Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Олена Хитрук:
- Люди транслірують тільки мінуса. А если я транслірую качество, я показую вам ідею, це положительно, плюс. Очень сложно человеку дивиться успєшних людей, в особенності животноводов. Легше дивиться, коли у человека якесь горе: лисиця, куниця з'їла, подохла, заболіли, якісь минуса. То отак же щас так і транслірують, щоб більше було агрессії, більше вот етіх посторонніх егрегіров, виплеск негатівов, вот.. І люди цю пищу їдять, негатівну, яку транслирується.

Да шо ти мені там п'ятки шкребеш! Тікай, одійди. Оцей, между прочім, качур, він і останеться живий.

Я не дуже високої думки про інтелект котів.. (Зайвий інтелект заважає бути в дзені :-) ) Ось ворони! :) Які кидають горіхи під колеса авто! :)
Та ладно! Кішка моєї бабці самонавчилася ходити на унітаз. От просто одного разу взяла та почала використовувати. Знала сім'ю де кіт добивав для собаки смаколики з полки( це навіть не один випадок) Гаррі знає де лежить їх корм та коли хоче їсти веде саме туди. Генрі нявкає на прохання "кажи няв" та знає що таке "шукай" - шукав дитину. Вони грали так у схованки :) Яйце зі столу у мене не скидають, але чекають коли я його їм виделкою переколампоцаю:D

Ти дійсно вважаєш, що була якась жертва з її боку? :)
Звісно. Цілодобово лежати зігнутій у ванні, замість жити нормальним життям. А ****костюм? Бр-р :ніні: І це заради того, щоб контролювати цифрову копію чоловіка? Та й далі вона ж не вела себе так стервозно, як напочатку фільма.

А що, хіба бувають в наш час такі жінки, тим більше ще молоді дівчата?
Сама час від часу дивуюся з дописів у психологічній групі, перша реакція, що то адміни самі вигадують історії. А потім нагадую собі, що люди бувають різні, просто я таких не зустрічала.

Звісно. Цілодобово лежати зігнутій у ванні, замість жити нормальним життям. А ****костюм? Бр-р :ніні: І це заради того, щоб контролювати цифрову копію чоловіка?
Це заради того, щоб насолоджуватися повним володінням ним :)
Їй не треба нормального життя, як ти його розумієш, їй треба нормальне життя як вона вона його розуміє: "бути завжди з Нейтоном, попри будь-що" :-)

Яке миле коте.
Мою кішку отак погладити по спині не можна. Тільки 1 раз - і швидко відсмикнути руку, бо вкусить :-)
Єдине місце, де її можна погладити - мордочка, за вушком, але все одно треба бути напоготові і не розслаблятися. :ги:

Хто може вам вказати шлях? Важливо зрозуміти: шляху немає. Ви вже прийшли. Де б ви не перебували - ви вже на місці. Жодного шляху немає. Якщо ви продовжуєте питати про нього, ви знову і знову творите майбутнє, а майбутнє - це справжній кошмар.
Дивіться. У цей момент життя виливається звідусіль. Лише одна мить свідчення - і ви розсміяєтеся над абсурдністю самого питання про шлях, про метод. Нічого не потрібно робити.
Ошо

Це і є самопожертва, навіть якщо її любов егоїстична. Хоча її жертовність таки не безмежна :-)
У нас з тобою, мабуть, різне розуміння термінів :). На мій погляд, жертовність - це коли одна людина робить собі гірше, щоб комусь було краще/зручніше. Наприклад: молода сім'я, студенти, жінка бере на себе фінансове забезпечення, працює, щоб чоловік закінчив освіту; далі він робить собі кар'єру, а вона взгрузає в домогосподарство глибше, народжує дитину-двох, він на неї дивиться зверхньо, ну явно же собі зробила гірше, а йому краще.

А в нашому прикладі: Інгрід нібито "жертвує" собою, а Нейтону від цього не краще/не зручніше, - краще і зручніше від цього тільки їй.

Доброго ранку! Нам добра:кава:
:D
457160551_3220828731380738_1849800780472118053_n.webp

Назад
Зверху Знизу