Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Між іншим, деякі виїжджали з великого міста, незважаючи на те, що це було їхне місто з дитинстваЗгадай дадона. Переїхав до (Мерефи, здається) і не жалкує.. Ще згадала одну знайому.. З Дніпра переїхала до села. Дауншифтінг
Темп великого міста їх дратує.

Це які завжди віддадуть перевагу блуканню по міських вулицях можливості повештатися у лісі чи на річці?став ти "дитиною кам'яних джунглів"
Дивлячись наскільки воно маленьке. Якщо не дуже маленьке, то там є все, что є зручним![]()

Якщо місто стало твоїм, то не зможеш. І справа не у зручностях, а в темпі та драйві великого міста (нужен смайлик с логотипом харькова))
![]()

Дуже не люблю люди в край наглішають і садяться на голову, а це як раз той випадок... це ж які мізки потрібно мати, щоб просити купити курити у людини з негативним відношнням до паління. І цк дійсно наглість... і яйця ім ні до чого... вони їх сирими б під сигарку випили...
Галя балувана.Мені треба метро. Хоча якщо робота поряд з будинком, то не треба
Галя балувана.![]()
Яка ще робота? У нас як бахне, так усі біжать у бункер.

Вчора читала у когось, як вона хотіла купити їжі собі і коту, і вже на касі така ж історія трапилася - довелося йти ні з чим![]()
Це я також подивилася на 3 і він мені нагадує якогось психопатіну.Мені найбільше не подобається номер 5, бо ця людина точно налаштована не дружньо, а по типу "що треба?". Але для провулка вона не страшна. Мабуть для провулка найнеприємніше обличчя 3. Воно дивне, хз що від нього очікувати.
очі мутні якісь...Кататония
У вас развито воображение. Порой вы можете даже перепутать, где заканчивается реальность и начинается фантазия. Вам приходится себя одергивать , чтобы не потерять связь с реальностью
Буду знати, як виглядає Самбір.Одна наша форумчанка, в задзеркаллі була деякий час, повернулася до Харкова.
9 вересня в місті Sambir.
**
Ну все, бувай!
П'ять місяців пролетіли як один день.
Тобі майже вдалося заколисати мене неспішним ритмом і пізнім початком дня. Тут ніхто нікуди не поспішає. Навіть Сонце встає майже на годину пізніше, ніж удома.
Ти залишишся в моєму серці! ❤ Самбір!
Пугает кто в темном переулке, с кем не хотелось бы встретиться . Об этом вопрос.Пугает или не нравится ? Это же разные эмоции. Самое неприятное лицо 5, а испугалась бы в темном переулке от 7.
![]()
Маниакальное расстройство.
У вас есть такие черты, как экстраверсия и повышенная эмоциональность. Вы все воспринимаете остро. Вы играете на публику.
Знаю я таку. А у мене жупан чорний, чорний, шаровари сині. Чому дивно не жовтий жупан, було б цікаво.Згадалася пісня![]()
Це я також подивилася на 3 і він мені нагадує якогось психопатіну.очі мутні якісь...
3.
Цікаво чому інші не взяли участь. А ще цікаво чи є у списку той, кого дійсно варто боятися у провулку 
Мені треба метро. Хоча якщо робота поряд з будинком, то не треба
Я ні до чого аж надто не прив'язуюся. Тобто завжди можна чимось замінити. Враховуючи, що я домосід, то однаково у я кому місті сидіти у чотирьох стінах. Але якісь короткі проміжки, коли я деінде, то так - важливо. Але зараз є і важливіші речі.
. Але коли дивлюся у вікно або вибираюся кудись, мені потрібно, щоб був цей "ритм великого міста"
Це які завжди віддадуть перевагу блуканню по міських вулицях можливості повештатися у лісі чи на річці?![]()

У нас на территорию был уже прилет, двумя ракетами,так что народ уже научен. Да и работягам лишний отдых,тем более щас все неоформлены и на голой ставке.У нас, як бахне, всі кажуть '"й*баний п**дець'" і продовжують свої справи
Це небезпечно, а шо робить... Мене ці п**деці, в останні тижні, діставали і в центрі, і вдома у дворі.
Вибачаюсь за лексикон.
Згодна, мені теж не подобається поєднання чорного і синього в одязіА у мене жупан чорний, чорний, шаровари сині. Чому дивно не жовтий жупан, було б цікаво.
Схоже, козацтво було теж цієї думки! 
Чомусь прийнято вважати, що гуляти лісом це добре і правильно. І вічні голосіння про "дихати повітрям" і "чого ось вулицями вештатися". Не знаю, як це пояснити краще. Але, комусь ближче егрегор міста. А ліс просто не відчувається. Ну ліс, ну комарі, о, кліщ по тобі побіг!

Зараз таке прочитала (це матеріали для студентів про мову жестів, міміки, тощо)........

:кот: *3
![]()
А у кошеня, яке посередині, хвіст пухнастий.
вони все стремні..імхоВ мене є тест. Хто що обирає яке обличчя вам не подобається взагалі зовсім ?
З ким не хотілося б зустрітися на самоті в темному коридорі вулиць .
Давайте перевіримо , хто ви є за особистість по результатам тесту.
![]()