Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Кішка сидить на підвіконні, опустивши передню лапку на батарею :) А твої як вмостилися? І що там Гаррі - виходить померзнути на балкон? :-)
Сьогодні ходив. Залишив сліди лап на снігу. І гордо пішов у квартиру :D Зараз обидва сплять на дивані в ковдрах :кіт: :сплю:

Сьогодні ходив. Залишив сліди лап на снігу.
Ой! Оце так пригода :ги: Мій чорний кіт так ходив на балкон взимку. Ошелешено дивився на сніг, який летів звідкісь. І забігав додому, весь в білу цяточку :)

• Лав
Реакції: E.N
Ще пару днів і закінчу
От бовдур цей Альфред! З чого він узяв, що світським володарям не можна м'ясо? :іржач: Усе середньовіччя в Європах усі королі запихалися усімами видами м'яса і не думали душевно тріпотіти :-)

- Я знаю, що це 5 хвилин насолоди і вічні муки!
Ось хто йому це сказав? Де в Біблії таке написано? :іржач:

Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно :)

11.webp
Ах ось ти де! :ги: А я пішла тебе шукати по форуму, думаю, де ж ти поділася.. Ну тепер ясно, залипла на малюванні :)

Що там з сантехніком?

Останнє редагування:
Ах ось ти де! :ги: А я пішла тебе шукати по форуму, думаю, де ж ти поділася.. Ну тепер ясно, залипла на малюванні :)

Що там з сантехніком?
Так я ж могла подітися і не на форумі :-)
Взагалі-то планувала сьогодні вивчати як створювати ролики в канві, більш складні, ніж я робила раніше. Але... залипла на малюванні :-)
З сантехніком перерва, завтра прийдуть. Хоча сьогодні сходили з ним на ринок, бо сказав без мене не купуй :-) Але бачу він такий, що ладен брати абищо, та на "глазок". Мийку доведеться вішати на кронштейни, бо інакше не відкриватиметься пралка. Вони не продаються для мийки, бо так вже ніхто не робить. А ті, хто торгує старими залізяками, не вийшли через сніг. Каже: візьмемо кронштейни для меблів. Я кажу, що ще подивлюся завтра в себе на районі - вживані, для раковин, а ще я в інеті бачила такі самі для меблів вживані, не за 100, а за 40, і на вигляд нормальні. Він: коли це, як це, то тобі їхати... хз що почав казати, наче це якась проблема. Я сказала, що якщо що, то куплю в себе на ринку нові.
Ну, в результаті хлопець, що продавав мебельні на олх, привіз їх мені на роботу машиною :-) В нього їх там ще штук сто. Не дивно, що йому дуже хотілося продати, що аж сам поїхав.
Ото б якби послухала, то не за 80 купила б, а за 200. А вони на вигляд як нові.

Ти мені мозок зараз зламала. Як таке може бути? Пралка фронтальной загрузки? Прошу план схему
Фронтальна. Щоб відкрити люк, треба місце, якщо мийка стоятиме на тумбочці, то люк буде туди упиратися. А якщо мийка висітиме, то під нею буде вільно.
Схему малювати? :-)

Фронтальна. Щоб відкрити люк, треба місце, якщо мийка стоятиме на тумбочці, то люк буде туди упиратися. А якщо мийка висітиме, то під нею буде вільно.
Мені чомусь уявляється, що це вертикальна загрузка.

Оце так дурня! :рл: Ще чого не вистачало! Тисячі людей в одному місці. Яку безпеку можна забезпечити?!

на трибуни.webp

Назад
Зверху Знизу