Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Думаю, це про більшість чоловіків кіно...

Мені здається ті їх зайво демонізуєш)) Краще дивитися на них як на котів, звички диявольські, але впоратися легше))
Та то ж не я, то кіно. А психологією доказано, чоловіки зліші за жінок.

Мені здається ті їх зайво демонізуєш)) Краще дивитися на них як на котів, звички диявольські, але впоратися легше))
Вмене прийшло розуміння того, що мені не треба впоратись з чоловіками, от жити в розумінні і гармонії то да. Вони такі ж люди як і жінки. То ж розуміння , любов і повага один до одного можлива.

Ну можна якийсь час бути астральною медузою, але в астральної медузи ніяких органів чуття немає, вона не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.
Не ВСІ души у астралі. Безумовно, там вони є - або ті, що зовсім нещодавно покинув світ, або ті, хто сильно прив"язані чимось і ніяк не відлипнуть від цього. Але й це неназавжди, вони колись таки відлипнуть, бо на них чекають нові інкарнації, труба кличе. :-) Але потім души йдуть вище, в так званий Вогнений План, хоча це просто термін. Тобто усе земне залишилося позаду, усі "щупальця", що тримали душу від вже закінченої інкарнації, "обрубані". Наскільки я собі уявляю, далеко не усі створені Творцем души йдуть на Землю, деяким вистачило розуму не робити цієї дурниці. :) І втілюватися на інших планетах теж не обов"язково. Є великий спектр прояви. "В одному всесвіті ти був речовиною, в іншій антиречовиною, у третій зіркою, у четвертій та n-й поспіль - енергією".

Погоджуйся на скатів. Вони майже метелики
Скати бувають різними.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
року під час зйомок фільму про підводний світ
у
неподалік міста
. За словами очевидців, Стіва під час занурення вдарив у груди величезний
проколовши
і
. Гелікоптер з бригадою медиків прибув на найближчий острів, куди після 30-хвилинного рейсу було доставлено тіло Ірвіна, але лише для того, щоб засвідчити смерть чоловіка.
Інцидент зі скатом був зафіксований на плівку, але усі копії було знищено за запитом родини загиблого.
А я був на його шоу десь за два роки до того.

не може отримати ні запаху, ні дотику, ні смаку, в неї нічого не відбувається, тому існує проявлений твердий світ де це все можна отримати.
А ти не був у Дзеркаллі минулого разу, коли ми робили пробу все це обговорювати? :)

Души(розумні сутності) пішли на Землю дійсно заради того, щоб відчувати, щоб користуватися усіма п'ятьма почуттями. "На інших планетах не годують" (пожартувала моя Вчитель). До речі, вона сама від земного житті не в захваті і вже сказала, що більш не прийде. :іржач: Ну, мабуть, вже достатньо самовдосконалилася чи так думає. А як воно буде, невідомо. :)

Знищити? :незрозумію: Поясни, як ти це розумієш, бо у мене не виходить уявити.

На мою думку, знищити усі душі (розумні сущності) може тільки автор миробудови (в просторіччі Бог :)). Коли вважає, що данна Манвантара повинна бути закінчена, бо він вже нею награвся :іржач: Тоді він збирає назад до себе все, що викинув назовні минулого разу (із себе, бо нікого ж нема іншого :)), це якби вдох, а потім знов робить "видох" - знов нові всесвіти, галактики, планети, душі.. Яким він надасть нові характеристики.
Ми колись це обговорювали, не хочу знову :)

Наскільки я собі уявляю, далеко не усі створені Творцем души йдуть на Землю, деяким вистачило розуму не робити цієї дурниці.
Так що таке душі, може і душі це умовно все. Одна свідомість у всьому проявленому, і все. Є майстри що так і описували - відчували себе одночасно мільйоном втілень одночасно.

Вмене прийшло розуміння того, що мені не треба впоратись з чоловіками, от жити в розумінні і гармонії то да. Вони такі ж люди як і жінки. То ж розуміння , любов і повага один до одного можлива.
А через що ви розсварилися і розійшлися по різним кімнатам, які претензії були і у кого до кого? :)

Ми зазвичай з чоловіком у хороших стосунках. І на цьому мирному фоні буває дуже важко, коли він щось таке ляпне "не подумавши". З чоловіками таке трапляється. :D

А ти не був у Дзеркаллі минулого разу, коли ми робили пробу все це обговорювати? :)

Души(розумні сутності) пішли на Землю дійсно заради того, щоб відчувати, щоб користуватися усіма п'ятьма почуттями. "На інших планетах не годують" (пожартувала моя Вчитель). До речі, вона сама від земного житті не в захваті і вже сказала, що більш не прийде. :іржач: Ну, мабуть, вже достатньо самовдосконалилася чи так думає. А як воно буде, невідомо. :)
Можна подумати там якісь планети у неї де мед їдять ложкою нонстоп.

Так що таке душі, може і душі це умовно все. Одна свідомість у всьому проявленому, і все. Є майстри що так і описували - відчували себе одночасно мільйоном втілень одночасно.
:угу:, у багатьох езотериків/носіїв духовних традицій таку думку зустрічала і вона мені цілком імпонує. В принципі, особливої різниці не бачу.

Назад
Зверху Знизу