Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Святі угодники! Скільки метрів у тебе ці труби?Та вже сил у мене нема. Дороблятиме ще в суботу. Я тепер навіть не загадую, що то буде останній день.
З водою досі скрутно.
У того крокодила гарний смак - він пляшку червоного вина роздавивМіг би посидіти, каву попити. Але ні – влаштував гормідар. Поганий крокодил!![]()
А, так то у нього похмільний синдром бувУ того крокодила гарний смак - він пляшку червоного вина роздавив![]()
Про субтитри я забулаЩодо розуміння - субтитри ввімкніть, якшо на слух важко, українські доступні.![]()
Схоже, що безкінечніСвяті угодники! Скільки метрів у тебе ці труби?
Пралка легко під'єднується. Один шланг на воду, один у каналізацію, один провід у розетку. У мене, якщо треба її від'єднати, лізти доводиться мені. Більше ніхто до з'єднань підлізти через розміри не можеПро субтитри я забулаСама ж їх і вимкнула кілька тижнів тому
Схоже, що безкінечніНасправді труби вже провели. Але виявилося, що течуть шланги у мийці. Ну і ще виявилося, що на деяких стиках капає. І це ж ми ще навіть не торкалися пралки.
Найгірше те, що після мануального масажу мені треба обережно рухатися. Боюся, що дещо вже змістила обратно. 10.000 - і кілька днів головняка з трубами, і можна починати масажі заново.
Ну уж ніт!Пралка легко під'єднується. Один шланг на воду, один у каналізацію, один провід у розетку. У мене, якщо треба її від'єднати, лізти доводиться мені. Більше ніхто до з'єднань підлізти через розміри не може
А корсет носиш?Найгірше те, що після мануального масажу мені треба обережно рухатися.
Омайгад!Насправді труби вже провели. Але виявилося, що течуть шланги у мийці. Ну і ще виявилося, що на деяких стиках капає.
В мене все не так легкоПралка легко під'єднується. Один шланг на воду, один у каналізацію, один провід у розетку. У мене, якщо треба її від'єднати, лізти доводиться мені. Більше ніхто до з'єднань підлізти через розміри не може
В дорозіА корсет носиш?
А для любителів еротики?І для любителів екзотики![]()
![]()
А для любителів еротики?
Мдааа... Нелегко доводиться любителям еротики
Не дай Боже так зголодніти(c)
Доброго ранку! Добра для всіх добрих людей!Доброго ранку та кави! Бо бачу, що ви ще не прокинулися
![]()