Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

З'ясувалося, що моїй улюбленій чашці багато років, а купувала начебто вчора.
гарна..
:) у меня 2 нові..одну купила у Полтаві..
c9d4856ce571ad633bef899.webp

вот ця-робоча..:кручусь:
ee7045e6d0a18875698.webp

Добрий день доброзичливи балакуни..:квіточка:

Руzzня, до Бога ти даремно
волаєш: "Госпаді, ау!"
Мені сказати вам приємно:
Бог носить форму ЗСУ!
(с) Козак Мамай

чашка- важливий елемент буття..імхо..

:угу:

c1ab818fcd472a7b98809fe8.webp

в мене, з таким же написом тільки бірюзового кольору та з зображенем пера ... бронза і зелиний...
..

P.S.
У изголовья сердце уловит вкрадчивый шаг.
Я слышу ропот ангельской крови в своих ушах.
Лицом в ладони – в Славе Господней так горячо –
Я слышу трепет маховых перьев за своим плечом.

Горькие капли свежих царапин, крови в плену.
Ангел закатный, бронзоволатный идет на войну.
Гони, Возница, звездам не спится который век,
Твой пассажир – он, зеленокрылый, почти человек.

Я на полставки, я кандидат небесных наук.
Жми до заправки, уже натянут радуги лук.
Стреляй по стеклам, по битым перьям – глотая смех,
До хрипа в легких клокочет вера и рвется вверх.

В мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.

attachment.webp

Вкладення

• IMG_20220912_203926.webp
    IMG_20220912_203926.webp
    97.3 КБ · Перегляди: 239

червоно-чорна я так розумію...:кава:

чашка- важливий елемент буття..імхо..
f7d44f9bdb1e5e284ee31c0.gif

З одного боку червона - чорна. І Стьопа на ній. І надпис " Слава нації ! Смерть Рашізації! А з іншого боку жовто-блакитний прапор і написано ще Слава Україні ! Героям слава!

В мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.

attachment.php

Мені найбільше не подобається номер 5, бо ця людина точно налаштована не дружньо, а по типу "що треба?". Але для провулка вона не страшна. Мабуть для провулка найнеприємніше обличчя 3. Воно дивне, хз що від нього очікувати.

Одна наша форумчанка, в задзеркаллі була деякий час, повернулася до Харкова.

9 вересня в місті Sambir.

**
Ну все, бувай!
П'ять місяців пролетіли як один день.
Тобі майже вдалося заколисати мене неспішним ритмом і пізнім початком дня. Тут ніхто нікуди не поспішає. Навіть Сонце встає майже на годину пізніше, ніж удома.
Будь впевнений, я не забуду тебе і все, що ти для мене зробив.
І це зовсім не через обставини, що змусили мене шукати притулок у твоїх стінах. Просто ти – особливий.
Ти невеликий, проте з характером.
У тебе особлива мова та неповторна манера вимовляти слова.
Швидка мова особливо виділяється на тлі вузьких вуличок з неквапливим життям.
Вхід у невеликі будинки охороняють різьблені масивні двері, а дерев'яні сходи заколисують рівномірним скрипом.
Завершують картину трикутні дахи з димовою трубою та напівкруглими віконцями – очі будинку.
Здається, що на горищі обов'язково живе домовик і якщо придивитися, то можна побачити, як він спостерігає з маленького віконця за метушнею людей.
А вечорами на дахах можна зустріти сов, що ще більше додає містицизму в твою атмосферу.
Доповнює картину старовинна міська ратуша, яка кожні 15 хвилин нагадує про швидкоплинність часу.
Дивлячись на все це, мені здавалося, що я потрапила до таємничого паралельного світу.
Мені подобалося безцільно блукати твоїми вузькими вуличками, вдихати аромат нескінченних кав'ярень і мріяти. :кава:
Ти залишишся в моєму серці! ❤ Самбір!

Одна наша форумчанка, в задзеркаллі була деякий час, повернулася до Харкова.

9 вересня в місті Sambir.

