Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
М
Чудово написано. Страшно, аж жах :незрозумію: :) Усе життя намагаюся не читати таке (типу Лавкрафта якогось-небудь з його ктулху :-)) А ось Бодик, напевне, тільки таке і читав! :-)
Мені взагалі не було страшно. Але я дуже і не вчитувалася, бо не люблю довгі описи :)

Як ці одноманітні імена дістають! :іржач: :рл: Спробуй тут запам'ятати, де хто :-)

Етельред. Етельфледа. Етельвольд! :рл: Етельхейм. Етельстан. Ельфледа. Ельфвіна. Етельвірд. Ельсвіта. Ельфрік.

А коли нагода випадає, то все закічується картоплею у мундирах на газеті :D
Чоловік зараз саме таке і їсть :) А я таке не люблю, оселедець з картоплею. Я нещодавно пила каву - з оладками, сметаною і чорничним джемом :любов:

Як ці одноманітні імена дістають! :іржач: :рл: Спробуй тут запам'ятати, де хто :-)

Етельред. Етельфледа. Етельвольд! :рл: Етельхейм. Етельстан. Ельфледа. Ельфвіна. Етельвірд. Ельсвіта. Ельфрік.
Це у книзі, що ти читаєш? Якби я таке побачила, то б кинула одразу :-) Так вже бувало, що кидала через *****ьні імена. Іноді прочитаю два рядки - і тут Череззаборногуперекидайло - тільки незрозумілою мовою. І я одразу закривала :угу:

Чоловік зараз саме таке і їсть :) А я таке не люблю, оселедець з картоплею. Я нещодавно пила каву - з оладками, сметаною і чорничним джемом :любов:
І я таке не люблю. Я люблю оселедець з хлібом. Чи то хліб з оселедцем :-) А якщо картопля в мундирі, то тоді ще буряк і майонез :ги:

Мені треба брати себе в руки і починати нормально харчуватися. Я оце сьогодні з крамниці принесла цукерки, печиво, шоколадку і морозиво. А ще ж вдома лежить печиво і тістечка.
А солоної їжі - нічого. Подумала що б такого купити - і не придумала. Ковбаси не хочеться, останнім часом частенько купувала, а більше я нічого і не люблю, так щоб аж хотілося.
Хоча теж останнім часом змішувала майонез і аджику - і на хліб. Це мені теж смакує, хоча це взагалі не корисно. Втім, як і солодощі.
Капець, зовсім збилися налаштування в харчуванні.
Але щоб взяти себе до рук, треба проблеми розгрести, а вони вирішуються повільно. Щойно одне питання вирішиш - ще щось додається.

+ оселедець, морква, яйце.. :-)
Оселедець був у першому комплекті. А моркву і яйце я не додаю. В нас в селі без яйця роблять, правда з морквою, але я особисто для себе не бачу в ній сенсу, для мене вона ніяк на смак не впливає. Тільки смердить, коли вариш.

Мені треба брати себе в руки і починати нормально харчуватися.
Я як щодо того простого блюда в рукаві? На смак як в горщику. Картопля, цибуля, морква, порізане куряче філе, сіль, спеції. Смакота! Їда: Ніякої мороки. Хоча можна і просто так запікти в якійсь посуді типу сковорідки без ручки. Філе взагалі вважається дієтичною їжею.

Я як щодо того простого блюда в рукаві? На смак як в горщику. Картопля, цибуля, морква, порізане куряче філе, сіль, спеції. Смакота! Їда: Ніякої мороки. Хоча можна і просто так запікти в якійсь посуді типу сковорідки без ручки. Філе взагалі вважається дієтичною їжею.
Це не виправить ситуацію, не кожного ж дня його їсти :-)
Це блюдо я б робила і не в рукаві, а просто потушила. Блюда в горщику мені ніякі не особливі, не справляють враження. Більше краси, ніж смаку :-)

Оселедець був у першому комплекті. А моркву і яйце я не додаю. В нас в селі без яйця роблять, правда з морквою, але я особисто для себе не бачу в ній сенсу, для мене вона ніяк на смак не впливає. Тільки смердить, коли вариш.
Для мене найсмачніше в "шубі" - саме яйце з майонезом :-) Ледве стримуюся, щоб не з'їсти весь цей шар просто так :-) (він верхній). А взагалі без яйця не стала б і їсти "шубу", - мені решту інгредієнтів без яйця нецікаві :ги:

Можеш спитати, так навіщо взагалі морочитися - з'їж яйце з майонезом, та й усе. Так теж нецікаво, без усього :)

Точно, мабуть зроблю тушковану картоплю. Хоча вінегрет сьогодні планувала, принаймні зварити інгредієнти. Але моя сонливість ніяк не скінчиться, і нічого не хочеться, навіть таке просте, як поставити варитися картоплю в мундирі.
Втім, скоро вихідні. Зранку я більш активна. Тоді можна і це, і сир твердий ще хотіла зробити.

