Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Уявляєш, в Харкові є така прикольна річ, як швейний коворкінг :)Приміщення з усім необхідним інструментом і технікою, з почасовою оплатою. Десь в районі Центрального ринку. :)
Ну круто ж. Не те, що воно мені прямо треба, але ось раптом. Ну і сам факт, такий зігріваючий :) :кава:

Добрий день . Мені щось кава сьогодні не допомагає. Якийсь занудний день.

Уявляєш, в Харкові є така прикольна річ, як швейний коворкінг :)Приміщення з усім необхідним інструментом і технікою, з почасовою оплатою. Десь в районі Центрального ринку. :)
Класно. Я не вмію шити :D

Сьогодні навіть Айвего з кавою:кава::)
Я змусила себе зробити необхідне і все, затихла :D
Таия трохи захворіла і мене підриває на бігти або щось робити або тренуватись а сил нема . То це так противно.

Таия трохи захворіла і мене підриває на бігти або щось робити або тренуватись а сил нема . То це так противно.
Мабуть вірус ходить. Мої родичі теж з температурою. Чи то той, від якого я намагалася не захворіти, чи вже інший :незнаю:
А маски вже ніхто не носить, так?

Як я й думала - люди не захочуть відмовлятися від зайвого вихідного і свята, хоча з чого воно було започатковане - то їм до лампочки, вони просто святкують жіночий день.
Не зовсім так: жінки (ті, що за) - святкують і хочуть вихідний, а чоловіки (які за) - просто хочуть вихідний. :D

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я пройшов.

Особистість “Адвокат”

Тип особистості Адвокат дуже рідкісний: складає лише менше одного відсотка населення; але, тим не менш, він має свій вплив у світі. Вони мають природжене відчуття ідеалізму і моральності, але що відрізняє їх від інших ідеалістичних особистостей – це їх рішучість і цілеспрямованість.

Переглянути вкладення 13225962 Переглянути вкладення 13225963 Переглянути вкладення 13225964 Переглянути вкладення 13225965 Переглянути вкладення 13225966

Ну, так - на халабуду злюся :угу: Не лайк же ставити, що вона там літає...
Обояшка теж ставила дизлайк з тих же міркувань тобі, - це виглядало дуже неприємно і дивно. І твій дизлайк теж так виглядає, нажаль. :rolleyes: Я б прибрала.

Обояшка теж ставила дизлайк з тих же міркувань тобі, - це виглядало дуже неприємно і дивно. І твій дизлайк теж так виглядає, нажаль. :rolleyes: Я б прибрала.
Та я й думала - чи ставити. Про обояшку вже не пам'ятаю, та пам'ятаю про лайк подряпаній нозі )) Для чого прибирати, якщо вже всі бачили. Не думаю, що Айвенго образився :)

Назад
Зверху Знизу