Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Взагалі бьюті індустрія в Ха найнайнайкраща
Ото там мені чілку і відрізали :угу: :D
А тоді саме з чоловіком (не в сенсі шлюбу) познайомилася. Я й планувала стригтися. А тут сталося знайомство. А наступного дня я була записана до майстра. Вийшла я від неї у шоці. Кажу тому по телефону: я з тобою така на зустріч не піду, чекай, поки відросте :іржач:
Але й не довелося, бо швиденько все по телефону вирішили. Тобто вирішила :)

Слухайте, в мене ідея. Пропоную показати свої зачіски, які у вас були, якщо є фотки. Хто захоче - з обличчям, або смайлика якось на лице приліпити :)
Так, краще смайл, щоб не довелося видаляти, бо он Ф'ям вночі прийде, їй теж цікаво буде

Пройти прогрес і отримати розширені знання про природу речей - це НАДзавдання. Невже це може бути нудним? По-моєму це взагалі єдине, для чого починається кожен день, встає і сідає сонце. На "твердому" проявленому плані для цього відбувається просто ВСЕ - можна втратити роботу, сім'ю, дім, може початися епідемія, війна, ти будеш мерзнути і недоїдати, а потім можна знову знайти роботу, сім' ю, війна пройде, ти будеш ситий і задоволений, а потім може бути новий виток усього заново - усе для того щоб щось зрозуміти. НІБИ ти не розумієш, така вічна гра - забути і почати згадувати. Це нудно/сумно/депресивно? По моєму просто десь губляться ці категорії. Сатурн через місяць мій 12 дім покидає, і що ви думаєте, туди заходить Плутон. І тут ось взагалі все зовсім по серйозному, просто більш серйозно не буває, і на 20 років він туди заходить, а не на три.
Про "нудно" я нічого не писала. Якщо людина має мету, якої їй хочеться досягти, то це не буде може нудно. Бо коли ти бачиш, що в тебе получається - це радує. Але для інших це може бути нудно.
Про гороскопи я мало що знаю. Чим тобі загрожує Плутон?

боявся знайомитись, боявся казатися смішним і жалюгідним, боявся відмови
Але! Я її бачу в перше і можливо востаннє. І ось коли я це вклав собі у мозок, то діло поїхало)
Колись я майже те ж саме казала хлопцям, які боялися знайомитися. Боїшся - а все одно підхоть. То спершу страшно, а коли звикнеш, то буде звичайна справа. Навіть якщо пошлють. Але то вже буде звично і не страшно )))))
Помьятаю якось у метро побачив дівчину з якимось дрищавим песиком на руках, почав гавкати на нього, ричати) льог біля неї на спину і попросив почухати мені пузіка і приручити мене)))
Ото треба було над собою попрацювати, щоб таке утнути )) Тобі тоді це вже було норм чи змушував себе це зробити? Чи тебе така поведінка взагалі ніколи не бентежила, а ти просто не вдавався до таких методів?
Але ж ти в курсі, що не на всіх дівчат таке подіє? )))

Та як тренувався
Пробував)
Моя, та і не тільки моя проблема в тому, що я боявся знайомитись, боявся казатися смішним і жалюгідним, боявся відмови
Але! Я її бачу в перше і можливо востаннє. І ось коли я це вклав собі у мозок, то діло поїхало)
Я бувало гнав такого))

Помьятаю якось у метро побачив дівчину з якимось дрищавим песиком на руках, почав гавкати на нього, ричати) льог біля неї на спину і попросив почухати мені пузіка і приручити мене)))
У нас був фантастичний **** в той же день!)
З Ким?))

Та мені завжди було начхати на те, що про мене думають оточую
А, так тобі не прийшлося працювати над собою, ти просто дізнався про метод.
Ну, мабуть, враховуючи невдачі, то таки було досягнення - розвести на ****. Але взагалі-то не надто велике, бо то ще нічого не значить :)

Я 16 років дуже кохав свою дружину та не зраджував
А потім вже мене нічого не тримало, та то стало ціллю)
Такі як ти мстять дівчатам. Це не нормально . Ніхто не винен в зраді.

А мені більш нічого і не потрібно було
Та і зараз не особо)
Навіть не зважаючи на війну, то я не дуже хочу якихось відношень
Теж не дуже норма. Але я зараз теж хочу помсти чоловікам, всім :D. Ну то теорія

Я 16 років дуже кохав свою дружину та не зраджував
А потім вже мене нічого не тримало, та то стало ціллю)
І ти в 16? Прямо як той хлопець, про якого я розповідала. Щось багато співпадіннь. Але ти точно не він :)
А мені більш нічого і не потрібно було
Та і зараз не особо)
Навіть не зважаючи на війну, то я не дуже хочу якихось відношень
Ну, так - це твій вибір :)

Чому мстять?
Я ж вище писав - головне не бути кАзлом. Тому що наступному буде набагато складніше
Я завжди в добрих відношеннях с дівчатами. Завжди. З деякими роками підтримуємо дружні стосунки. Зі мною можно добре відірватись, але я не хочу відносин - і вони і я це розуміємо. Не вїду де тут мстя)
Зрозуміло. Можливо то для мене це дивно.

По моєму ти в цілому не знаєш шо на це сказати. Вот і ніхто традиційно не знає. Тому не ганяю впусту повітря.
Не дуже зрозуміла. На що - на це? Взагалі на твою розповідь чи про гороскоп? І чому я маю щось казати?
Ти розповів дещо, що я сприйняла як даність: ось у людини так відбулося, і ось таким чином вона реагує. Це не означає, що я маю за мету розвивати дискусії чи ще щось. Я просто хотіла отримати інформацію.
До речі, те, що ти дивишся на такі речі як на розвиток - дуже добре, бо це допомагає не опустити руки.
Щось таке ти хотів почути? Але для чого я маю про це писати? Воно так і є :)
Але я трохи поміркувала над твоєю розповіддю, і мені залишилося так само цікаво. Просто ми трохи по-різному спілкуємося. Ти розповідаєш загальними фразами, ніби читаєш лекцію, а я ь хотіла знати деталі, і бачити конкретну людину в цій розповіді :) тобто коли розповідають: я відчув оте й оте, а тоді зробив отак, а воно сталося так-то...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу