Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Очень хороший и бесплатный тест. Спасибо )
Примерно это же я слышала от своего психотерапевта, но за деньги.
Могла бы прилично сэкономить)

Надеюсь, что все же он вам помог, тот психотерапевт.
Да, бесплатные тесты конечно лучше намного

Згодна, мені теж не подобається поєднання чорного і синього в одязі :) Схоже, козацтво було теж цієї думки! :)

8dafeffaa2e6d197f816.webp

:D

Я взагалі-то сама не особливо палко люблю занадто дику природу (туалет під кущем), мені б краще щось на кшталт доглянутого парку :)

Лісопарк з асфальтованими стежками є така місцевість, а дерева ростуть самі по собі, як їм заманеться. оце колорит. Оц є дуже файно

Доброго ранку :кава:
2ad4773b751fdd3d69.webp
:клас: Це ти сама виростила? :любов:

До речі, щось я не вірю, що у горщику можуть такі великі квіти вирости, як тут, - мабуть, на клумбі виростили, а у горщик потім запроторили :)

b3a256371a11b59899a70082.webp

IMG-20220916-184353.webp

Тішить серце новина що наступного року зможу знов на дачі поратись. :)
Без сумніву :угу: :квіточка:

:любов: Чогось на західній особливі дощі. Я довгі роки згадувала один дощовий день у Рахові :) Сутінки, мокрі витрини і бруківка, жовті фонарі, химерні постаті перехожих під зонтиками..

Без сумніву :угу: :квіточка:

:любов: Чогось на західній особливі дощі. Я довгі роки згадувала один дощовий день у Рахові :) Сутінки, мокрі витрини і бруківка, жовті фонарі, химерні постаті перехожих під зонтиками..

Фьям, да ты поетка, дивись:

Перекава :кава:

Химерні постаті під парасольками,
Мокрі витрини, бруківка, жовті ліхтарі,
День дошовий у Раховi, спогади...
Сутинки, зірки, обійми твої...

:)

Може жовті ліхтарі?

Фьям, да ты поетка, дивись:

Перекава :кава:

Химерні постаті під парасольками,
Мокрі витрини, бруківка, жовті ліхтарі,
День дошовий у Раховi, спогади...
Сутинки, зірки, обійми твої...

:)

:клас: Лено, ти так скоро натренуєшся українською, що можна буде починати складати й пиріжки :)
До речі, переклала одне оповідання про Зюкіна, ще з десяток слів треба шукати, бо з ними складнощі, перекладати виявилося не так легко. Взялася була за Джеймса, але останній варіант втрачено у зв'язку зі смертю ноута, так що є тільки той, що тобі надсилала останнім. Не знаю, чи заново переробляти (а бачу, що це багатенько), чи чекати, що може колись вдасться відновити ноут. Там і вірші були за всі роки, зберігла тільки половину. Їх теж шкода.

До речі, переклала одне оповідання про Зюкіна, ще з десяток слів треба шукати, бо з ними складнощі, перекладати виявилося не так легко.
Бери айвенго в редактори :) Надсилай йому невеличкі частини оповідань, а він буде казати - норм чи ні :). Потрібен той, у кого українська - нативна.

Може жовті ліхтарі?
Візьмешся? :)

Я взагалі-то віддаю перевагу оповіданням-спогадам прозою :) І саме такі у мене десь лежать у рідному будинку, з усіма поетичними метафорами :-)

Бери айвенго в редактори :) Надсилай йому невеличкі частини оповідань, а він буде казати - норм чи ні :). Потрібен той, у кого українська - нативна.

Візьмешся? :)

Та я й сама знаю, що норм. Хоча, звісно, помилки можуть траплятися, для цього й існують редактори :)

можна буде починати складати й пиріжки
Це найвища форма віршів, чи що? :D

(ну, і щоб 2 рази не вставати)

я відчуваю безпорадність
сказала оля і за мить
з'явились небайдужі люди
і надавали їй порад
© Муля

:іржач:

:клас: Лено, ти так скоро натренуєшся українською, що можна буде починати складати й пиріжки :)

Це величезна відповідальність:D

Що найцікавіше, римування дуже сприяє вивченню :)

я так давно не був удома
що навіть всі мої коти
говорять з подиву людською:
хто ти?!
© Муля
_________

У тебе теж так було? :-) :кот:

У мене так кожен божий день, після того, як вони знищать їжу :кот::)

вони все стремні..імхо

особливо перший..:кава:

Доброго вечора шановни балакуни...:квіточка:

Привіт. Якщо перший то це опис наступний
Садизм. Вероятно, в детстве вам по какой-то причине пришлось подавить в себе авторитетность. Но желание подавлять никуда не делось. Вы ведете себя мирно и добропорядочно, но вам свойственно упрямство

я так давно не був удома
що навіть всі мої коти
говорять з подиву людською:
хто ти?!
© Муля
_________

У тебе теж так було? :-) :кот:

Я вчора зустріла Стьопу (це місцевий котик), він дуже радів мене бачити. Я його погодувала.

Це найвища форма віршів, чи що? :D

(ну, і щоб 2 рази не вставати)

я відчуваю безпорадність
сказала оля і за мить
з'явились небайдужі люди
і надавали їй порад
© Муля

:іржач:

І надавали їй люлЕй

Класна :)
Обожнюю чашки.
Якось хотіла купити пару новеньких в епіцентрі. Вже підходила з горнятками до каси,
і тут завила тревога. Чашки довелося залишити на касі і піти, бо каси закрили і людей випрводили на вулицю(
Більш туди не їздила.

Я так декілька разів була коли в магазині, то під час повітрянки доводилося залишати кошик і йти геть з магазину у беспечне місце, якого на шляху аж зовсім не було ((. а потім поверталася до магазину і швидно вже зібраний товар сканувала на касі. , тому що кошик весь цей час мене чекав. :браво:

Якщо місто стало твоїм, то не зможеш. І справа не у зручностях, а в темпі та драйві великого міста (нужен смайлик с логотипом харькова))

Я повернулась через 5.

:D
А я коли ходжу по вулиці, то відчуваю ніби-то я в Харкові. :браво: так приємно пофантазувати.

Назад
Зверху Знизу