Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От і розкажи які ))Тепер здається що в першій кімнаті млинці. Що це означає по психології?
Вони з кав'яром. Кав'яр це не те що ви подумали, а яйця риб.З чім вони? Сметана, джем?
То я ж переплюнув усіх по уяві, в мене навіть вікно було. Розвалив традиційно рамки умовності.О! Давайте кожен уявить млинці і опише потім які вони.
Айвенго, тебе теж стосується. Треба тренувати уяву, а не тільки під замовлення працювати![]()
В мене теж було вікно. В червоній кімнаті. А за ним сонячний день. І вітер гойдає легенькі шториТо я ж переплюнув усіх по уяві, в мене навіть вікно було. Розвалив традиційно рамки умовності.
Ти якось вже купувала окуляри, як лінзи скінчилися. Їх вже немає, розбилися?Мені треба окуляри для підстраховки, але теж як іти ото до окуліста... Капєц) добре що перед самою війною в Гіршмана обстежилась на різних апаратах і знаю що до чого.
Тоді кав'ярня повинна бути рибним рестораномВони з кав'яром. Кав'яр це не те що ви подумали, а яйця риб.
То вони нічого в свисті не розуміють!Мій вірш про свист у вусі дуже погано зайшов. Натомість попередній, на який не надто розраховувала, зайшов напрочуд чудовояк вгадати? 🙄
ПрипливлиУ Кореї створили штучний інтелект, щоб розмовляти по відеозв'язку з померлими родичами.
За сім годин ШІ вивчить вас і ваші звички, поки інтерв'юер ставить вам особисті питання. За цей час вийде ваша цифрова копія, яка житиме вічно.
Мабуть то був не надто художній свистТо вони нічого в свисті не розуміють!
Це капець .У Кореї створили штучний інтелект, щоб розмовляти по відеозв'язку з померлими родичами.
За сім годин ШІ вивчить вас і ваші звички, поки інтерв'юер ставить вам особисті питання. За цей час вийде ваша цифрова копія, яка житиме вічно.
Та скільки ж їх! Таке враження, що на світло лізуть!Ідуть штучні інтелекти.
Це якась профанація. Це не копія, це можна папугу навчити говорити замість себе.У Кореї створили штучний інтелект, щоб розмовляти по відеозв'язку з померлими родичами.
Гадаю, що бажаючи скористатися знайдуться. Але це означає, що вони не зможуть ту людину відпустити.Це якась профанація. Це не копія, це можна папугу навчити говорити замість себе.
Боюся, що це тільки початок. Але якщо вигляд буде такий, лексика, інтонації, голос... Це серйозна заява. І це не дуже добре.Це якась профанація. Це не копія, це можна папугу навчити говорити замість себе.