**
Ну все, бувай!
П'ять місяців пролетіли як один день.
Тобі майже вдалося заколисати мене неспішним ритмом і пізнім початком дня. Тут ніхто нікуди не поспішає. Навіть Сонце встає майже на годину пізніше, ніж удома.
Будь впевнений, я не забуду тебе і все, що ти для мене зробив.
І це зовсім не через обставини, що змусили мене шукати притулок у твоїх стінах. Просто ти – особливий.
Ти невеликий, проте з характером.
У тебе особлива мова та неповторна манера вимовляти слова.
Швидка мова особливо виділяється на тлі вузьких вуличок з неквапливим життям.
Вхід у невеликі будинки охороняють різьблені масивні двері, а дерев'яні сходи заколисують рівномірним скрипом.
Завершують картину трикутні дахи з димовою трубою та напівкруглими віконцями – очі будинку.
Здається, що на горищі обов'язково живе домовик і якщо придивитися, то можна побачити, як він спостерігає з маленького віконця за метушнею людей.
А вечорами на дахах можна зустріти сов, що ще більше додає містицизму в твою атмосферу.
Доповнює картину старовинна міська ратуша, яка кожні 15 хвилин нагадує про швидкоплинність часу.
Дивлячись на все це, мені здавалося, що я потрапила до таємничого паралельного світу.
Мені подобалося безцільно блукати твоїми вузькими вуличками, вдихати аромат нескінченних кав'ярень і мріяти. :кава:
Ти залишишся в моєму серці! ❤ Самбір!
Як гарно написано. Аж захотілося туди :)

Як гарно написано. Аж захотілося туди :)

Так, красиво і за нашими мірками відстаней та кількості людей, зовсім іграшкове містечко. Я від нього була за 30 хвилин. Вдома, щоб дістатися до мами, йшла година:)

Доброго ранку :кава: кавуємо з зеленим другом.
Йому подобається північна сторона, на західній трохи присмалився. Ніжні квіти тут.

Про Самбір знаю що там мощі св.Валентина.
І все.
Навіть до монастиря що через дорогу досі не сходила)
Та й таке.
Вчора були мої 5 місяців. :(

IMG-20220913-084146-1.webp

Так, красиво і за нашими мірками відстаней та кількості людей, зовсім іграшкове містечко. Я від нього була за 30 хвилин. Вдома, щоб дістатися до мами, йшла година:)

Навіть не знаю чи хотіла б жити у маленькому місті. Треба спробувати. Вже були думки переселитися, але ж у Харкові так багато всього, що для мене є зручним. Від цього важко відмовитись.

кавуємо з зеленим другом.
Такий схожий на твій власний у Ха :) Я б подумала, що це довоєнна світлина :)

У великих містах переміщення віднімає так багато життя.. Он Вікуля каже, що по міркам Києва, 2 години до місця роботи це норм :D:рл:
Коли я працювала, робочий день до 17й, а додому приходила якщо о 19-20й, то це велике везіння. (шляк би його трафив)

Навіть не знаю чи хотіла б жити у маленькому місті. Треба спробувати. Вже були думки переселитися, але ж у Харкові так багато всього, що для мене є зручним. Від цього важко відмовитись.
Дивлячись наскільки воно маленьке. Якщо не дуже маленьке, то там є все, что є зручним :)

Про переваги маленького міста.

У серпні газова служба забрала лічильник на повірку.
Пообіцяли за три тижні повернути.
Телефона їх не взяла.
Запам'ятала тільки авто.

Іду сьогодні до стоматолога, мимо проїзжає ця машинка. А я знаю, що в тому напрямку дорога впирається в пустир. Значить далеко не заїдуть.

Погналася. Догнала.
Так що тепер я знаю, де у них тут база. І телефона не потрібно.:D

Класна :)
Обожнюю чашки.
Якось хотіла купити пару новеньких в епіцентрі. Вже підходила з горнятками до каси,
і тут завила тревога. Чашки довелося залишити на касі і піти, бо каси закрили і людей випрводили на вулицю(
Більш туди не їздила.

Назад
Зверху Знизу