Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це та сама сукня, яку я приміряла, коли прийшов той Ігор :D
Побачити сукню не пощастило - якраз відійшла від компа..
Пощастило тільки побачити ту, де "з морів приїхала" :)
Я б сказала (якби мені показали цю фотку, не пояснюючи, хто це, звідки) - що дівчина з Данії чи Швеції-Норвегії :) Такий тип зовнішності. Може, це тільки на цій фотці здається :) Але твій потяг до їхніх триллерів тепер зрозуміший! :D

Побачити сукню не пощастило - якраз відійшла від компа..
Пощастило тільки побачити ту, де "з морів приїхала" :)
Я б сказала (якби мені показали цю фотку, не пояснюючи, хто це, звідки) - що дівчина з Данії чи Швеції-Норвегії :) Такий тип зовнішності. Може, це тільки на цій фотці здається :) Але твій потяг до їхніх триллерів тепер зрозуміший! :D
Ось воно:)

То ж мабуть Айвенго про нього і казав... Але ж я казала про Лакі, в неї ангел був ))
Все дуже заплутано! :іржач: Була Аngie (яка теж немовби ангел), але на аві лиса, була Лакі (з янголом на аві), був Алекс_ангел, якого я не звикла називати янголом, а саме алексом :)

Все дуже заплутано! :іржач: Була Аngie (яка теж немовби ангел), але на аві лиса, була Лакі (з янголом на аві), був Алекс_ангел, якого я не звикла називати янголом, а саме алексом :)
Та вже розплутати. Я писала про Лакі, а Айвенго про Алекса :)

Вони в ескадрильї збиваються, не інакше :D

В тебе фотки питати марно?
Звісно...

До групи ФБ не було часу зайти, бо в темі було весело :) Аж тут зайшла, а в тебе там теж весело :клас:

Римма: "весь рік до свята готувався..."
Дівсонд: "і буть слухняним намагався"
Римма: "Петрик, ти?"
:іржач:

Вони в ескадрильї збиваються, не інакше :D
Згадалося:

хвиль розтинаючи безмежжя
ескадра злих пінгвінів мчить
куди й навіщо неважливо
зате ж дивись яка краса
(с) дядько_в

Згадалося:

хвиль розтинаючи безмежжя
ескадра злих пінгвінів мчить
куди й навіщо неважливо
зате ж дивись яка краса
(с) дядько_в
товстий пінгвін таке створення
що дуже схоже на кота
також готовий жерти рибу
до дна
:D

У двадцять мене до шлюбу було не загнати :-) Ви що, який шлюб?! танці-шманці-обжиманці! :-)
Дещо пізніше, у 22, зустрічаючись з першим коханим, я й тоді міркувала: ну гаразд, можу з ним побратися (ненадовго), якщо ніяк не вдасться уникнути цього.. А він був саме такий, який хотів тільки шлюб, ну що за безглуздя? :-) Таке зазвичай тільки дівчата хочуть, а хлопці навпаки. А тут такий "переверкоц".

Кого б ще на розмови розкрутити? Може Айвенго? 🤔
Давайте у нього що-небудь запитаємо! :ги:

Лено, невже тобі у 20 вже хотілося заміж?

Назад
Зверху Знизу