Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

У нас, як бахне, всі кажуть '"й*баний п**дець'" і продовжують свої справи :незнаю:
Це небезпечно, а шо робить... Мене ці п**деці, в останні тижні, діставали і в центрі, і вдома у дворі. :диявол:

Вибачаюсь за лексикон.
У нас на территорию был уже прилет, двумя ракетами,так что народ уже научен. Да и работягам лишний отдых,тем более щас все неоформлены и на голой ставке.

А у мене жупан чорний, чорний, шаровари сині. Чому дивно не жовтий жупан, було б цікаво.
Згодна, мені теж не подобається поєднання чорного і синього в одязі :) Схоже, козацтво було теж цієї думки! :)

8dafeffaa2e6d197f816.webp

Чомусь прийнято вважати, що гуляти лісом це добре і правильно. І вічні голосіння про "дихати повітрям" і "чого ось вулицями вештатися". Не знаю, як це пояснити краще. Але, комусь ближче егрегор міста. А ліс просто не відчувається. Ну ліс, ну комарі, о, кліщ по тобі побіг!
:D

Я взагалі-то сама не особливо палко люблю занадто дику природу (туалет під кущем), мені б краще щось на кшталт доглянутого парку :)

Зараз таке прочитала (це матеріали для студентів про мову жестів, міміки, тощо).

"Знову сядьте прямо так, щоб вага верхньої частини тіла лежала вище пояса. Але це не означає, що ви повинні сидіти, ніби «аршин проковтнули». Плечі розслабте, сядьте, як ви сидите зазвичай. Стоп.

Тепер розташуйте свої ноги у зручному положенні паралельно одна до одної. Де виявилися ваші руки? Чи не на підлозі? Стоп.

Ти можеш собі уявити, щоб хтось сидів на стільці, а його руки були на підлозі? :іржач:

В мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.
attachment.webp
вони все стремні..імхо

особливо перший..:кава:

Доброго вечора шановни балакуни...:квіточка:
75012c2e460371593399057.webp

Класна :)
Обожнюю чашки.
Якось хотіла купити пару новеньких в епіцентрі. Вже підходила з горнятками до каси,
і тут завила тревога. Чашки довелося залишити на касі і піти, бо каси закрили і людей випрводили на вулицю(
Більш туди не їздила.
сумна історія, мене таке б непокоїло..
я дуже важко роблю вибір чашок..:угу:

цей світ ще дихає він теплий
біжи лови його мерщій
останній промінь бо на тому
дощі
© stav

**
гуляв алеєю я в парку
ступив убік а там рояль
в кущах зловісно зачаївся
мабуть задумав щось лихе
(с) дядько в

Чомусь прийнято вважати, що гуляти лісом це добре і правильно. І вічні голосіння про "дихати повітрям" і "чого ось вулицями вештатися". Не знаю, як це пояснити краще. Але, комусь ближче егрегор міста. А ліс просто не відчувається. Ну ліс, ну комарі, о, кліщ по тобі побіг!:D
Я ж "старий турист" і знаю про що говорю:D

Згодна, я теж забуваю, що природою треба милуватися. Ну, є вона, і є. А ось люди на вулицях, ліхтарі, вітрини - це бачу :)

Пугает кто в темном переулке, с кем не хотелось бы встретиться . Об этом вопрос.
7
Очень хороший и бесплатный тест. Спасибо )
Примерно это же я слышала от своего психотерапевта, но за деньги.
Могла бы прилично сэкономить)

Всем привет. Я в больнице с пневмонией. Но в пятницу выписывают. Хотя ее лечат 10-14 дней. Но всем *****. Зато впервые за 3 месяца в кровати поспал. Ну и оторвался по своему. Да и вообще ворвался, если кто понял. Доволен. Я в Киеве.

Ну, розвинена уява - це добре :) Цікаво чому інші не взяли участь. А ще цікаво чи є у списку той, кого дійсно варто боятися у провулку :)

Насправді як би це дивно не виглядало, але той, кого варто боятися , тобто маньяк зазвитчай може бути дуже милий зовнішньо, не показувати зовсім, що він маньяк. :D А той чоловіче під номером 7 може бути зовсім законослухняним. :сарказм: Чому все так, тому що ми живемо в повному абсурді.Коли люди виглядають і справляють враження не зовсім те, ким вони є внутрішньо, не всі показують своє нутро

Всем привет. Я в больнице с пневмонией. Но в пятницу выписывают. Хотя ее лечат 10-14 дней. Но всем *****. Зато впервые за 3 месяца в кровати поспал. Ну и оторвался по своему. Да и вообще ворвался, если кто понял. Доволен. Я в Киеве.

Ну да, оторвался и ворвался. Кто понял :D

- Скажи мне єти три слова:кручусь:...
- "Харьковская обл. Освобождена".

Назад
Зверху Знизу