Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Теж хотіла запитати )
Так вони мене і назву намагалися змусити змінити, а ви що думали?
Хотіли, щоб було Мікропоезія, бо не тільки ж пиріжки. Я сказала, що люди шукають саме так вірші цього жанру. Я так і робила. Ну ще порошки. А про мікро мені і гадки не було. Тож назва має бути така, яку одразу видасть на запит.
О, прикол! Хотіла показати і забула. Це я приєдналася до поетичної групи в рекламних цілях.

Screenshot_20240406-115514.jpg

Останнє редагування:
О, прикол! Хотіла показати і забула. Це я приєдналася до поетичної групи в рекламних цілях.
Приколу не помітила. :) Що попросила дати посилання - добре :) А що за пиріжок про кита? Не бачила такого.. :rolleyes:

Меланія? А мені здавалося, що вона як раз найчастіше жартівливо пише. Абсурдні жарти. Типу одного з моїх улюблених у неї:

коханка голосно стогнала
а я мугикав тихо ом
й масажував її беззубим
тхором

:-)
Так. Але що не жартівливо - то міцно. Вона ж поет. А пиріжки - то так, забавка.

Віталій молодець, він оце саме зараз розбирається, читає інструкції... Так що сьогодні ми навряд чи вірш дороблятимемо, але хоч буде орієнтуватися.
Але ви бачите яка жага в людини вчитися писати? Я просто вражена!

Ти головне її на форум не клич )
Я оце, до речі, зовсім не подумала, що тут новачкам буде складно. Лариса (Гарматюк. Олівець) сподіваюся, розбереться, бо ж вона продвинутий користувач. Але ж в мене вже були плани більш грандіозні. Я ж подумала, що якщо добре піде, то зробити окрему тему і затягти на форум всіх авторів :-)

Мій лімерик несподівано гарно зайшов. Оце той випадок, коли вірш сам мене знайшов. Після лімерика в ВП, цілий день крутився його ритм у голові, і тут раптом випливло: Гваделупи - крила з дупи :-) Прийшлося доробити :-)
Для тих, хто не в ФБ:

Джентельмен з островів Гваделупи
Обійшов всі навколо халупи,
Утомившись, присів,
Та красуню зустрів,
Й наче виросли крила із дупи.
© Іронія

Мій лімерик несподівано гарно зайшов. Оце той випадок, коли вірш сам мене знайшов. Після лімерика в ВП, цілий день крутився його ритм у голові, і тут раптом випливло: Гваделупи - крила з дупи :-) Прийшлося доробити :-)
Для тих, хто не в ФБ:

Джентельмен з островів Гваделупи
Обійшов всі навколо халупи,
Утомившись, присів,
Та красуню зустрів,
Й наче виросли крила із дупи.
© Іронія
Там і Маринин лімерик добре зайшов. Виявляється, народу подобаються лімерики, я навіть не очікувала.
Сама їх не дуже люблю, і думаю що й інші повинні так само )

Там і Маринин лімерик добре зайшов. Виявляється, народу подобаються лімерики, я навіть не очікувала.
Сама їх не дуже люблю, і думаю що й інші повинні так само )
Не дивно, такого змісту будь що зайде :-)
А я ж робила флешмоб з лімериками, але не пам'ятаю чи постила щось з нього.

Назад
Зверху Знизу