Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Активіст я , ну типу того :D

Взагалі багато питань на самооцінку в тесті, на нарсицизм . І думаю, більшість інтерпритуеться як позитивні, в той час, як е негативними .

То час пройти психологічний тест 16персоналітіс.
"чому ви вчиняєте так, як вчиняєте" -ні, це вони сказати не можуть, і ніхто не може :)

Пройшла. Загалом просто іншими словами розповідають мені те ж саме, що я відповідала на питання :D

**
Питання усміхнуло. "Ви схильні турбуватися про те, що справи повернуться до найгіршого". Цікаво, чи є люди, які не схильні.

Не думаю, що Айвенго образився
Звичайно, ні. Він дуже міцний горішок :D

Він тут на форуме таке бачить і таких баттлах бере участь, що це його загартувало не менше, ніж якийсь ескалібур :іржач:

Звичайно, ні. Він дуже міцний горішок :D

Він тут на форуме таке бачить і таких баттлах бере участь, що це його загартувало не менше, ніж якийсь ескалібур :іржач:
Ну, якщо і не загартувало. Зрозуміло ж до чого там смайл. Мене це, наприклад, не чіпає. І в фб також, просто там це система сприймає як скаргу на пост, оте й усього негативного в тому.

Мене це, наприклад, не чіпає. І в фб також
Ааа, ну гаразд. А мене чіпає і 100% хоч де сприймаю как дизлайк автору, а не сенсу допису :) - хоча і розумію, що то допису. Емоції окремо від розуму спрацьовують :)

Ось питання, на яке твою відповідь я, мабуть, знаю :D

"Вам подобаються книги та фільми, які змушують вас придумувати власну інтерпретацію кінця". Ти таке терпіти не можеш, так?
Мене таке не питало!

Назад
Зверху Знизу