Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Новий зелений друг, хризантемка.

IMG-20220913-173747.webp

Між іншим, деякі виїжджали з великого міста, незважаючи на те, що це було їхне місто з дитинства :) Згадай дадона. Переїхав до (Мерефи, здається) і не жалкує.. Ще згадала одну знайому.. З Дніпра переїхала до села. Дауншифтінг :) Темп великого міста їх дратує.

А це не важливо, від народження чи ні. Головне, чи прийняло місто тебе, і чи прийняв ти його, став ти "дитиною кам'яних джунглів", чи ні :)

Дивлячись наскільки воно маленьке. Якщо не дуже маленьке, то там є все, что є зручним :)

Мені треба метро. Хоча якщо робота поряд з будинком, то не треба :)
Якщо місто стало твоїм, то не зможеш. І справа не у зручностях, а в темпі та драйві великого міста (нужен смайлик с логотипом харькова))
:D

Я ні до чого аж надто не прив'язуюся. Тобто завжди можна чимось замінити. Враховуючи, що я домосід, то однаково у я кому місті сидіти у чотирьох стінах. Але якісь короткі проміжки, коли я деінде, то так - важливо. Але зараз є і важливіші речі.

:ржа:підстолом:

Така пригода
Накінец отримав віплату по бізробітью за 2 місяці... Йду собі з проповіді, заходжу у АТБ кипив піва і буханку хліба. Вихлджу на ходу запихую все у торбину. Біля банкомату терлиця бомжики... підходять і просять кпити їм яіць, Я питаю скіільки? відповідають 6 говорять що вони живуть на вулиці, дже хочуть яєшню. "Я ок денег не дам, сейчас куплю ждите"... Впрос от одного из них "Ты куришь?" Відповідаю "нет не курю" ... Це тіло просить купити їм ще сигарет. Відповідаю "Вы слишком много просите" і йду геть. Ті кричтать щобя їм купив яічек... Я їм - ні. і пішов собі далі.

:рл: Дуже не люблю люди в край наглішають і садяться на голову, а це як раз той випадок... це ж які мізки потрібно мати, щоб просити купити курити у людини з негативним відношнням до паління. І цк дійсно наглість... і яйця ім ні до чого... вони їх сирими б під сигарку випили...

Цікаво при таких підгонах їм вже мізки вправляли кулаками? Бо мужики такокої наглості по відношеню до себе не пропустять незнаказано...

Не став з ними ні сваритися ні повчати... Не допоможе... До самих повинно дійти що тре тільки захотіти і вони знайдуть і роботу і притулок на зиму...

Он я двірником пійшов, бо іншу роботу дуже важко знайти. Говорять що робота тяжка... але мені все одно...
Зимою в мене буде їжа, медикаменти, засоби гігієни і 100% оплати комунальніх послуг від "Харківблагоустрій"

Галя балувана.:)
Яка ще робота? У нас як бахне, так усі біжать у бункер.

У нас, як бахне, всі кажуть '"й*баний п**дець'" і продовжують свої справи :незнаю:
Це небезпечно, а шо робить... Мене ці п**деці, в останні тижні, діставали і в центрі, і вдома у дворі. :диявол:

Вибачаюсь за лексикон.

:клас::D

Вчора читала у когось, як вона хотіла купити їжі собі і коту, і вже на касі така ж історія трапилася - довелося йти ні з чим :(

Останнім часом більш буваю на ринках.
Мінус - треба мати грошовий нал.

Капюшона не було давненько...
Сподіваюсь, з ним все добре.

Мені найбільше не подобається номер 5, бо ця людина точно налаштована не дружньо, а по типу "що треба?". Але для провулка вона не страшна. Мабуть для провулка найнеприємніше обличчя 3. Воно дивне, хз що від нього очікувати.
Це я також подивилася на 3 і він мені нагадує якогось психопатіну. :D очі мутні якісь...
3.
Кататония
У вас развито воображение. Порой вы можете даже перепутать, где заканчивается реальность и начинается фантазия. Вам приходится себя одергивать , чтобы не потерять связь с реальностью

Одна наша форумчанка, в задзеркаллі була деякий час, повернулася до Харкова.

9 вересня в місті Sambir.

