Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мене таке не питало!
Ось частина питань зберіглася, подивись - таке було?

Ви регулярно знаходите нових друзів.
Ви витрачаєте багато вільного часу на вивчення різних випадкових тем, які викликають ваш інтерес.
Якщо бачити, як інші люди плачуть, ви можете легко відчути, що ви теж хочете плакати.
Ви часто складаєте резервний план для резервного плану.
Зазвичай ви зберігаєте спокій, навіть під сильним тиском.
Під час світських заходів ви рідко намагаєтеся представитися з новими людьми та переважно спілкуйтеся з тими, кого ви вже знаєте.
Ви віддаєте перевагу повністю завершити один проект, перш ніж почати інший.
Вам подобається використовувати інструменти організації, як-от розклади та списки.
Навіть невелика помилка може викликати у вас сумніви у ваших загальних здібностях і знаннях.
Вам комфортно просто підійти до людини, яка вам цікава, і почати розмову.
Вам не надто цікаво обговорювати різноманітні інтерпретації та аналізи творчих робіт.
Ви більше схильні слідувати своїй голові, ніж своєму серцю.
Зазвичай ви віддаєте перевагу просто робити те, що вам хочеться в будь-який момент, замість того, щоб планувати певний розпорядок дня. :угу: :-)
Ви рідко турбуєтеся про те, чи справляєте гарне враження на людей, яких зустрічаєте.
Вам подобається брати участь у групових заходах.
Вам подобаються книги та фільми, які змушують вас придумувати власну інтерпретацію кінця.
Ваше щастя приходить більше від того, що ви допомагаєте іншим досягати чогось, ніж від ваших власних досягнень.
Вас цікавить так багато речей, що вам важко вибрати, що спробувати далі.
Ви схильні хвилюватися, що все піде на гірше.
Ви уникаєте лідерських ролей у групах.
Ви точно не мистецька людина.
Ви думаєте, що світ був би кращим, якби люди більше покладалися на раціональність, а менше на свої почуття. Ви віддаєте перевагу робити свої справи, перш ніж дозволити собі розслабитися.
Вам подобається спостерігати, як люди сперечаються.
Ви схильні уникати привертання до себе уваги.
Ваш настрій може змінитися дуже швидко.
Ви втрачаєте терпіння з людьми, які не такі ефективні, як ви.
Часто ви робите щось в останній можливий момент.
Вас завжди цікавило питання про те, що відбувається після смерті, якщо таке взагалі відбувається.
Зазвичай ви віддаєте перевагу бути поруч з іншими, а не наодинці.
Ви починаєте нудьгувати або втрачаєте інтерес, коли дискусія стає надто теоретичною.
Вам легко співпереживати людині, чий досвід дуже відрізняється від вашого.
Ви зазвичай відкладаєте остаточне прийняття рішень якомога довше.
Ви рідко переосмислюєте свій вибір. Після довгого та виснажливого тижня жвава світська подія – саме те, що вам потрібно.
Вам подобається ходити в художні музеї.
Вам часто важко зрозуміти почуття інших людей.
Вам подобається мати список справ на кожен день.
Ви рідко відчуваєте себе невпевнено.
Ви уникаєте телефонних дзвінків.
Ви часто витрачаєте багато часу, намагаючись зрозуміти погляди, які дуже відрізняються від ваших власних.
У вашому колі спілкування ви часто є тим, хто спілкується зі своїми друзями та ініціює діяльність.
Якщо ваші плани порушуються, вашим головним пріоритетом є якнайшвидше повернутися до правильного шляху.
Вас все ще турбують помилки, які ви зробили давно.
Ви рідко замислюєтеся над причинами людського існування чи сенсом життя.
Ваші емоції керують вами більше, ніж ви ними.
Ви дуже дбаєте про те, щоб люди не виглядали погано, навіть якщо це повністю їхня провина.
Ваш особистий стиль роботи ближче до спонтанних вибухів енергії, ніж до організованих і послідовних зусиль. Коли хтось має про вас високу думку, ви задаєтеся питанням, скільки часу знадобиться їм, щоб розчаруватися в вас.
Вам сподобається робота, яка вимагає від вас роботи на самоті більшу частину часу.
Ви вважаєте, що міркувати над абстрактними філософськими питаннями - це марна трата часу.
Вас більше тягне до місць із жвавою, гамірною атмосферою, ніж до тихих, інтимних місць.
Ви з першого погляду знаєте, що хтось відчуває.
Ви часто почуваєтеся розбитими.
Ви виконуєте завдання методично, не пропускаючи жодного кроку.
Ви дуже заінтриговані речами, позначеними як суперечливі. Ви б передали гарну можливість, якби вважали, що вона комусь потрібна більше.
Ви боретеся з дедлайнами.
Ви відчуваєте впевненість, що все у вас вийде.

