Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене вже мабуть п'ятий день - сонний. Чи погода така чи оті всі справи виснажили...
А ще сьогодні приснився віщий сон. Уві сні була втрата. От і відламався зуб. Так що зрідка, але таки сняться пророчі.
У мене голова болить із ранку. Але я втомилася за останні три дні. Все разом, мабуть, зараз час довгих ночей. Він важкий

У мене голова болить із ранку. Але я втомилася за останні три дні. Все разом, мабуть, зараз час довгих ночей. Він важкий
Та в мене голова теж потроху ото вже який день - разом із сонливістю. Мабуть будуть скоро ще зміни в погоді. Дивитися ліньки :-)

Друг з Києва, бувшийдонецький, прислав фотку, яку я ніколи ще не бачила. Це він на "прощання" зфотав мене в своєму капелюсі. (капелюшний ман'як був, бачите, скільки їх там на полиці? :-)) Зараз капелюхи покинув, на бандани перейшов. ) Це останній рік, коли ми були в Донецьку, він теж туди з тих пір ні ногою. Квартиру продав дистанційно, через юриста.
Ми спілкувалися ці 10 років, звісно, просто я про ту фотку забула. І він не згадував. Але вчора чомусь згадав і прислав :клас:

Боже-боже, країна "Якраніше". :хмммм:

2012.webp

Іграшка з і штучних матеріалів, копія з оригіналу.

1702478632138.webp

Останнє редагування:
Можете до мене приєднатися - яким був рік 2013. Фотки запостити :) Видалимо потім :)
Полізла у фото і ось знайшла. Це не 13, це 18. Раптом довелося брати участь в офіціозі. Зараз як згадаю - такий іржач:D

Останнє редагування:
Полізла у фото і ось знайшла. Це не 13, це 18. Раптом довелося брати участь в офіціозі. Зараз як згадаю - такий іржач:D
Не встигла побачити :хмммм: Звідки ж я знаю, коли саме дивитися треба було? Думаю - ну гаразд, дівчата не прийняли мою пропозицію, сиджу серіал дивлюся :) А ви он як, подумали і надумали :-)

Ну гаразд, якщо ви всі з фото, то й я. Але в мене свіжа, кілька місяців тому зроблена.
Ф'ям, видаляю, знаю, що ти і так побачиш.
Видаляти треба було тільки фотку, а не усе повідомлення :) А то он довелося цитувати зовсім інше :-) Ти дуже елегантна в цьому пальті :любов:

Було б дуже цікаво побачити твою нову коротку стрижку :)

Назад
Зверху Знизу