Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра у всьому :кава:

І для любителів екзотики :крокодил: :D

2.webp

Хоча я дещо змінилася. За звичкою починаю перейматися за усілякі дрібниці, а потім нагадую собі, що воно того не варте, і всеодно ми всі помремо
От, правильно :ги: :пиво:

Бачу зараз: "як подолати синдром відкладеного життя?" :плачу: Та ніяк! :-) Не переймайтеся, людоньки. Ну відкладаєте ви життя. Ну не відкладаєте. Яка різниця по великому рахунку? :-) У вас буде ще 100500 реінкарнацій. Встигнете! :-)

Иро, ну що там у тебе?

От думаю, як могла така нудна религія, як християнство, захопити навіть суворі північні народи? :ги: Було ж весело: Тор, вальгалла.. І на тобі: якісь молитви кожен день, посні обличчя, ліцемірні проповіді і якийсь там сумнівний рай. :-)

От думаю, як могла така нудна религія, як християнство, захопити навіть суворі північні народи? :ги: Було ж весело: Тор, вальгалла.. І на тобі: якісь молитви кожен день, посні обличчя, ліцемірні проповіді і якийсь там сумнівний рай. :-)
Занудили усіх :D

Якщо що, то не той монолог про сіськи, про який я казала. Там дійсно монолог :D
А ти теж про сіськи щось писала? :) не пам'ятаю, от жеж.. Ну, звісно, що це не той - ти мабуть з якогось пізнішого сезону.. Перший-то ти ще місяця 2 тому дивилася :-)
Ну, своїми словами розкажи, що там за монолог? :)

Лена, ти такий серіал не дивилася? "Молодий Морс"(Індевор), 2012-2023. Рейтінг 8.3, у топі-250.

1965 рік. Ендевор Морс розслідує зникнення школярки, по ходу справи розуміючи, що повертається назад в Оксфорд — до місця, яке вирішить його подальшу долю. Він бере участь у великому розслідуванні вбивства, головним інспектором якого є Фред Фьоздей. Ендевор опиняється в безвиході, і його усувають від справи. Знову зіткнувшись зі своїм не дуже приємним минулим, він вирішує розпочати похід заради справедливості. Йому доведеться зіткнутися з безліччю неприємностей.

.webp

:-)
Ну, своїми словами розкажи, що там за монолог? :)
Ну... У момент покаяння, серед натовпу, людина почала каятися в тому скільки цицьок він мацав, які вони були, як відчувалися, на що були схожі ... Все це голосно і експресивно :D

Лена, ти такий серіал не дивилася? "Молодий Морс"(Індевор), 2012-2023. Рейтінг 8.3, у топі-250.

1965 рік. Ендевор Морс розслідує зникнення школярки, по ходу справи розуміючи, що повертається назад в Оксфорд — до місця, яке вирішить його подальшу долю. Він бере участь у великому розслідуванні вбивства, головним інспектором якого є Фред Фьоздей. Ендевор опиняється в безвиході, і його усувають від справи. Знову зіткнувшись зі своїм не дуже приємним минулим, він вирішує розпочати похід заради справедливості. Йому доведеться зіткнутися з безліччю неприємностей.

Індевор.jpg
О! Ще ні! Треба буде спробовть :)

Назад
Зверху Знизу