Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я теж і нарцис і абьюзер ще той . Але розуміння, це перший крок до змін.

Дружині все набридло. В 18 років зальот і родина. В 36 розумієш що життя в тебе одне, а шо ти в ньому бачила крім вищезазначеного. Особистість чоловіка може й ні до чого. Кохання нема плюс криза віку.
Кохання нема .... це факт тут

Ти б обрала мене.
Ще років 10 тому, ти б мене не обрала, тому що я був сами такий, що не дратує, носить жінку на руках та взагалі зазирає постійно їй в очі. Але ж від такого мене і пішла дружина. І пішла вона саме до такого альфача. Так, він її кинув і я саме це казав - не треба бути кАзлом. Не треба гратися, бо це боляче

Я почав пробовувати знайомитися з жінками, але нічого не виходило
І я взяв паузу проаналізувати, а що ж воно не так ?
Пішов займатися з сином спортом, вивчав літературу по псіхології, і пікаперску також. Корочше підіймав впевненість. І воно пішло і поїхало)
І тому зараз я впевнений, що ти обрала б мене.)
Знов таки, не можу казати: ні, такого не сталося б. Але і ти не можеш бути впевненим, що твоя методика спрацювала б на мені :)
Я люблю гарних хлопчиків. Зустрічалася і з не дуже гарними, але я їх не поважала. Я не можу закохатися в людину, яку не поважаю.
Хоча мова ж вже просто про привернення уваги. Так от мене не потрібно для цього дратувати, мені треба, щоб з людиною було цікаво.

Можливо то моя проблема, що я не дуже люблю , коли чоловіки вихваляються як діти. Твое право.
От цікаво, як ми по-різному сприймаємо. Я не люблю нарцисів. Ті, хто давно в цій темі, в курсі, які ці нарциси мене бісять. Але у Ганджубаса я цього не бачу. Я бачу людину, яка прикалується. Звісно, це не означає, що те все показне, а насправді він невпевнена в собі людина. Ні, він впевнений, але оця поведінка - то гра на публіку, і не через самозакоханість. Можливо, я помиляюся, бо побачила якість, яка є і в мене. Я теж іноді так роблю, і може здатися, що надто високої думки про себе, але то самоіронія.

А навіщо хулігани в шлолі, смикають за коси, але дівчата все одно мріють про перший **** з ними ?))
Це не я придумав, але як показали тести - працює безвідказно)
Не дарма вчора свій хвіст відрізала. Косу в сенсі

Ось ви строчите останні дні. Крепатури в пальцях не буде?

Я теж колись не любив грейпфрут, а зараз прям кінчаю від нього)))
Це чудово. Сподіваюся, серед смаколиків він був :) Якщо із медсестрою не складеться, ти знаєш як себе втішити :ги:

Назад
Зверху Знизу