Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Свекруха в лежить у лікарні зі струсом. Пише мені що поряд маса людей, яки також впали на рівному місці. Якесь масове явіще :рл:
То буває. Моя кохана, на п'ятий день війни здається, забалакуватися почала: щось каже, але нічого не зрозуміло; іноді розумієш слово, але букви переставлені. Я злякався що інсульт, але слава богу ні. Відпустило через кілька годин.

То буває. Моя кохана, на п'ятий день війни здається, забалакуватися почала: щось каже, але нічого не зрозуміло; іноді розумієш слово, але букви переставлені. Я злякався що інсульт, але слава богу ні. Відпустило через кілька годин.
:(

Свекруха у відносно-безпечному місті. Але то, що психотравма у всіх - то факт :(

це все дуже міло на мій погляд,однак ціни у них - більші ніж у Київі, а середня з/п у Харькові приблизьно 12000 грн
(висновок/питання-як це кафе тримається ? )
На тих, у кого зарплатня вище середньої :)
Добрий день доброзичливі балакуни. :кава:
Привіт, люба. :любов: Подобається, коли ти згадуєш нік "Дзеко" у чаті. Це нагадує пароль "тільки для своїх, дуже давно знайомих" :)

Поки на станцію не сходила, то їла менше, а тепер сходила, купила, і шоколадні вже зхом'ячила. Але ще багато смоктунців :)
Уявляєш, я таки тримаю то печиво виделкою :рл: :-) Видовище дурнувате, але інакше ніяк :)

У всіх тепер замість зеленого вогника просто надпис "онлайн"? 💚

Доброго ранку! Кави з добром :кава:

OIG3.jpg
А який був запит? :) Красива картинка.. Якась додаткова мала планета чи супутник. Кава замість піска - це щось :любов:

Уявляєш, я таки тримаю то печиво виделкою :рл: :-) Видовище дурнувате, але інакше ніяк
Нічого не зрозуміла. Я іноді швиденько переглядаю пости, не зосереджуючись на тому, що написано, тому не пам'ятаю про що мова.
У всіх тепер замість зеленого вогника просто надпис "онлайн"? 💚
Я зараз не бачу ні вогників, ні напису.

Нічого не зрозуміла. Я іноді швиденько переглядаю пости, не зосереджуючись на тому, що написано, тому не пам'ятаю про що мова.
Ось про це:

Таке симпатичне печиво купила.. Проблема в тому, що шоколад знизу, тане миттєво. Як його тримати? :незрозумію: Доведеться виделкою, чи шо.. :)

.webp
Як би ти тримала таке печиво? Рука просто миттєво брудниться шоколадом :)

А не є статус буквами
В тел нема.
Ось про це:

Як би ти тримала таке печиво? Рука просто миттєво брудниться шоколадом :)
А! Пам'ятаю цей пост, але про виделку стерлося :-) Я б його тримала догори ногами :)
Або можна проводити в холодильник, тоді шоколад не танутиме.

Згадала, як ми викладували кавою надпис "ХФ"
Я ж викладувала не кавою, а кормом для котів :рл: :кіт: Забула. То Лена викладувала кавою :) (згадався випадок, як її чоловік переплутав каву з кормом :) вони дійсно схожі :-) )

Назад
Зверху Знизу