Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дякую, подивилася. Нічого не зрозуміла :-)
:) Тітонька вранці попрямувала до кухні шоб каву зробити)
А там... ну, ви бачили :D

PS. Щодо розуміння - субтитри ввімкніть, якшо на слух важко, українські доступні. :)

Screenshot_12=-9.webp

Щодо розуміння - субтитри ввімкніть, якшо на слух важко, українські доступні. :)
Про субтитри я забула :-) Сама ж їх і вимкнула кілька тижнів тому :)
Святі угодники! Скільки метрів у тебе ці труби?
Схоже, що безкінечні :-) Насправді труби вже провели. Але виявилося, що течуть шланги у мийці. Ну і ще виявилося, що на деяких стиках капає. І це ж ми ще навіть не торкалися пралки.
Найгірше те, що після мануального масажу мені треба обережно рухатися. Боюся, що дещо вже змістила обратно. 10.000 - і кілька днів головняка з трубами, і можна починати масажі заново.

• :(
Реакції: E.N
Про субтитри я забула :-) Сама ж їх і вимкнула кілька тижнів тому :)

Схоже, що безкінечні :-) Насправді труби вже провели. Але виявилося, що течуть шланги у мийці. Ну і ще виявилося, що на деяких стиках капає. І це ж ми ще навіть не торкалися пралки.
Найгірше те, що після мануального масажу мені треба обережно рухатися. Боюся, що дещо вже змістила обратно. 10.000 - і кілька днів головняка з трубами, і можна починати масажі заново.
Пралка легко під'єднується. Один шланг на воду, один у каналізацію, один провід у розетку. У мене, якщо треба її від'єднати, лізти доводиться мені. Більше ніхто до з'єднань підлізти через розміри не може

Пралка легко під'єднується. Один шланг на воду, один у каналізацію, один провід у розетку. У мене, якщо треба її від'єднати, лізти доводиться мені. Більше ніхто до з'єднань підлізти через розміри не може
Ну уж ніт! :ніні: :-) Я б нізащо.. Нехай чоловіки ужимаються і лізуть! :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Найгірше те, що після мануального масажу мені треба обережно рухатися.
А корсет носиш?
Насправді труби вже провели. Але виявилося, що течуть шланги у мийці. Ну і ще виявилося, що на деяких стиках капає.
Омайгад! :хмммм:

В мене все не так легко :-) Проблема не в тому, щоб прикрутити шланг. Там крива підлога, мало місця, і вживана пралка, яку я навіть не вмикала.
В дорозі :-) Тобто оті всі вихиляння під час сантехнічної роботи - без нього. Думаю, що вже без толку, можна вже взагалі не носити.

Гороскоп в котиках.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У мене гість з Кієва. Не бачилися з довоєнної осені

Назад
Зверху Знизу