Для мене найсмачніше в "шубі" - саме яйце з майонезом :-) Ледве стримуюся, щоб не з'їсти весь цей шар просто так :-) (він верхній). А взагалі без яйця не стала б і їсти "шубу", - мені решту інгредієнтів без яйця нецікаві :ги:

Можеш спитати, так навіщо взагалі морочитися - з'їж яйце з майонезом, та й усе. Так теж нецікаво, без усього :)
Ті рази, що я їла в гостях шубу з яйцем, я кожного разу жалкувала, що його туди положили. Зайвий продукт :-)

Це не виправить ситуацію, не кожного ж дня його їсти :-)
Не кожного дня, звісно. Ну 1 раз на тиждень чи 2. А борща наварити? Я борщ без м'яса готую, набагато простіше.
Блюда в горщику мені ніякі не особливі
В горщику особливий смак. :любов: Зовсім не схожий на тушені тіж самі овочі. Але якщо ти його не вловлюєш, - немає сенсу переконувати :)

Ті рази, що я їла в гостях шубу з яйцем, я кожного разу жалкувала, що його туди положили. Зайвий продукт :-)
Так, яйце в шубі виникло набагато пізніше :угу: Це все "ці міські" вигадали :-) В селах, де все простіше, таке нікому б в голову не прийшло. :)
До речі, читала, що колись в їдальнях був вінегрет з оселедцем. Окремо вінегрет і біля нього оселедець. (сама не бачила).

Не кожного дня, звісно. Ну 1 раз на тиждень чи 2
Ні! Ти що! Не така це смачна їжа, щоб її аж двічі на тиждень готувати. Так сильно я люблю тільки солодощі.
А борща наварити?
Варила два тижні тому. Тепер може через місяць :-)

горщику особливий смак. :любов: Зовсім не схожий на тушені тіж самі овочі.
Та я взагалі не дуже люблю тушковані овочі. Хоча рагу - так! Оце гарна ідея! :клас: Треба квасолі купити. Цікаво, а можна замінити горохом? Картопля, горох (чи квасоля), капуста, морква, засмажка і томат :)
Це дуже просто :угу: І дуже ситно. Ситніше вінегрету.
Не ситніше, бо я її роблю без м'яса. Хіба що окремо його туди покласти, бо не їм їжу з бульйоном.
Я стільки всього не люблю, що жах! Мама каже: а що ти взагалі любиш? Я так подумаю: а насправді мало що, крім солодощів. Навіть те, що люблю, швидко набридає і його потім довго не хочеться.

Ні! Ти що! Не така це смачна їжа, щоб її аж двічі на тиждень готувати.
:-) Я мала на увазі "2 тижні". 1 раз на тиждень чи на два тижні.
Варила два тижні тому. Тепер може через місяць :-)
:рл: :іржач: Та що ж таке! Без борщу реально складно. А так - бац, захотів їсти - насипав борщу :-) До речі, завжди смішило, що треба казати "насипав" борщу :-) Ніби це щось таке, що сиплеться.
Та я взагалі не дуже люблю тушковані овочі. Хоча рагу - так! Оце гарна ідея! :клас: Треба квасолі купити. Цікаво, а можна замінити горохом? Картопля, горох (чи квасоля), капуста, морква, засмажка і томат :)

Не ситніше, бо я її роблю без м'яса.
Я теж без м'яса. Так, варто називати "рагу". Я туди і баклажан, і кабачок, і цвітну капусту (а ще краще - брокколі, для гарного кольору), що знайдеться в овочевому магазині о цій порі року :їжа:

Так, якщо я щось поїла, то може через місяць захочеться знову. Це я маю на увазі смачну їжу, і їм же я її не один день - ото як борщ, чи шуба чи олів'є.
А не дуже смачну їм частіше, бо треба ж щось їсти. Каші там усілякі. М'ясо теж швидко набридає. І консервація.
Я бутери люблю. Тобто те, що можна положити на хліб. Оселедець з хлібом, котлети з хлібом, кабачкову ікру теж ))

Я бутери люблю. Тобто те, що можна положити на хліб. Оселедець з хлібом, котлети з хлібом, кабачкову ікру теж ))
Ну, тоді треба насмажити котлет :ги: Не дуже багато, 1 сковорідку :) Я теж можу, якщо зголодніла, таскати котлети, навіть нерозігріті, - дуже зручно :-)

Назад
Зверху Знизу