Статус: Онлайн
Повідом.: 36669
Повідом.: 36669

ПовернусьНе щезай.![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ПовернусьНе щезай.![]()
потрібна нитка провіднау чаті губиться віталій
![]()
Так вони мене і назву намагалися змусити змінити, а ви що думали?Теж хотіла запитати )
Еге жХоча кіт у вишиванці - це красиво і прикольно
Я спецом назвала акк Віршики-пиріжки, ще й хештег пиріжка світиться. А людина питає посилання...
Та накидала ниток, але поки що не знайде де самепотрібна нитка провідна
щоб він тримаючись за неї
по повідомленням пройшов
Приколу не помітила.О, прикол! Хотіла показати і забула. Це я приєдналася до поетичної групи в рекламних цілях.
А!Я спецом назвала акк Віршики-пиріжки, ще й хештег пиріжка світиться. А людина питає посилання...
Я здаюся
Так. Але що не жартівливо - то міцно. Вона ж поет. А пиріжки - то так, забавка.Меланія? А мені здавалося, що вона як раз найчастіше жартівливо пише. Абсурдні жарти. Типу одного з моїх улюблених у неї:
коханка голосно стогнала
а я мугикав тихо ом
й масажував її беззубим
тхором
![]()
Ти головне її на форум не клич )Я спецом назвала акк Віршики-пиріжки, ще й хештег пиріжка світиться. А людина питає посилання...
Я здаюся![]()
Старий.А що за пиріжок про кита?
Так я ж стараюся, пощу у тих групах, сподіваюся, що люди побачать мій нік. А вони не бачать взагалі нічогоА!Ну не усі уважні.. Для таких можна і спецом повторити
![]()
я нитку бесіди згубилаТа накидала ниток, але поки що не знайде де саме![]()
Я оце, до речі, зовсім не подумала, що тут новачкам буде складно. Лариса (Гарматюк. Олівець) сподіваюся, розбереться, бо ж вона продвинутий користувач. Але ж в мене вже були плани більш грандіозні. Я ж подумала, що якщо добре піде, то зробити окрему тему і затягти на форум всіх авторівТи головне її на форум не клич )
Там і Маринин лімерик добре зайшов. Виявляється, народу подобаються лімерики, я навіть не очікувала.Мій лімерик несподівано гарно зайшов. Оце той випадок, коли вірш сам мене знайшов. Після лімерика в ВП, цілий день крутився його ритм у голові, і тут раптом випливло: Гваделупи - крила з дупиПрийшлося доробити
Для тих, хто не в ФБ:
Джентельмен з островів Гваделупи
Обійшов всі навколо халупи,
Утомившись, присів,
Та красуню зустрів,
Й наче виросли крила із дупи.
© Іронія
Не дивно, такого змісту будь що зайдеТам і Маринин лімерик добре зайшов. Виявляється, народу подобаються лімерики, я навіть не очікувала.
Сама їх не дуже люблю, і думаю що й інші повинні так само )
ТакЩоб відповісти на чийсь пост, треба натиснути на стрічку внизу того посту. І він буде процитований. Під ним написати своє і "відповісти".
![]()