Статус: Онлайн
Повідом.: 36671
Повідом.: 36671

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так. Але та жінка не знала, що він диявол. Він був добрим і милим і любив її.Це не виправдання![]()
Тобто в жінку він втілитись не міг?Думаю, це про більшість чоловіків кіно...
Мені здається ті їх зайво демонізуєш)) Краще дивитися на них як на котів, звички диявольські, але впоратися легше))Думаю, це про більшість чоловіків кіно...
НееееТобто в жінку він втілитись не міг?
Та то ж не я, то кіно. А психологією доказано, чоловіки зліші за жінок.Мені здається ті їх зайво демонізуєш)) Краще дивитися на них як на котів, звички диявольські, але впоратися легше))
Вмене прийшло розуміння того, що мені не треба впоратись з чоловіками, от жити в розумінні і гармонії то да. Вони такі ж люди як і жінки. То ж розуміння , любов і повага один до одного можлива.Мені здається ті їх зайво демонізуєш)) Краще дивитися на них як на котів, звички диявольські, але впоратися легше))
Не ВСІ души у астралі. Безумовно, там вони є - або ті, що зовсім нещодавно покинув світ, або ті, хто сильно прив"язані чимось і ніяк не відлипнуть від цього. Але й це неназавжди, вони колись таки відлипнуть, бо на них чекають нові інкарнації, труба кличе.Ну можна якийсь час бути астральною медузою, але в астральної медузи ніяких органів чуття немає, вона не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.
Скати бувають різними.Погоджуйся на скатів. Вони майже метелики
А я був на його шоу десь за два роки до того.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.року під час зйомок фільму про підводний світ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.у⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.неподалік міста⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. За словами очевидців, Стіва під час занурення вдарив у груди величезний⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.проколовши⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.і⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. Гелікоптер з бригадою медиків прибув на найближчий острів, куди після 30-хвилинного рейсу було доставлено тіло Ірвіна, але лише для того, щоб засвідчити смерть чоловіка.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.Інцидент зі скатом був зафіксований на плівку, але усі копії було знищено за запитом родини загиблого.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А ти не був у Дзеркаллі минулого разу, коли ми робили пробу все це обговорювати?не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.
Ми колись це обговорювали, не хочу зновуЗнищити?Поясни, як ти це розумієш, бо у мене не виходить уявити.
На мою думку, знищити усі душі (розумні сущності) може тільки автор миробудови (в просторіччі Бог). Коли вважає, що данна Манвантара повинна бути закінчена, бо він вже нею награвся
Тоді він збирає назад до себе все, що викинув назовні минулого разу (із себе, бо нікого ж нема іншого
), це якби вдох, а потім знов робить "видох" - знов нові всесвіти, галактики, планети, душі.. Яким він надасть нові характеристики.
Без цього взагалі не вартоТо ж розуміння , любов і повага один до одного можлива.
Так що таке душі, може і душі це умовно все. Одна свідомість у всьому проявленому, і все. Є майстри що так і описували - відчували себе одночасно мільйоном втілень одночасно.Наскільки я собі уявляю, далеко не усі створені Творцем души йдуть на Землю, деяким вистачило розуму не робити цієї дурниці.
А через що ви розсварилися і розійшлися по різним кімнатам, які претензії були і у кого до кого?Вмене прийшло розуміння того, що мені не треба впоратись з чоловіками, от жити в розумінні і гармонії то да. Вони такі ж люди як і жінки. То ж розуміння , любов і повага один до одного можлива.
Можна подумати там якісь планети у неї де мед їдять ложкою нонстоп.А ти не був у Дзеркаллі минулого разу, коли ми робили пробу все це обговорювати?
Души(розумні сутності) пішли на Землю дійсно заради того, щоб відчувати, щоб користуватися усіма п'ятьма почуттями. "На інших планетах не годують" (пожартувала моя Вчитель). До речі, вона сама від земного житті не в захваті і вже сказала, що більш не прийде.Ну, мабуть, вже достатньо самовдосконалилася чи так думає. А як воно буде, невідомо.
![]()
Так що таке душі, може і душі це умовно все. Одна свідомість у всьому проявленому, і все. Є майстри що так і описували - відчували себе одночасно мільйоном втілень одночасно.
Гарненький