Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може ти все навпаки намалювала.
І тепер не допоможе?! :незрозумію: :-)

До речі, наша Вчитель каже щодо виконання езотерічних завдань. "Як вважаєте за потрібне, так і робіть!". "Не треба кожну хвилину питати, а як робити той чи інший пункт", а то таких дофіга :)

Я теж так подумала. Бо на місяць зміни вони написали, а ось такі - незаплановані - вже ні. Хоча касирка сказала, що цю електричку відмінили у будні дні, і вчора її теж не було. Тобто не щось сталося та не встигли написати на сайті, а це тепер її графік.
Ти звернула увагу на те, що Лариса Гарматюк - програмист в Укрзалізниці? :)

І тепер не допоможе?! :незрозумію: :-)

До речі, наша Вчитель каже щодо виконання езотерічних завдань. "Як вважаєте за потрібне, так і робіть!". "Не треба кожну хвилину питати, а як робити той чи інший пункт", а то таких дофіга :)
Все одно є базові вимоги.

Все одно є базові вимоги.
Безумовно.

А ось:
Споглядання та спостереження – протилежні. Спостереження “реєструє” що відбувається з метою зрозуміти, сподіваючись отримати в майбутньому з цього користь. Спостереження – це чистий інтелектуальний, прагматичний проект. Цей проект накопичує базу даних спостережуваних явищ, узагальнює їх і створює опис (наратив) про те, що є спостережуване і яким є світ (сенс). Споглядання ж – нарратива не створює. Якщо спостереження занурюється у зміст явища, що спостерігається (“що, та як”), споглядання бачить лише гру зовнішньої форми явища, без її реєстрації, узагальнення та запам'ятовування. Спостережуване захоплює увагу спостерігача, і він - повноцінний учасник сюжету, що спостерігається. Споглядання ж залишається осторонь смислів явища, що відбувається. Можна назвати споглядання - актом відходу від будь-яких сенсів, нульовою точкою до їхнього творення. Споглядання - це точка входу у смисли та виходу з них. Уміння споглядати - це ознака розуму людини, бо він ніколи не буде поглинений певними сенсами (фіксованою картиною світу), він ними керуватиме, вміючи вийти за їхні межі і за необхідності - створити нові. (с)

(Довелося на рос.читати, (наблюдение и созерцание), бо українською заплутаніше. Через співзвуччя слів "споглядання" і "спостереження". Це прям як у Джейн Остін "Sense and Sensibility" :-))

Ти споглядаєш чи спостережуєш чат хФ? :)

Лягла спати і тут мене осяяла думка спробувати нейрографіку в додатку малювати. То ж зовсім інша справа! Куточки швиденько замальовуються і акуратно. Так воно навіть затягує :-)

Ого. Незвично чути таку правду в серіалах. "Girls", 2012-2017.
Мати відповідає на чергові скарги доньки: «Знаєш, кого ще переповнює емоційний біль? Усіх, чорт забирай. Протягом всього життя. Ніхто не казав, що буде легко. Ніхто не гарантував суцільних веселощів. Ти в утробі не підписувала контракт, що опинишся в парку розваг».

Аж не віриться, що таке може бути. Я знову не уїхала, бо запізнилася на електричку. Наручний годинник відстає.

А як у додатку розфарбовувати зручно - одним дотиком! :-)
Ото тільки пікселі.

Screenshot_20231108-104423.webp

Ого. Незвично чути таку правду в серіалах. "Girls", 2012-2017.
Мати відповідає на чергові скарги доньки: «Знаєш, кого ще переповнює емоційний біль? Усіх, чорт забирай. Протягом всього життя. Ніхто не казав, що буде легко. Ніхто не гарантував суцільних веселощів. Ти в утробі не підписувала контракт, що опинишся в парку розваг».
О, це моє улюблене. Перекладаю - мені покласти на тебе і твої проблеми, мені до сраки твої переживання. Не мороч мені дупу, котись буряки полоть.
Цей рефрен любили вчительки совкових шкіл та дурні мамки

Я здогадалася чому я вдома :-)
Мені вчора зателефонувала приятелька, сказала, що вона наготовила їжі і щоб я після роботи йшла до неї. Ну я погодилася. А сьогодні не виспалася, бо рано прокинулася, бо мені снився пам'ятник Леніну. Ніби він впав і хотів мене схопити. Розмовляв зі мною, а я тікала :-) А перед тим ще снився розмовояючий собака, але то був гарний сон.
Так от я така сьогодні млява, ще й погода, видно, діє, а ще ж поїздка очікує (а ви ж знаєте як я це люблю), і от я думаю: хоча б в приятельки щось змінилося, щоб не йти до неї. Ну, от я й не пішла :іржач: Але ось содзвонилися з нею, а вона каже: давай не сьогодні, бо не можу :-) Бажання аж двічі виконалося - з підстраховкою :іржач: Якби ж так було з більш важливими.
Але з цього має бути урок: бажання здійснюються, тож треба правильно формулювати :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу