Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тримаються за вуха, однак між собою не з"єднані. Це знущання якесь над споживачем! :мораль: :-) Нахилив голову - вони впали вниз, висять на вухах..
Все значно гірше, монокль не має дужки :D

Переглянути вкладення 13227101

Монокль носився в жилетній кишені. Для використання він вставлявся в очну западину і затискався між бровою та щокою. Зазначається, що «перекошене через м'язові зусилля обличчя набувало абсолютно особливого, гидливо-зарозумілого виразу».
:D

Останнє редагування:
Так , вона жіноча а я люблю дівчачі :D. Не знаю то моя проблема така ..я відрощу а мені відрізають його.
А ти не дозволяй! :-) :увага: Не ходи до перукарні, і все тут :-)
Я туди не ходжу ніколи, мені волосся шкода різати :) Хоча, в принципі, цікаво, як було б зі стрижкою, але не можу - шкодаааа :ридаю:
Сама підстригаю, звичайно, не до талії ж відпускати - незручно. :) Намацала зараз, які в мене зараз - нижче лопаток.

Намацала зараз, які в мене зараз - нижче лопаток.
Я днями була у перукарні, чубок оформила і кінці посрізала. Бо були неживі. Нині до плечей. Але почали закручуватися. О то, як на дитячих малюнках принцески - волосики до плечей і загинаються різко вгору:D

Якщо уявити, що це 2 монокля, щільно вставлені в очі (монокль кріпиться за допомогою м'язів обличчя), то не дивно, що цей смайлик має такий вираз. Аж очі почервоніли від напруги.

А ти не дозволяй! :-) :увага: Не ходи до перукарні, і все тут :-)
Я туди не ходжу ніколи, мені волосся шкода різати :) Хоча, в принципі, цікаво, як було б зі стрижкою, але не можу - шкодаааа :ридаю:
Сама підстригаю, звичайно, не до талії ж відпускати - незручно. :) Намацала зараз, які в мене зараз - нижче лопаток.
Показуй . Я не можу сама бо маю руки крюки

Я днями була у перукарні, чубок оформила і кінці посрізала. Бо були неживі. Нині до плечей. Але почали закручуватися. О то, як на дитячих малюнках принцески - волосики до плечей і загинаються різко вгору:D
В мене зліва крутиться вниз а справа в бік :D

От відчувати себе якогось віку меньше чи більше то психологічна проблема . Я відчуваю що мені 43 славабогу . Це самий найкращій вік так же?
Я вічуваю що в мене немає віку, я поза ним. Це проблема?

Я днями була у перукарні, чубок оформила і кінці посрізала.
Ці перукарки іноді дуже підступні :-) Можуть так чубчик підстригти, що потім хоч ховайся. Он Іра розповідала не дуже давно, що після такого походу у перукарню навіть з хлопцем не зустрілася (неважливо, що нема за ким шкодувати, сам факт! :))

Нещодавно траплялося слово, яке можна замість чілки/чубчика використовувати. Не пам'ятаю. А я б мала його тут написати... Зараз пошукаю.

Якщо уявити, що це 2 монокля, щільно вставлені в очі (монокль кріпиться за допомогою м'язів обличчя), то не дивно, що цей смайлик має такий вираз. Аж очі почервоніли від напруги.
То ви щось не те напридумуали. Він курить, і в нього від того витріщені почервонілі очі :)

Ну який останній вік памятаеш ? Цифру?
Некто. Вам сейчас, говорите, сорок пять?

Рыжий констебль. Да.

Некто. Теперь постарайтесь спокойно, не торопясь, оглядеть свою прожитую жизнь… Вот вам тридцать. Вспоминаете?

Рыжий констебль. Ну, вспоминаю…

Некто. А двадцать?! Вы — молодой, здоровый, румянец во всю щеку… Помните?

Рыжий констебль. Ну, помню… Конечно. Я тогда женился на Полли.

Некто. Прекрасно. А теперь вам десять лет… Помните?..

Рыжий констебль. Ну, так, вообще… Мы тогда жили под Глазго, в деревне…

Некто. Не отвлекайтесь… Сейчас наступает самый трудный момент. Вот вам уже пять лет… Вспоминаете?

Рыжий констебль (подумав). Ну, чуть-чуть…

Некто. Теперь четыре года… Три… Два… Один… Теперь вы в утробе!

Рыжий констебль. Где?!!

Некто. В утробе!.. Вы лежите, свернувшись калачиком, через вас бежит кровь матери… Вспоминайте!.. Ну?.. Вспоминайте… Вот вы выходите из этой жизни в прошлую… Р-р-р-а-з!.. И вот вы стоите в форме и каске на рыночной площади Дублина возле тюрьмы… Мимо вас проезжают кареты… Над вами летают голуби… А вы стоите и глазеете на них…

Рыжий констебль (в ужасе открыв глаза). А-А!! ВСПОМНИЛ!!

Черный констебль. Врешь!!

Рыжий констебль. Клянусь!! Вспомнил!!! Стою на рыночной площади…

Черный констебль. Ты там и сейчас стоишь!

Рыжий констебль. То сейчас, а то — тогда!! Ох, господи! (Испуганно крестится.) Пресвятая дева… Вспомнил!! У меня ведь всегда было такое чувство, что будто бы я жил прежде…

Некто. Разумеется! Все люди жили прежде, надо лишь научиться это вспоминать… Так проповедует декан Свифт!

Черный констебль (заметив подошедшего Доктора). Тихо! Прекратить!! (Тянет Рыжего констебля за руку.) Пошли, Джек, будут неприятности…

Рыжий констебль (не может успокоиться). Стою на рыночной площади!! Точно! Стою на площади!

Останнє редагування:
То ви щось не те напридумуали. Він курить, і в нього від того витріщені почервонілі очі :)
Та шо ж він таке курить?? що аж очі почервоніли?? :-) Скільки не бачу курців - нічого у них не почервоніле.. Хіба що ніс, якщо на вулиці зимно :)

Рыжий констебль. Да.

Некто. Теперь постарайтесь спокойно, не торопясь, оглядеть свою прожитую жизнь… Вот вам тридцать. Вспоминаете?

Некто. Не отвлекайтесь… Сейчас наступает самый трудный момент. Вот вам уже пять лет… Вспоминаете?

Рыжий констебль. Где?!!

Некто. В утробе!.. Вы лежите, свернувшись калачиком, через вас бежит кровь матери… Вспоминайте!.. Ну?.. Вспоминайте… Вот вы выходите из этой жизни в прошлую… Р-р-р-а-з!.. И вот вы стоите в форме и каске на рыночной площади Дублина возле тюрьмы… Мимо вас проезжают кареты… Над вами летают голуби… А вы стоите и глазеете на них…

Рыжий констебль. То сейчас, а то — тогда!! Ох, господи! (Испуганно крестится.) Пресвятая дева… Вспомнил!! У меня ведь всегда было такое чувство, что будто бы я жил прежде…

Некто. Разумеется! Все люди жили прежде, надо лишь научиться это вспоминать… Так проповедует декан Свифт!

Черный констебль (заметив подошедшего Доктора). Тихо! Прекратить!! (Тянет Рыжего констебля за руку.) Пошли, Джек, будут неприятности…

Рыжий констебль (не может успокоиться). Стою на рыночной площади!! Точно! Стою на площади!
:клас: :іржач:

Рыжий констебль. Да.

Рыжий констебль. Где?!!

Капец ржу ...

Назад
Зверху Знизу