Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О! Давайте кожен уявить млинці і опише потім які вони.
Айвенго, тебе теж стосується. Треба тренувати уяву, а не тільки під замовлення працювати :D

О! Давайте кожен уявить млинці і опише потім які вони.
Айвенго, тебе теж стосується. Треба тренувати уяву, а не тільки під замовлення працювати :D
То я ж переплюнув усіх по уяві, в мене навіть вікно було. Розвалив традиційно рамки умовності.

Отже, описую свою картинку. Біла чи салфетка, чи скатертина, воно розмите. На тарілці горка млинців, так сантиметрів 20, краї підсмажені, коричневі. Десь там є варення у банці, малинове, я його не бачу, воно теж розмите, але точно є :D
Для чого малинове? Воно ж у зубах застряє! Я взагалі люблю яблучне і грушове. То мабуть для краси таке уявилося. Колір же в нього красивий :угу:

Останнє редагування:
То я ж переплюнув усіх по уяві, в мене навіть вікно було. Розвалив традиційно рамки умовності.
В мене теж було вікно. В червоній кімнаті. А за ним сонячний день. І вітер гойдає легенькі штори :)

Мені треба окуляри для підстраховки, але теж як іти ото до окуліста... Капєц) добре що перед самою війною в Гіршмана обстежилась на різних апаратах і знаю що до чого.
Ти якось вже купувала окуляри, як лінзи скінчилися. Їх вже немає, розбилися?

Microsoft представила новую нейросеть Kosmos-1​

На этой неделе разработчики Microsoft представили на суд общественности ИИ-модель Kosmos-1. Она способна самостоятельно анализировать изображения, распознавать на них текстовую информацию, выполнять голосовые команды, проходить тесты на уровень IQ, решать головоломки и пр. В рамках Kosmos-1 специалистам софтмейкера удалось объединить несколько режимов ввода вроде текста, изображения, звука, видео и пр.

Мій вірш про свист у вусі дуже погано зайшов. Натомість попередній, на який не надто розраховувала, зайшов напрочуд чудово :незнаю: як вгадати? 🙄

У Кореї створили штучний інтелект, щоб розмовляти по відеозв'язку з померлими родичами.

За сім годин ШІ вивчить вас і ваші звички, поки інтерв'юер ставить вам особисті питання. За цей час вийде ваша цифрова копія, яка житиме вічно.

У Кореї створили штучний інтелект, щоб розмовляти по відеозв'язку з померлими родичами.

За сім годин ШІ вивчить вас і ваші звички, поки інтерв'юер ставить вам особисті питання. За цей час вийде ваша цифрова копія, яка житиме вічно.
Припливли

Це капець .

Це якась профанація. Це не копія, це можна папугу навчити говорити замість себе.

Це якась профанація. Це не копія, це можна папугу навчити говорити замість себе.
Гадаю, що бажаючи скористатися знайдуться. Але це означає, що вони не зможуть ту людину відпустити.
З іншого боку, в дуже тяжких випадках це може допомогти. Але то виключення.

Боюся, що це тільки початок. Але якщо вигляд буде такий, лексика, інтонації, голос... Це серйозна заява. І це не дуже добре.

Останнє редагування:
коханка голосно кричала
бо після пристрасної гри
вона застрягла у костюмі
бобри
© Іронія muzz БХ

Назад
Зверху Знизу