Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тільки коли є настрій. Щоб під музику, пританцьовуючи, співаючи собі під ніс... Давно такого не булоНу дехто добре готує. Он Таня. Лена теж, мені так здається.

Тема сосисок не розкрита.Доброго ранку! Добра в оселі
![]()
Електрикою.Сантехніка закінчилася, тепер не знаю чим і зайнятися![]()
Не дай бог. Хай не буде такої потреби до запланованого ремонтуЕлектрикою.

Де їх шукати?Там багацько шедеврів, але грошей тре ще більше

Я теж щойно прийшла. Ну, непогано загаломБула ззовні. Свіже повітря, легкий вітерець, невеликий мороз, місцями суттєвий сракопад![]()

Люди як кораблі?А мені нагадало питання, яке давно цікавило: Кузьма Скрябін просто ні з чого вигадав пісню про живі кораблі чи почитав Робін Хобб?

Та я не про порівняння з кораблями, а саме словосполучення "живі кораблі". Хоча однакові ідеї приходять багатьом людямЛюди як кораблі?
Думаю, ця асоціація прийшла в голову багатьом людям давним-давно. Наприклад, "розійтися, як в морі кораблі" - коли було вигадано? Думаю, сотні років тому, а може й тисячі, як людство вигадало мореплавство
![]()

Не читала, дякую. Знайшла аудіо, буду слухатиРобін Хобб
Там, щоправда, чоловіча озвучка, а я люблю жіночу, але фіг з ним, нехай буде яка є
Від порівняння людей з кораблями до словосполучення "живі кораблі" - відстань невеликаТа я не про порівняння з кораблями, а саме словосполучення "живі кораблі". Хоча однакові ідеї приходять багатьом людям![]()

А ти ж не хотіла його читати. Я колись пропонувалаНе читала, дякую. Знайшла аудіо, буду слухатиТам, щоправда, чоловіча озвучка, а я люблю жіночу, але фіг з ним, нехай буде яка є
Починаю з "Учня вбивці". (Assassin's Apprentice)