Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не ти, так ще хто. Тому що це типу форум, а не монолог в пустоту. :рл::іржач:
Ну нічого нового, уривками все таки зручніше.
Я там трохи дописала, не знаю що з того ти прочитав :)
Щодо форуму - я ж і не змовчала. Я тобі відповіла. Але не на всі дописи має бути відповідь.

Ну він може бахвалитись що не хоче відносин, і що його тимчасові дівчата теж не хочуть їх. Типу все легко.
Але такі чоловіки травмовані дуже.
і мабуть у більшості з них нема у них цієї легкості, про яку вони так багато розказують.
А є чорна діра, в якій ховається отой молодий неоцінений і недолюблений хлопак.
І перебираючи дівчат хоче чи наздогнати щось, чи помститись отій. Що недолюбила.
Я згодна, що за душею може ховатися різне, але ж не обов'язково помста. Може людина обпікшись один раз, більше не хоче відносин. Але не містить тим дівчатам, а просто задовільняє потреби. Ну, ****у ж хочеться.
Чи ще можливі якісь варіанти. :)

Це інтрига. Що б ми тебе чекали? Маніпуляція така?
Навряд. Мені здається Айвенго очікує якоїсь певної реакції. Але люди всі реагують по-своєму. Комусь та тема взагалі нецікава, я - прочитала і просто типу зробила відмітку: "а, он воно що". А хтось може і посперечатися, он Ф'ям прийде і може щось додати. Але ж ми реагуємо відповідно до свого характеру, а що саме хотів би Айвенго - не знаємо.
А йому, виходить, нецікаво розповідати, коли він не отримує тієї реакції, яку очікує.
Знов-так, якби наживо, я б задала вже з десяток питань, а тут спілкуватися на такі теми важко. І частково це залежить від того, як інфу подає той, хто розповідає.

Я щось такого чекав, відповідаючи на прохання "напиши щось"))

Немає діри. Взагалі. Я нарешті живу для себе. Ні для жінки, дітей або ще когось. Для себе. Що хочу, то і роблю)
Ок. Мы тобі заздримо :D:оратор:

Як тут відео вставити?

Так я ж не тільки за ****)
Сгоняти с дівчиною на лісапедах на старий салтів на пару днів і там запалити, це не просто **** ?
Або на байдарках спускатись с кострами, піснями под гітару та ****атись, відгоняючи комах, це ж не поосто **** ?)
Чи в клубі запалювати всю ніч так, що вже на **** сил не вистачає))
Емоціі важливіші навіть за ****!)
Це ж треба таких десь знайти .

Ну а як що хтось один закохаеться, що тоді? Кохання, це коли ти не хочеш ділитись .

це не просто **** ?
Або на байдарках спускатись с кострами, піснями под гітару та ****атись, відгоняючи комах, це ж не поосто **** ?)
Залежить від людини. Для когось - просто :) Але може бути виключно ****, чи ось як ти описав - **** з відпочинком, а комусь треба з емоціями до людини :)

Я ж нікого не змушую)
Кому треба, та шукає таку людину, з якою вона може зустрічатись, вийти заміж та нарожати купу дітей)
А я й не кажу нічого. То була відповідь на питання "просто" чи "не просто". Кожен сам для себе вирішує чого він хоче :)

Назад
Зверху Знизу