Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Що багатослівність - не обов'язково ознака гарної поезії. Он як пише Меланія чи став - ото для мене справді поезія, в чотирьох рядках. Не завжди, звісно.
Правильно. І саме тому я вважаю, що у Става не зовсім справжні пиріжки. У нього як раз поезія.

От ти ж сама бачиш: де починається поезія, там зникає пиріг, у більшості випадків

Для мене риб'ячі мізки асоціюються з малим і тупим розумом.

Якби була інша рима, то може було б карася, ляща, або припустим горобця чи хробака.

Але я прив'язався до "пласкі" тому вперся в пошук рими

Правильно. І саме тому я вважаю, що у Става не зовсім справжні пиріжки. У нього як раз поезія.

От ти ж сама бачиш: де починається поезія, там зникає пиріг, у більшості випадків
Буває, що і не пиріжки, а подія, а буває, що і неочікувано, і красиво. З жартами зазвичай, красиво не виходить, але і частівки - чистий жарт без поезії, хіба що рима є, але ж вважається поетичним жанром.
Ну, нема сенсу це з'ясовувати, бо в кожного своє сприйняття, і своя думка :)
Але картинку треба не з кавою. І мабуть не з котом. Хоча кіт у вишиванці - це красиво і прикольно :-)

Але я прив'язався до "пласкі" тому вперся в пошук рими
Щоб відповісти на чийсь пост, треба натиснути на стрічку внизу того посту. І він буде процитований. Під ним написати своє і "відповісти".

Screenshot_20240406-224846.webp

Віталій губиться на нашому форумі. Що не дивно :-) Пам'ятаєте, як дратувало спершу, що все не так? :-)
Маріє, а ти так миттєво адаптувалася... Знайома з цією платформою?

Віталій губиться на нашому форумі. Що не дивно :-) Пам'ятаєте, як дратувало спершу, що все не так? :-)
Маріє, а ти так миттєво адаптувалася... Знайома з цією платформою?
Просто я занадто стара і бачила багато різних форумів )
І взагалі айтішник

Чи то мене Римма зі Скориною так привчили? Не дай Боже було віршики назвати віршиками, а не віршами
А як же той факт, шо група так і називається "Віршики-пиріжки"? :-) Тоді, за логікою, вони взагалі не повинні були приймати участь в групі з такою обурливою назвою! :увага::-)
і постійно продвигали думку, що цей жанр в першу чергу поетичний, а потім - гумористичний. Їх дуууже обурювало, коли хтось думав навпаки :-)
Дивовижно. :незрозумію: Я читаю пиріжки-порошки з 2008 року. І для мене (було) очевидно, що це на 99% - гумористичний жанр.

Виявляється, на білому фоні у сповіщеннях тема і ніки виділені блакитним, а на чорному - ні.
Я б на місці Віталія вже психонула з цим усим розбиратися :-)

Он як пише Меланія чи став - ото для мене справді поезія
Меланія? А мені здавалося, що вона як раз найчастіше жартівливо пише. Абсурдні жарти. Типу одного з моїх улюблених у неї:

коханка голосно стогнала
а я мугикав тихо ом
й масажував її беззубим
тхором

:-)

Назад
Зверху Знизу