Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну теж в принципі нормально описаний типаж мого знака Риби. :курю2:
Гадаю, сюди можна додати і решту знаків тригона Води. Я саме так взагалі-то і думаю, але куди ж діватися, якщо вже живемо? Треба якось знаходити плюшки і робити вигляд, що це весело, бо якщо так не робити, життя ж все одно буде, але нудніше.

То для тебе нічого не значить, бо нема відчуття свята. Але чому так? З чого це почалося? Впевнена, що в дитинстві ти його любив.
Нефіга я не любив цю істерію. Я люблю 1 січня коли все намертво завмерло після дикої біганини з невідомої причини. :D

От прям усі! Можна подумати, усі це люблять. От вижени нас з Іронією (наприклад) на лижах кататися, ага :іржач:
Хіба що на санках з ближньої гірки. І то - це мене п'ять людей мають умовляти :D
Ну там де біля ялинки ярмарок з глінтвейнами, там люди є звичайно, але відійти звідти і вулиці опустіли.
У Харкові ніколи не було пусто, навіть враховуючи студентів, які роз'їхалися :) Та може в окремих районах і було, саме там, де студенти бігають.

Гадаю, сюди можна додати і решту знаків тригона Води. Я саме так взагалі-то і думаю, але куди ж діватися, якщо вже живемо? Треба якось знаходити плюшки і робити вигляд, що це весело, бо якщо так не робити, життя ж все одно буде, але нудніше.
Решту знаків хоча б десь всередині, ще є якість задачі наперед, а 12-й знак це уже все - сукупність усіх, все прожито, все відіграно, фініта ля комедія. І такий "Хто мене в цю симуляцію засунув? Я ж не підписувався". :D

Мені ось що цікаво, першого січня обов'язково якийсь чоловік вранці починає вибивати килим у дворі. Чому, kurwa? Це його покарали? Він у карти програв це? Збожеволів? :D
Ну то гості ж бруду нанесли, треба прибирати :D
Я так не думаю, мені подобається НР :)
Нефіга я не любив цю істерію. Я люблю 1 січня коли все намертво завмерло після дикої біганини з невідомої причини. :D
А хоч якесь свято любив? Може ДН хоч у дитинстві?

Ну ми живемо, що б продовжувати рід, що б нести інформацію і покращувати життя . Я так думаю.

Я обооожнюю новий рік за його яскравість , тбожнюю свій день народження, обожнюю дні народження дітей . Я як сорока, люблю красиве і яскраве . :D

А хоч якесь свято любив? Може ДН хоч у дитинстві?
Любив зимові канікули, любив Паску, весняні канікули. Але ягбе саме свято то там ні при чому, а тільки антураж що його супроводжує. Це відчуття що всі про нього мріють, "передсвяткове" треба вирощувати в собі і воно не залежатиме від календаря.

Хіба що на санках з ближньої гірки. І то - це мене п'ять людей мають умовляти :D

У Харкові ніколи не було пусто, навіть враховуючи студентів, які роз'їхалися :) Та може в окремих районах і було, саме там, де студенти бігають.
Сьогодні стільки людей , я навіть забула що війна, як би не тревога .

Ну ми живемо, що б продовжувати рід, що б нести інформацію і покращувати життя . Я так думаю.
А я думаю, що белкове життя на Землі влаштовано дуже невдало, що розум даремно прийшов у тіла(живі скафандри) типу "людьські" - на Землі повинні були жити тільки тварини, які не можуть осмислити життя і усю його нісенітницю :)

Але розмова ця ні до чого, нічого не можна змінити, ми вже тут. :)

Любив зимові канікули, любив Паску, весняні канікули. Але ягбе саме свято то там ні при чому, а тільки антураж що його супроводжує. Це відчуття що всі про нього мріють, "передсвяткове" треба вирощувати в собі і воно не залежатиме від календаря.
Я в дитинстві не любила свята, бо так довго їх чекала а насправді вони були нудні. Але дорослий може все змінити і щробити свято приємним моментом .

А я думаю, що белкове життя на Землі влаштовано дуже невдало, що розум даремно прийшов у тіла(живі скафандри) типу "людьські" - на Землі повинні були жити тільки тварини, які не можуть осмислити життя і усю його нісенітницю :)

Але розмова ця ні до чого, нічого не можна змінити, ми вже тут. :)
Можливо. Не розрахували, коли нас створили . Щось пішло не за планом

Ну так в тебе це те ж саме, що й в мене з НР. От для мене Пасха мало що значить, асоціації з походом на кладовище і в тому нема нічого приємного. Хоча насправді то через тиждень, але ж тоді печуть паски, хрестосаються, родичі збираються у когось в гостях.... Так що ніби дві події об'єдналися. А саму Пасху в нас ніяк не святкують.

Назад
Зверху Знизу