Незрозуміло питання, як це "боретеся з дедлайнами". Я їх взагалі-то ненавиджу, ці дедлайни, тож, мабуть, можна вважати, що я з ними борюся? :D

І ще питання "ви часто почуваєтеся розбитими?" (подавленными рос.) - незрозуміло. Бо це ж можна і як фізично сприймати, і як настрій. Наприклад, я можу почуватися втомлено (розбито) фізично, але ж настрій/дух може буде бадьорим і зовсім не "подавленим".

Ось частина питань зберіглася, подивись - таке було?

Ви регулярно знаходите нових друзів.
Ви витрачаєте багато вільного часу на вивчення різних випадкових тем, які викликають ваш інтерес.
Якщо бачити, як інші люди плачуть, ви можете легко відчути, що ви теж хочете плакати.
Ви часто складаєте резервний план для резервного плану.
Зазвичай ви зберігаєте спокій, навіть під сильним тиском.
Під час світських заходів ви рідко намагаєтеся представитися з новими людьми та переважно спілкуйтеся з тими, кого ви вже знаєте.
Ви віддаєте перевагу повністю завершити один проект, перш ніж почати інший.
Вам подобається використовувати інструменти організації, як-от розклади та списки.
Навіть невелика помилка може викликати у вас сумніви у ваших загальних здібностях і знаннях.
Вам комфортно просто підійти до людини, яка вам цікава, і почати розмову.
Вам не надто цікаво обговорювати різноманітні інтерпретації та аналізи творчих робіт.
Ви більше схильні слідувати своїй голові, ніж своєму серцю.
Зазвичай ви віддаєте перевагу просто робити те, що вам хочеться в будь-який момент, замість того, щоб планувати певний розпорядок дня. :угу: :-)
Ви рідко турбуєтеся про те, чи справляєте гарне враження на людей, яких зустрічаєте.
Вам подобається брати участь у групових заходах.
Вам подобаються книги та фільми, які змушують вас придумувати власну інтерпретацію кінця.
Ваше щастя приходить більше від того, що ви допомагаєте іншим досягати чогось, ніж від ваших власних досягнень.
Вас цікавить так багато речей, що вам важко вибрати, що спробувати далі.
Ви схильні хвилюватися, що все піде на гірше.
Ви уникаєте лідерських ролей у групах.
Ви точно не мистецька людина.
Ви думаєте, що світ був би кращим, якби люди більше покладалися на раціональність, а менше на свої почуття. Ви віддаєте перевагу робити свої справи, перш ніж дозволити собі розслабитися.
Вам подобається спостерігати, як люди сперечаються.
Ви схильні уникати привертання до себе уваги.
Ваш настрій може змінитися дуже швидко.
Ви втрачаєте терпіння з людьми, які не такі ефективні, як ви.
Часто ви робите щось в останній можливий момент.
Вас завжди цікавило питання про те, що відбувається після смерті, якщо таке взагалі відбувається.
Зазвичай ви віддаєте перевагу бути поруч з іншими, а не наодинці.
Ви починаєте нудьгувати або втрачаєте інтерес, коли дискусія стає надто теоретичною.
Вам легко співпереживати людині, чий досвід дуже відрізняється від вашого.
Ви зазвичай відкладаєте остаточне прийняття рішень якомога довше.
Ви рідко переосмислюєте свій вибір. Після довгого та виснажливого тижня жвава світська подія – саме те, що вам потрібно.
Вам подобається ходити в художні музеї.
Вам часто важко зрозуміти почуття інших людей.
Вам подобається мати список справ на кожен день.
Ви рідко відчуваєте себе невпевнено.
Ви уникаєте телефонних дзвінків.
Ви часто витрачаєте багато часу, намагаючись зрозуміти погляди, які дуже відрізняються від ваших власних.
У вашому колі спілкування ви часто є тим, хто спілкується зі своїми друзями та ініціює діяльність.
Якщо ваші плани порушуються, вашим головним пріоритетом є якнайшвидше повернутися до правильного шляху.
Вас все ще турбують помилки, які ви зробили давно.
Ви рідко замислюєтеся над причинами людського існування чи сенсом життя.
Ваші емоції керують вами більше, ніж ви ними.
Ви дуже дбаєте про те, щоб люди не виглядали погано, навіть якщо це повністю їхня провина.
Ваш особистий стиль роботи ближче до спонтанних вибухів енергії, ніж до організованих і послідовних зусиль. Коли хтось має про вас високу думку, ви задаєтеся питанням, скільки часу знадобиться їм, щоб розчаруватися в вас.
Вам сподобається робота, яка вимагає від вас роботи на самоті більшу частину часу.
Ви вважаєте, що міркувати над абстрактними філософськими питаннями - це марна трата часу.
Вас більше тягне до місць із жвавою, гамірною атмосферою, ніж до тихих, інтимних місць.
Ви з першого погляду знаєте, що хтось відчуває.
Ви часто почуваєтеся розбитими.
Ви виконуєте завдання методично, не пропускаючи жодного кроку.
Ви дуже заінтриговані речами, позначеними як суперечливі. Ви б передали гарну можливість, якби вважали, що вона комусь потрібна більше.
Ви боретеся з дедлайнами.
Ви відчуваєте впевненість, що все у вас вийде.

