Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як тобі ця Інгрід? :іржач: Безумовно, це сценаристи добре придумали.. таке тупувате височенне стерво :-) Актриса класно грає.

- Я поцілувалася з другом мого хлопця, який помер... тобто завантажений.
- Продовжуй, Інгрід..
- Я не встигла оком мигнути, як ми опинилися в ліжку.
- Ти ж казала тільки про цілунок!

Як тобі ця Інгрід?
Спочатку я думала, що вона якась непереконлива, бо поводиться дуже суперечливо - від стерви до жертовниці. А потім подумала, що мабуть же є такі нестабільні люди, які впадають у крайнощі.

8 серія "Завантаження", будинок Інгрід.

:-) Все так у колір підібрано.. :кіт:

, 8 серія.webp
Ну а що...У мене у знайомої був сіамський кіт - він був під цвіт її гарної кухні :D Якщо не ворушився, то виглядав як деталь інтер'єру:D

Ну а що...У мене у знайомої був сіамський кіт - він був під цвіт її гарної кухні :D Якщо не ворушився, то виглядав як деталь інтер'єру:D
Що з'явилося перше - кіт чи кухня в цих кольорах?

У нас сьогодні з курятника виліз чийсь кіт, дуже пухнастий і дуже голубоокий. Побачив, що я не ганяю, і розлігся на лаві. Але втік, коли хотіла погладити.

Тільки що дуже здивувалася.

Група "Запитай психолога".

Sofia.
Доброго дня, мені 25 років, я заміжня. І я не вмію вирішувати конфліктні ситуації з чоловіком. В багатьох ситуаціях я мовчу бо я не знаю як її вирулити. І що змінить те що я буду сваритися чи доводити що так не можна. От наприклад коли чоловік на роботі сказав я передзвоню тобі не подзвонив, я дзвоню він не бере, на ранок телефонує ніби нічого і не сталося, ситуація для нього ок. Я питаю чому ти не дзвонив, каже ну да випив без тями заснув. Ну що ти хоч я ж сказав тобі правду більше такого не буде. І знову повторюється. І я ж то розумію ну що змінить те що я почну сваритися, казати що так не можна я хвилююся і т.д. ну це нічого ж не змінить. Я трохи понервую, на тому все він далі говорить зі мною як завжди. От в таких випадках я не знаю як себе вести. Я розумію що розмовами ,навіть криками я нічого не доб'юся. І просто мовчу або кажу що мені не подобається не роби так. І так завжди в будь яких ситуаціях які мені не подобаються я просто мовчу бо я не знаю що говорити. От мене обізвав матами і т.д і далі що? в мене ступор я не знаю що робить. Ну сказала не роби більше так мені образливо а далі що ? Далі людина веде себе так ніби нічого не сталося говорить як зазвичай, ну а я що попсіхувала і далі життя пішло своїм руслом. Бо що зміниться якщо я почну сваритися чи щось доводити. Розумієте про що я... Кричати не вихід, розмови що вони дадуть. не подзвонив, поїхав десь, обізвав, не виконав обіцянок ну ок, що я можу зробить. І мене це лякає. Бо от до прикладу людина зрадить чи підніме руку...я буду сваритися і що це змінить нічого я буду страждати, говорити там щось а толку....

**
А що, хіба бувають в наш час такі жінки, тим більше ще молоді дівчата? :незрозумію: Немовби початок минулого сторіччя на дворі.

Що вона може зробити. :рл: :-) Цілком ясно що: зібрати валізи і до мами. Або на зйомну квартиру, кімнату.

Який туман.. Тільки їжачка не вистачає :)

.webp

Вперше бачу такий місяць. Тонкий червоний.

Та прийде, я його не вперше бачу. Інше питання - що він робив у курятнику. Може яйця крав...
А він доглянутий? Видно по ньому, що чийсь, що в хаті живе?

Щодо яєц - прикольно.. А коти якось можуть розбити яйце і пити, бачила колись таке? :)

Треба ще Сіра покликати, може він знає :)
Чи можуть коти розбити яйце? :)

А він доглянутий? Видно по ньому, що чийсь, що в хаті живе?

Щодо яєц - прикольно.. А коти якось можуть розбити яйце і пити, бачила колись таке? :)

Треба ще Сіра покликати, може він знає :)

Чи можуть коти розбити яйце? :)
Так, доглянутий. Безхатько так спокійно не улігся б.
Розбити яйце можуть. Айвенго правильно сказав, що можуть скинути. Але це ті, які в курсі, що так можна роздобути їжу. Можуть вкрасти яйце, якщо влізе у пащу.

Назад
Зверху Знизу