Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
Муркотіння корисне :) Знаєте це, так? В ньому якісь тональності-вібрації, що позитивно впливають на нервову систему людини. Може щось трохи наплутала.. читала таке :)
Так, я теж таке десь колись читала, не дарма ж вони лягають туди, де у нас шось болить

У вишиванці... :) Руденька з блакитними очима? ))
В мене теж є дитяча фотка у вишиванці, але костюм лисиці на новий рік :)
Ба більше-ця вишиванка до сих пір лежить десь у тумбочці у хаті, що від бабусі та діда лишилася :кручусь:

Ба більше-ця вишиванка до сих пір лежить десь у тумбочці у хаті, що від бабусі та діда лишилася :кручусь:
Та здається і моя лежить, тільки вже трохи миші поточили, бо лежала разом із бабусиними рушниками в галереї, і миші оту всю стопку проїли :( Трохи цілого збереглося, то я вже в будинок забрала. Хоча куди їх... А вишиванка і доросла збереглася, але дуже простенька, з мінімумом вишивки.

Кого б ще на розмови розкрутити? Може Айвенго? 🤔
Давайте у нього що-небудь запитаємо! :ги:
:угу: (але, побоююся, це зовсім не те, що тебе саму б цікавило :) )

А тобі б хотілося так? Щоб прокинувся і нічого не хочеш, ніхто не потрібен?
Мені щось здається, що це буде дуже нудно.

:іржач:

Мені не вистачає реакції "смішно", іноді треба "валяюся" :) Коти стримуються, щоб не замуркотіти! :іржач:
Так, мені теж такої реакції не вистачає. І в репу тепер не кинеш смайл.
Схоже я уся болю :D Але так, мурчання корисно :любов:
Ти обклалася котами? Чи то вони тебе "обложили"? ))

Так, я теж таке десь колись читала, не дарма ж вони лягають туди, де у нас шось болить
Якось мама подружки вирішила лікувати головний біль кішкою. Всадовила її собі на голову. Кішка злякалася і сильно її пошкрябала :рл: :іржач: Добре, що хоч не очі...

Дорослі люди бувають іноді навдивовиж дурні :-)

мурчання корисно :любов:
Маю свіжу подряпину на нозі :(
У кішки місце посеред кімнати - такий собі спостережний пункт. М"яка ковдра в вигляді гнізда :) І там вона сидить. Але варто пройти занадто близько - цапне! :мораль: :-) Яка підступна особа! :rolleyes:

Маю свіжу подряпину на нозі :(
У кішки місце посеред кімнати - такий собі спостережний пункт. М"яка ковдра в вигляді гнізда :) І там вона сидить. Але варто пройти занадто близько - цапне! :мораль: :-) Яка підступна особа! :rolleyes:
Ти ба - за скільки років так і не змінилася.

Мій кіт. Така добра і порядна особистість, виявився ще тим бешкетником. Кілька років, я не вірила, що він лупить сусідських котів. Одного разу, ввечері, він, разом із моею собакою, гнали сусідську кішку , через усю довжину саду. Загнавши на забор, працювали спільно. Така собі котячо- собача шайка. Кіт згадував лапою з забору, а собака чекала під забором. Кішка падала з забору, собака грала її по саду, заганяти на забор, де її хіштовхував кіт . Такі гойдалки. Розваги.

Мій кіт. Така добра і порядна особистість, виявився ще тим бешкетником. Кілька років, я не вірила, що він лупить сусідських котів. Одного разу, ввечері, він, разом із моею собакою, гнали сусідську кішку , через усю довжину саду. Загнавши на забор, працювали спільно. Така собі котячо- собача шайка. Кіт згадував лапою з забору, а собака чекала під забором. Кішка падала з забору, собака грала її по саду, заганяти на забор, де її хіштовхував кіт . Такі гойдалки. Розваги.
Міжвидова змова :D

Ще мій текст можна практикувати для розвитку мозку . Там я слова наплутала , бо в телефоні не попаду по літерам:D

Назад
Зверху Знизу