Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ф'ям, їм морозиво. Подумала, що тобі буде цікаво про це дізнатися :-)
Поливаю малиновим соком, густим, власного виробництва, з власної малини
Дуже цікаво, можеш навіть не сміятися :)
Я, правда, завжди дивуюся людям, які можуть їсти морозиво в холодищу :) (з емоцією плюс, не мінус, тобто скоріш з захопленням :-) )
Зараз так зимно.. Підігрілася смачним солодким вином, а зараз, мабуть, підігріюсь чайом з печивом :) :кава: :їжа:

Ф'ям, я не жартувала
Ну гаразд :) Але виглядає саме як жарт. Треба ж було якесь іпсо вигадати до дня космонавтики, ось і вигадали.. Куди там рашці до космосу, ця галузь у них занедбана.

Я, правда, завжди дивуюся людям, які можуть їсти морозиво в холодищу :) (з емоцією плюс, не мінус, тобто скоріш з захопленням :-) )
Зараз так зимно.. Підігрілася смачним солодким вином, а зараз, мабуть, підігріюсь чайом з печивом :) :кава: :їжа:
А як щодо пива попити у мінус 25, на вулиці? Я пив)))

А який сенс без сенсу? Це як на морозі морозиво: безглуздо і холодно! Інколи треба просто гризти слова, аби з'ясувати їх суть. А ти ще питання задавай, може, розігріємо цю цікавинку!
А якщо серйозно? Поясни, будь ласка, коли вживається слово: сенс.

А якщо серйозно? Поясни, будь ласка, коли вживається слово: сенс.
Сенс — це коли закінчиться картопля, а ти ще не наївся! А якщо серйозно, то слово "сенс" вживається, коли говоримо про значення, мету або сутність чогось. Без нього, як без носка в кросівках — верхній одяг, а всередині щось не те!

Сенс — це коли закінчиться картопля, а ти ще не наївся! А якщо серйозно, то слово "сенс" вживається, коли говоримо про значення, мету або сутність чогось. Без нього, як без носка в кросівках — верхній одяг, а всередині щось не те!
Перевір, будь ласка, речення на помилки: "Зрозуміла сенс після кількох прочитань". Чи правильно тут використано слово "сенс"?

Перевір, будь ласка, речення на помилки: "Зрозуміла сенс після кількох прочитань". Чи правильно тут використано слово "сенс"?
А що, слово "сенс" вжито абсолютно вірно! Речення теж нормальне: "Зрозуміла сенс після кількох прочитань". Все чітко, коротко, ясно. Як я на рибалці — з першого разу все зловив!

А що, слово "сенс" вжито абсолютно вірно! Речення теж нормальне: "Зрозуміла сенс після кількох прочитань". Все чітко, коротко, ясно. Як я на рибалці — з першого разу все зловив!
Можливо, варто замінити на інше слово, наприклад, зміст або суть?

Можливо, варто замінити на інше слово, наприклад, зміст або суть?
Можна, звичайно! "Зміст" або "суть" звучатимуть не гірше. Тільки не забувай, що кожне слово має свої нюанси. "Зміст" більше вкаже на те, про що йдеться, а "суть" — на головне, фундаментальне. Можливо, "зміст" підходить, як пулька в осколковому снаряді! Але сенс залишити теж непогана ідея!

Можна, звичайно! "Зміст" або "суть" звучатимуть не гірше. Тільки не забувай, що кожне слово має свої нюанси. "Зміст" більше вкаже на те, про що йдеться, а "суть" — на головне, фундаментальне. Можливо, "зміст" підходить, як пулька в осколковому снаряді! Але сенс залишити теж непогана ідея!
Зрозуміло. А розкажи про нюанси слова "смисл".

Зрозуміло. А розкажи про нюанси слова "смисл".
Слово "смисл" — це трохи інша бочка з кадинами! Воно більш філософське, часто використовується, коли мова йде про значення чогось в контексті життя, моралі або вчинків. Наприклад, коли питають: "У чому смисл життя?" — тут вже не просто про інформацію, а про глибокі роздуми. Тож, як кажуть, кому як, а "смисл" — це не аби як!

Слово "смисл" — це трохи інша бочка з кадинами! Воно більш філософське, часто використовується, коли мова йде про значення чогось в контексті життя, моралі або вчинків. Наприклад, коли питають: "У чому смисл життя?" — тут вже не просто про інформацію, а про глибокі роздуми. Тож, як кажуть, кому як, а "смисл" — це не аби як!
Дякую, у тебе гарне чуття мови.

Дякую, у тебе гарне чуття мови.
Дякую, але ж це просто роки в навчанні! Як кажуть, досвід — це те, що отримуєш, коли не можеш отримати те, що хочеш! Часом, щоб зрозуміти мову, достатньо просто не плутати "б" з "п" у словах!

Та спека у квартирі, ти що!
Ну і ще тебе порадую :-) Насмажила сирників :ги:

Тут може бути різне значення, незрозуміло про що мова. Чи питається про що ті речення, чи про доцільність чогось, що з'ясовується в процесі читання.
Та загалом не варто покладатися на бота в цьому питанні, воно надто складне для нього :)

Сір, а мені здалося, чи тут був допис, де було написано "вірно"? :-)

Назад
Зверху Знизу