Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ти її оповідання не читала? Дуже гарно пише прозу.

Мені в мовній групі зробили зауваження, що гарно - це більш до "красиво" застосовується, а в смислі "добре" - рідко. У нас в селі добре - то про лише про характер і про смачне. А то зазвичай "харашо", ну або гарно.
І я тепер кожен раз натикаюся на оце гарно у власних реченнях :-)
Для мене гарно, то красиво також

Та ні, то моя власна ініціатива - сваритися:) в мене їжа є, тому можу нічого не робити:)
Я теж нічого не роблю, сиджу у парку :) Потім сходжу за цукерками, а там може і борщ зварити руки візьмуться. А може і ні :-)
Але як можна було зробити такі незручні лавки! Весь парк у них, і на всіх не всидиш - балясина у ноги врізається.

Я теж нічого не роблю, сиджу у парку :)
Замовляла "Білка сидить на спинці лавки", але ШІ сказав, що йому краще знати, де має сидіти білка :-)
Нічого собі білка! велетенська прям.

OIG3.webp

Які купила? 🍬 :) А до 🍦 ще справа не дійшла?
Купила не цукерки, а печиво. Цукерки на мене не подивилися, тим більше, що шоколадка є, протягну якось до завтра :-)
Морозиво не так давно з'їла кіло, так що поки не буду. Та й ризиковано зараз такі об'єми купувати. А одну пачку - то коли йдеш по вулиці, і раптом схотілося, а щоб лежало - то не купую.

Я зрозуміла чому раніше не додала до назви групи etc. Я тепер почала згадувати, що я її так і назвала, а потім мені не сподобалося, і прибрала. Я оце зараз дивлюся, і розумію, що теж не подобається. Виключно візуально. Бо etc. має бути написано меншим шрифтом, тоді буде норм. Але такої опції нема :(

ВІРШИКИ-ПИРІЖКИ ᴇᴛᴄ
Віршики-пиріжки ᵉᵗᶜ
Віршики-пиріжки 𝚎𝚝𝚌
Віршики-пиріжки 𝐞𝐭𝐜
Віршики-пиріжки 𝖊𝖙𝖈
Віршики-пиріжки 𝔢𝔱𝔠
Віршики-пиріжки 𝓮𝓽𝓬

Останнє редагування:
ВІРШИКИ-ПИРІЖКИ ᴇᴛᴄ
Віршики-пиріжки ᵉᵗᶜ
Віршики-пиріжки 𝚎𝚝𝚌
Віршики-пиріжки 𝐞𝐭𝐜
Віршики-пиріжки 𝖊𝖙𝖈
Віршики-пиріжки 𝔢𝔱𝔠
Віршики-пиріжки 𝓮𝓽𝓬
Це мені? :-) Шрифт-то такий існує, але для назви в групі фб нема вибору шрифтів. Там просто пишеш назву, і все.

У назву групи скопіюй один із тих etc, що я написав.

Останнє редагування:
У назву групи скопіюй один із тих etc, що я написав
О! :eyecrazy: я до такого не додумалася! Дякую! Зараз змінити не можна, бо раз на 28 днів, але я спробувала на іншій групі, воно принаймні у рядок вставляється. Що буде на виході не можу перевірити, бо назад потім теж лише через 28 днів, але сподіваюся, що все вийде :стрибун:

Зараз перевірю.

Мені оцей подобається :-)
Я теж про схожий думала, але цей трохи не такий, як уявляла. Тож мабуть оберу другий зі списку.
Хоча якщо можна копіювати, то я і сама зможу написати який захочу. Але ж довго тепер чекати, ще скільки очі мулятиме. Та все одно, це чудово, якщо можна таке зробити!

Назад
Зверху Знизу