Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мій кіт. Така добра і порядна особистість, виявився ще тим бешкетником. Кілька років, я не вірила, що він лупить сусідських котів. Одного разу, ввечері, він, разом із моею собакою, гнали сусідську кішку , через усю довжину саду. Загнавши на забор, працювали спільно. Така собі котячо- собача шайка. Кіт згадував лапою з забору, а собака чекала під забором. Кішка падала з забору, собака грала її по саду, заганяти на забор, де її хіштовхував кіт . Такі гойдалки. Розваги.
А на вид таке собі янголятко :D

Ще мій текст можна практикувати для розвитку мозку . Там я слова наплутала , бо в телефоні не попаду по літерам:D
"По рзелульаттам ілссеовадній одонго анлігйсокго унвіертісета, не іеемт занчнеія, в кокам пряокде рсапожолени бкуви в солве. Галвоне, чотби преавя и пслоендяя бквуи блии на мсете. Осатьлине бкуви мгоут селдовтаь в плоонм бсепордяке, все рвано ткест чтаитсея без побрелм."

(якщо все перекласти, втратиться мем, тому тільки трішки замінила букви)

то я кавую на природі трошки. :кава:
Завдяки твоїй тематиці-Канада дізналася про таке чудове місце - сади Бутчартів. Яка краса! :любов:

Ось цю фотку виберу. Бо скоро весна.

italsad.jpg

А тобі б хотілося так? Щоб прокинувся і нічого не хочеш, ніхто не потрібен?
Мені щось здається, що це буде дуже нудно.
Такі примітивні реакції шо ясно - ніхто нічого не второпав про що йдеться взагалі.

Такі примітивні реакції шо ясно - ніхто нічого не второпав про що йдеться взагалі.
Цілком конкретне питання: ти б так хотів, як описано? "Прокинувся - і нікого не треба".
1. Так
2. Ні
3. Не знаю.
:D
Завжди намагаєшся якось викрутитися і з"їхати з теми. Але не забувши зробити вигляд, що уж ти-то точно все второпав :зуби:

Починаю ходити на Берлінале. Біля мене один із залів, де показуватимуть фільми. Іду на фільм про Україну.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Цілком конкретне питання: ти б так хотів, як описано? "Прокинувся - і нікого не треба".
1. Так
2. Ні
3. Не знаю.
:D
Завжди намагаєшся якось викрутитися і з"їхати з теми. Але не забувши зробити вигляд, що уж ти-то точно все второпав :зуби:
Вот тут у когось підгоріло. :перекур:

Добрий ранок . Сьогодні шось сил нема . Вночі сусіди спати не давали , сволота.

Маю свіжу подряпину на нозі :(
У кішки місце посеред кімнати - такий собі спостережний пункт. М"яка ковдра в вигляді гнізда :) І там вона сидить. Але варто пройти занадто близько - цапне! :мораль: :-) Яка підступна особа! :rolleyes:

Як почуваєшся? :)

5ae5da525f36e01a10e5eded52bad5f1.jpg

Чи коти відпрацювали свій сніданок? :-)
Ще не зрозуміла. У мене перша кава :кава:

Я зрозуміла. Чому писала, що боляче. Ну процесс це болючий . Але приємний.
Коротше кажучи це треба багато часу приділити, непідготований обиватель (русизм здається?) коли стикається з такими темами, реакція завжди "нудно/сумно/депресивно" і швиденько переключитись.

Коротше кажучи це треба багато часу приділити, непідготований обиватель (русизм здається?) коли стикається з такими темами, реакція завжди "нудно/сумно/депресивно" і швиденько переключитись.
Погоджуюсь. Приділяю.

Назад
Зверху Знизу