Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Я якусь Лакі пам'ятаю в темі про поета, але не пам'ятаю, що в неї на аві
Ось це :)
512670.jpg

Лено, невже тобі у 20 вже хотілося заміж?
Я думаю, дівчатам це здається цікавою пригодою :) :браво: Щось таке незвичайне, незвичне, невідоме, як ото кругосвітна подорож чи пригоди мисливців за скарбами в диких преріях :зуби: Ну ось як ми думали про майбутне доросле, коли були в школі? Що там, за горизонтом дорослості, буде якесь незвичайно захоплююче життя! :)
Мені чогось так здається, що думки усіх молоденьких дівчат про заміжжя мають природу такого ж самого казкового уявлення.

А! Ні! У поета була Латі, якось схоже! :D А цю, як того Ігора – не пам'ятаю :D
:іржач:

Так, "тут пам'ятаю, тут не пам'ятаю" (с)
Лати пам'ятаю. Це була родичка поета :-) Родом зза поребрика.

Я думаю, дівчатам це здається цікавою пригодою :) :браво: Щось таке незвичайне, незвичне, невідоме, як ото кругосвітна подорож чи пригоди мисливців за скарбами в диких преріях :зуби: Ну ось як ми думали про майбутне доросле, коли були в школі? Що там, за горизонтом дорослості, буде якесь незвичайно захоплююче життя! :)
Мені чогось так здається, що думки усіх молоденьких дівчат про заміжжя мають природу такого ж самого казкового уявлення.
Не пам'ятаю, щоб мені заміжжя уявлялося цікавою пригодою. Треба згадати чим воно мені взагалі уявлялося...
Скоріш за все, головне було - зустріти ту саму людину, з якою захотілося б жити разом. Тобто заміжжя - це просто як додаток. Як крапка, що підтверджує остаточність і непохитність вибору.
Крім того, було таке, що шлюб - це правильно, бо так треба і "ой-йо-йой", я не вийду заміж. Але при цьому самого заміжжя мені не хотілося, а просто побоювання, що поки що все відбувається не так, як має бути у нормальних людей )) Все-таки вбиті в голову стереотипи дуже сильні. Добре, що в мене вони не на першому місці :)

Останнє редагування:
Не знаю, дивно, але ніколи не хотіла заміж )
Жили з хлопом 7 років у цивільному шлюбі, а потім швиденько розбіглися
Ніяких тобі розлучень, розділу майна і т. д .
Не уявлявся мені шлюб чимось таким неймовірно захоплюючим :D

Ні, це неможливо взагалі :D
Муркотіння корисне :) Знаєте це, так? В ньому якісь тональності-вібрації, що позитивно впливають на нервову систему людини. Може щось трохи наплутала.. читала таке :)

Назад
Зверху Знизу