Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
гарна..З'ясувалося, що моїй улюбленій чашці багато років, а купувала начебто вчора.
коли чекаємо на якесь "майбутнє" і "щастя". А потім з'ясовується, що коли ми на все це чекали, це й було щастя
Гарна.. Метелик п'є чай![]()
червоно-чорна я так розумію...В мене є горнятка з зображенням Стьопи ))) такий він гарний
гарна..
у меня 2 нові..одну купила у Полтаві..
чашка- важливий елемент буття..імхо..
червоно-чорна я так розумію...
чашка- важливий елемент буття..імхо..
![]()
В мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.
![]()
Як гарно написано. Аж захотілося тудиОдна наша форумчанка, в задзеркаллі була деякий час, повернулася до Харкова.
9 вересня в місті Sambir.
**
Ну все, бувай!
П'ять місяців пролетіли як один день.
Тобі майже вдалося заколисати мене неспішним ритмом і пізнім початком дня. Тут ніхто нікуди не поспішає. Навіть Сонце встає майже на годину пізніше, ніж удома.
Будь впевнений, я не забуду тебе і все, що ти для мене зробив.
І це зовсім не через обставини, що змусили мене шукати притулок у твоїх стінах. Просто ти – особливий.
Ти невеликий, проте з характером.
У тебе особлива мова та неповторна манера вимовляти слова.
Швидка мова особливо виділяється на тлі вузьких вуличок з неквапливим життям.
Вхід у невеликі будинки охороняють різьблені масивні двері, а дерев'яні сходи заколисують рівномірним скрипом.
Завершують картину трикутні дахи з димовою трубою та напівкруглими віконцями – очі будинку.
Здається, що на горищі обов'язково живе домовик і якщо придивитися, то можна побачити, як він спостерігає з маленького віконця за метушнею людей.
А вечорами на дахах можна зустріти сов, що ще більше додає містицизму в твою атмосферу.
Доповнює картину старовинна міська ратуша, яка кожні 15 хвилин нагадує про швидкоплинність часу.
Дивлячись на все це, мені здавалося, що я потрапила до таємничого паралельного світу.
Мені подобалося безцільно блукати твоїми вузькими вуличками, вдихати аромат нескінченних кав'ярень і мріяти.
Ти залишишся в моєму серці! ❤ Самбір!
Як гарно написано. Аж захотілося туди![]()
Так, красиво і за нашими мірками відстаней та кількості людей, зовсім іграшкове містечко. Я від нього була за 30 хвилин. Вдома, щоб дістатися до мами, йшла година![]()
Такий схожий на твій власний у Хакавуємо з зеленим другом.
У великих містах переміщення віднімає так багато життя.. Он Вікуля каже, що по міркам Києва, 2 години до місця роботи це нормТак, красиво і за нашими мірками відстаней та кількості людей, зовсім іграшкове містечко. Я від нього була за 30 хвилин. Вдома, щоб дістатися до мами, йшла година![]()
Дивлячись наскільки воно маленьке. Якщо не дуже маленьке, то там є все, что є зручнимНавіть не знаю чи хотіла б жити у маленькому місті. Треба спробувати. Вже були думки переселитися, але ж у Харкові так багато всього, що для мене є зручним. Від цього важко відмовитись.
у меня 2 нові