Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Лено, краще котиківІ для любителів екзотики![]()
![]()
Ну треба ж таке, десь крокодилів з кавою знаходишДоброго ранку! Добра у всьому
І для любителів екзотики![]()
![]()
А ось такі дракончики хіба не апетитні?Лено, краще котиків![]()
От, правильноХоча я дещо змінилася. За звичкою починаю перейматися за усілякі дрібниці, а потім нагадую собі, що воно того не варте, і всеодно ми всі помремо
Ну треба ж таке, десь крокодилів з кавою знаходишДумаю, це зовсім не просто
![]()
Так, ловити крокодилів нелегко![]()
![]()
"Захопило.. Понесло... " (с)Иро, ну що там у тебе?
Тривожно"Захопило.. Понесло... " (с)![]()
От думаю, як могла така нудна религія, як християнство, захопити навіть суворі північні народи?
Занудили усіхОт думаю, як могла така нудна религія, як християнство, захопити навіть суворі північні народи?Було ж весело: Тор, вальгалла.. І на тобі: якісь молитви кожен день, посні обличчя, ліцемірні проповіді і якийсь там сумнівний рай.
![]()
Якщо що, то не той монолог про сіськи, про який я казала. Там дійсно монолог
**
Утред зустрічає отця Беокка.
- Це моя найкраща подруга Бріда.
- Жінка?
Бріда:
- Ну так, і сіськи є.
А ти теж про сіськи щось писала?Якщо що, то не той монолог про сіськи, про який я казала. Там дійсно монолог![]()
Ну... У момент покаяння, серед натовпу, людина почала каятися в тому скільки цицьок він мацав, які вони були, як відчувалися, на що були схожі ... Все це голосно і експресивно
Ну, своїми словами розкажи, що там за монолог?![]()
О! Ще ні! Треба буде спробовтьЛена, ти такий серіал не дивилася? "Молодий Морс"(Індевор), 2012-2023. Рейтінг 8.3, у топі-250.
1965 рік. Ендевор Морс розслідує зникнення школярки, по ходу справи розуміючи, що повертається назад в Оксфорд — до місця, яке вирішить його подальшу долю. Він бере участь у великому розслідуванні вбивства, головним інспектором якого є Фред Фьоздей. Ендевор опиняється в безвиході, і його усувають від справи. Знову зіткнувшись зі своїм не дуже приємним минулим, він вирішує розпочати похід заради справедливості. Йому доведеться зіткнутися з безліччю неприємностей.
![]()
Доброго ранку! Добра у всьому
І для любителів екзотики![]()
![]()
Та вже сил у мене нема. Дороблятиме ще в суботу. Я тепер навіть не загадую, що то буде останній день.Иро, ну що там у тебе?