Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нормально все пішло і прийшло
"до ручки" :угу:
Хоча ні, спочатку все було навіть гірше. Оті первісні люді в шкурах, з дубинками, біля кострища. Зашибісь яке чарівне життя, прям конхветка.

Ну так в тебе це те ж саме, що й в мене з НР. От для мене Пасха мало що значить, асоціації з походом на кладовище і в тому нема нічого приємного. Хоча насправді то через тиждень, але ж тоді печуть паски, хрестосаються, родичі збираються у когось.... так що ніби дві події об'єдналися. А саму Пасху в нас ніяк не святкують.
Паска це у мене в молодості був грандіозний фестиваль, не те що свято. Їздив до бабусі на село його святкувати, і потім її уже не було, ще трохи їздив. Раз приїхав через два тижня після Паски, а в селі все ще всі ходили сині, шоб розуміти рівень феєрії. Ну це ж все не про суть, а просто про п'янку, обжирайлівку, зібрані в одному місці родичі-друзі-знайомі, і т. д. Тобто по ідеї про високе, а на ділі максимально заземлене.

Я зберуся, але не в НР, а в День нашої Перемоги :угу:
Я оце подумала... А як же ми там усі вмістимося? Бо прийдуть навіть ті, хто на свята раніше не ходив, а майдан і так завжди був повний. Хоча багато виїхав, і повертатися не збираються. Тож маємо вміститися.

Паска це у мене в молодості був грандіозний фестиваль, не те що свято. Їздив до бабусі на село його святкувати, і потім її уже не було, ще трохи їздив. Раз приїхав через два тижня після Паски, а в селі все ще всі ходили сині, шоб розуміти рівень феєрії. Ну це ж все не про суть, а просто про п'янку, обжирайлівку, зібрані в одному місці родичі-друзі-знайомі, і т. д. Тобто по ідеї про високе, а на ділі максимально заземлене.
То це ти їздив побухати :) А в мене НР не для цього :язик:

Можливо. Не розрахували, коли нас створили . Щось пішло не за планом
Я взагалі прихильниця ідеї, що ми самі (розумні сутності, душі) вибрали прийти на Землю, у білкові тіла та людський розум, а до цього були у втіленні на інших планетах, у інших зоряних системах. Там тіла не білкові, а якісь інші. Крім того, щоб "бути", взагалі не обов'язково бути втіленим, в стані душа без тіла ми відмінно існуємо, набагато краще, ніж з обтяжливим тілом :) Я, звичайно, не можу цього довести або хоча б пам'ятати, але я вірю, що так воно і є :D

зі. Це моя улюблена табуретка, стягніть мене хто-небудь звідси, бо я можу розпатякувати на ці теми кілька годин :D

Молоддю і святкували нр щоб побухати і поїсти. Якісь вічно голодні були. Зараз інакше. Можна кожному святу надати свій сенс і навіщо цуратись його.

Я взагалі прихильниця ідеї, що ми самі (розумні сутності, душі) вибрали прийти на Землю, у білкові тіла та людський розум, а до цього були у втіленні на інших планетах, у інших зоряних системах. Там тіла не білкові, а якісь інші. Крім того, щоб "бути", взагалі не обов'язково бути втіленим, в стані душа без тіла ми відмінно існуємо, набагато краще, ніж з обтяжливим тілом :) Я, звичайно, не можу цього довести або хоча б пам'ятати, але я вірю, що так воно і є :D

зі. Це моя улюблена табуретка, стягніть мене хто-небудь звідси, бо я можу розпатякувати на ці теми кілька годин :D
Класна думка, дуже. Тіла часто руйнують нашу душу.

Крім того, щоб "бути", взагалі не обов'язково бути втіленим, в стані душа без тіла ми відмінно існуємо, набагато краще, ніж з обтяжливим тілом
Може краще, але точно більш обмежено. Щоб контактувати з твердим проявленням треба мати тверду форму.

Назад
Зверху Знизу