Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:ги: Я не знаю. Я не можу читати емоції через екран. Ось проблема онлайн спілкування. Коли не розумію як написано, дзвоню і прошу сказати з інтонацією. Айвенго, готуйся :D. Жартууую.
А ти уяви, що він раніше ще й смайли ніколи не ставив. Ну, хіба що отой з папироскою :D А зараз хоч інколи. Заслужили нарешті :ги:

Айвенго, а давай тобі Ганна зателефонує? :rolleyes:

А ти уяви, що він раніше ще й смайли ніколи не ставив. Ну, хіба що отой з папироскою :D А зараз хоч інколи. Заслужили нарешті :ги:
Гадали що він смайлик ставить, а то тіки папіроска шкварчала?

Завтра забирають і мого знайомого, того, що на Айвенго схожий. Він ще напочатку ходив у військомат, але тоді не взяли, бо професія важлива. Та він чекав, що навесні і він знадобиться. Ну, от воно.

Завтра забирають і мого знайомого, того, що на Айвенго схожий. Він ще напочатку ходив у військомат, але тоді не взяли, бо професія важлива. Та він чекав, що навесні і він знадобиться. Ну, от воно.
Хай біда стороною обходить.

Айвенго, а давай тобі Ганна зателефонує? :rolleyes:
А що, хоче уточнити за адвайту?

Яка то професія, бойовий сантехнік?

А що, хоче уточнити за адвайту?
Та знайдете про що побалакати ))
Яка то професія, бойовий сантехнік?
Залізничник. Треба було казати не важлива професія, а потрібна :) Бо колії хтось має обслуговувати. Хоча важлива - теж правильно.
Цікаво, що він і в армію дуже прагнув після школи, але захворів на жовтянку за кілька місяців до призову.Так і не потрапив.
А що в нього за професія ?
Він за фахом може і буде там
Подивимось де він буде.

Ну-ну. Цікаво шо він скаже як прагнення здійсниться.
То ж було у 18 років і мріяв він не на війну потрапити. А зараз хотів, бо країну треба захищати, а не ще чомусь. Він розуміє що там, в нас багато хлопців з села забрали, деяких вже й повернули 😢
І племінник його під Бахмутом був. Зараз вдома, легені пробиті, ще не зажило.

Стала про це читати (читала вже колись, звичайно), потім пішла читати далі, знайшла ще раз таке:
Бхакті-йога (букв. "йога відданої любові до Бога") - один з чотирьох основних видів йоги у філософії та релігійній практиці індуїзму.
Це дуже дивно, зважаючи на те, що вважається Атман дорівнює Брахману, кожна душа і є Бог(Брахман).

Практика бхакті-йоги спрямована на "культивацію любові до Бога" через бхакті - служіння Богу з любов'ю і відданістю. Практика бхакті-йоги рекомендується в ряді священних текстів індуїзму як найлегший і найдієвіший вид йоги.
Ще б пак, що може бути легше, ніж любити себе :D

Назад
Зверху Знизу