**
Ну все, бувай!
П'ять місяців пролетіли як один день.
Тобі майже вдалося заколисати мене неспішним ритмом і пізнім початком дня. Тут ніхто нікуди не поспішає. Навіть Сонце встає майже на годину пізніше, ніж удома.

Ти залишишся в моєму серці! ❤ Самбір!
Буду знати, як виглядає Самбір.

А в нас сонце встає десь о п"ятій ранку влітку було світло вже. А в 22:10 тимнішало. Ось так.
Пугает или не нравится ? Это же разные эмоции. Самое неприятное лицо 5, а испугалась бы в темном переулке от 7.
:незнаю:
Пугает кто в темном переулке, с кем не хотелось бы встретиться . Об этом вопрос.
7
Маниакальное расстройство.
У вас есть такие черты, как экстраверсия и повышенная эмоциональность. Вы все воспринимаете остро. Вы играете на публику.
Знаю я таку. А у мене жупан чорний, чорний, шаровари сині. Чому дивно не жовтий жупан, було б цікаво.

Це я також подивилася на 3 і він мені нагадує якогось психопатіну. :D очі мутні якісь...
3.

Ну, розвинена уява - це добре :) Цікаво чому інші не взяли участь. А ще цікаво чи є у списку той, кого дійсно варто боятися у провулку :)

Мені треба метро. Хоча якщо робота поряд з будинком, то не треба :)

Я ні до чого аж надто не прив'язуюся. Тобто завжди можна чимось замінити. Враховуючи, що я домосід, то однаково у я кому місті сидіти у чотирьох стінах. Але якісь короткі проміжки, коли я деінде, то так - важливо. Але зараз є і важливіші речі.

То я теж не тусовщиця:D. Але коли дивлюся у вікно або вибираюся кудись, мені потрібно, щоб був цей "ритм великого міста":)

Це які завжди віддадуть перевагу блуканню по міських вулицях можливості повештатися у лісі чи на річці? :)

Чомусь прийнято вважати, що гуляти лісом це добре і правильно. І вічні голосіння про "дихати повітрям" і "чого ось вулицями вештатися". Не знаю, як це пояснити краще. Але, комусь ближче егрегор міста. А ліс просто не відчувається. Ну ліс, ну комарі, о, кліщ по тобі побіг!:D
Я ж "старий турист" і знаю про що говорю:D

У нас, як бахне, всі кажуть '"й*баний п**дець'" і продовжують свої справи :незнаю:
Це небезпечно, а шо робить... Мене ці п**деці, в останні тижні, діставали і в центрі, і вдома у дворі. :диявол:

Вибачаюсь за лексикон.
У нас на территорию был уже прилет, двумя ракетами,так что народ уже научен. Да и работягам лишний отдых,тем более щас все неоформлены и на голой ставке.

А у мене жупан чорний, чорний, шаровари сині. Чому дивно не жовтий жупан, було б цікаво.
Згодна, мені теж не подобається поєднання чорного і синього в одязі :) Схоже, козацтво було теж цієї думки! :)

8dafeffaa2e6d197f816.webp

Чомусь прийнято вважати, що гуляти лісом це добре і правильно. І вічні голосіння про "дихати повітрям" і "чого ось вулицями вештатися". Не знаю, як це пояснити краще. Але, комусь ближче егрегор міста. А ліс просто не відчувається. Ну ліс, ну комарі, о, кліщ по тобі побіг!
:D

Я взагалі-то сама не особливо палко люблю занадто дику природу (туалет під кущем), мені б краще щось на кшталт доглянутого парку :)

Зараз таке прочитала (це матеріали для студентів про мову жестів, міміки, тощо).

"Знову сядьте прямо так, щоб вага верхньої частини тіла лежала вище пояса. Але це не означає, що ви повинні сидіти, ніби «аршин проковтнули». Плечі розслабте, сядьте, як ви сидите зазвичай. Стоп.

Тепер розташуйте свої ноги у зручному положенні паралельно одна до одної. Де виявилися ваші руки? Чи не на підлозі? Стоп.

Ти можеш собі уявити, щоб хтось сидів на стільці, а його руки були на підлозі? :іржач:

В мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.
attachment.webp
вони все стремні..імхо

особливо перший..:кава:

Доброго вечора шановни балакуни...:квіточка:
75012c2e460371593399057.webp

Назад
Зверху Знизу