Незрозуміло питання, як це "боретеся з дедлайнами". Я їх взагалі-то ненавиджу, ці дедлайни, тож, мабуть, можна вважати, що я з ними борюся? :D

І ще питання "ви часто почуваєтеся розбитими?" (подавленными рос.) - незрозуміло. Бо це ж можна і як фізично сприймати, і як настрій. Наприклад, я можу почуватися втомлено (розбито) фізично, але ж настрій/дух може буде бадьорим і зовсім не "подавленим".
Взагалі інші формулювання у схожих питань і зовсім інші питання

Ну, що ж я так через ті вірші страждаю 🙄
Ось цей модератор запропонувала до публікації. Він мені взагалі ніякий. Ну, тобто ніякий не пиріжок, просто думка, написана в певному ритмі. Чи вам він подобається, а я прискіпуюся?

політтехнологи руйнують
мораль країну і життя
та це ще квіточки панове
в їх лавах скоро буде ші
© колюх

Ну, що ж я так через ті вірші страждаю 🙄
Ось цей модератор запропонувала до публікації. Він мені взагалі ніякий. Ну, тобто ніякий не пиріжок, просто думка, написана в певному ритмі. Чи вам він подобається, а я прискіпуюся?

політтехнологи руйнують
мораль країну і життя
та це ще квіточки панове
в їх лавах скоро буде ші
© колюх
Норм :угу: Хоча це дійсно думка, висловлена в ритмі, але ж закінчення хоча б трохи несподіване :-)

Взагалі інші формулювання у схожих питань і зовсім інші питання
Більшість інакші.
Хоча по змісту схожі.
Тобто, виходить, воно спочатку збирало про нас наші відповіді на інших ресурсах, наші вибори - як це робить гугл? :) ну, мабуть, так, бо чому б ні.

Норм :угу: Хоча це дійсно думка, висловлена в ритмі, але ж закінчення хоча б трохи несподіване :-)
Несподіване закінчення не є ознакою, що то порошок. Написати можна взагалі будь-яку дурню і то буде несподіване. Але ж вірш має бути цікавий. Хоч не заходь у групу, прямо не можу те бачити 🙄

насправді люди не вмирають
вони повторюють життя
вертаючись в його початок
чи в інший будь який момент
© IceBerg muzz "***** номер п'ять

Почитала, що це за "*****", не знала про таку книгу. Це Курт Вонегут написав і однойменний фільм такий є.

Прибульці з планети Тральфамадор забирають Біллі Пілігрима на свою планету і розповідають йому, що час насправді не "тече", не відбувається поступовий перехід від однієї події до іншої - світ і час раз і назавжди дано, відомо все, що сталося і станеться. Про чиюсь смерть тральфамадорці просто говорять: «Такі справи». Не можна сказати, чому чи навіщо сталося щось - така була «структура моменту».

Таким художнім чином пояснюється і композиція роману — це не розповідь про події, що послідовно змінюють одна одну, а епізоди життя Пілігрима, що йдуть без жодного порядку. Він навчився в інопланетян подорожувати у часі, і кожен епізод є такою подорожжю.

Деякі вірші Алі Хайтліної, про яку я вам писала, одна дівчина перекладає українською. Сам по собі переклад непоганий, але чіпляють вони менше, вже ж таки заміна одних слів іншими, може ритм трохи інакший...

Запощу вам один в оригіналі. Тому під спойлером.

232

Перемотай, пожалуйста, на конец
Раз уж ты не умеешь вернуть к началу.
Город встаёт красивый, как леденец.
Чайки кричат на рыбу. Кошки на чаек.

Папа вернулся в нашивках и орденах,
Мама уже не вздрагивает от грома.
Бомбоубежище больше не при делах.
Бабушка дома. И младшие тоже дома.

К Новому году становится холодней.
Тётя Наташа приедет в гости, наверно.
Все в магазине подшучивают над ней