Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Тіла часто руйнують нашу душу.
Зависла над цією фразою...
То мабуть для тих, хто вірить в рай та пекло - то так.
Начебто сама по собі душа не може бути поганою, отже і зруйнувати/зіпсувати її не можна. Тільки знищити, у що Ф'ям не вірить, а я вірю.

Начебто сама по собі душа не може бути поганою, отже і зруйнувати/зіпсувати її не можна. Тільки знищити, у що Ф'ям не вірить, а я вірю.
Ну трохи не так. Мала на увазі, що незадоволеність тілом, робить боляче душі.

А нафіга з ним контактувати? :eyecrazy:
Ну можна якийсь час бути астральною медузою, але в астральної медузи ніяких органів чуття немає, вона не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.

Знищити? :незрозумію: Поясни, як ти це розумієш, бо у мене не виходить уявити.

На мою думку, знищити усі душі (розумні сущності) може тільки автор миробудови (в просторіччі Бог :)). Коли вважає, що данна Манвантара повинна бути закінчена, бо він вже нею награвся :іржач: Тоді він збирає назад до себе все, що викинув назовні минулого разу (із себе, бо нікого ж нема іншого :)), це якби вдох, а потім знов робить "видох" - знов нові всесвіти, галактики, планети, душі.. Яким він надасть нові характеристики.

Ну можна якийсь час бути астральною медузою, але в астральної медузи ніяких органів чуття немає, вона не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.
Оце прикольно. Мабуть це і відрізняе людей від інших створінь.

Знищити? :незрозумію: Поясни, як ти це розумієш, бо у мене не виходить уявити.

На мою думку, знищити усі душі (розумні сущності) може тільки автор миробудови (в просторіччі Бог :)). Коли вважає, що данна Манвантара повинна бути закінчена, бо він вже нею награвся :іржач: Тоді він збирає назад до себе все, що викинув назовні минулого разу (із себе, бо нікого ж нема іншого :)), це якби вдох, а потім знов робить "видох" - знов нові всесвіти, галактики, планети, душі.. Яким він надасть нові характеристики.
Десь читала, що реінкарнація , це придумано так же , як і те, що Україна напала на росію. :D. Це така маніпуляція , що б заспокоїти людей .

Ну і ще для чогось. Бачили фільм, де диявол перетворювався людиною заради ****у ...
Та заради всього, це і є про що я говорю. Тому що ну якби став гуру, а потім вийшов з кола перероджень і вийшов із страждань. Але одночасно вийшов і з задоволень.

Назад
Зверху Знизу