Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я тобі вже на це питання відповідала :-)
А крім того (про що теж писала):
Користь цикорію
Корінь цикорію багатий на корисні елементи і речовини. Серед них такі:

Вітаміни, включаючи вітамін С, що діє як антиоксидант.
Олігосахариди - хімічні сполуки, що стимулюють імунну флору кишечника.
Пектини, що виводять токсичні речовини із організму.
Мінерали, такі як кальцій, калій, магній, натрій та інші.
Фенольні сполуки з антиоксидантними властивостями.
Кумарини, які мають антикоагулянтними властивостями, тобто. що запобігають згортанню крові або сповільнюють його.
Тритерпеноїди з протизапальними властивостями.
Цикорій – природний пребіотик із природи
У розчинному цикорії ці корисні речовини зберігаються, так як порошок виготовляється з висушеного екстракту коренів, не підданих хімічній обробці.

Кому підходить вживання цикорію:

Цикорій корисний для людей із проблемами серця, гіпертонією, неврастенією, депресією, безсонням та мігренью.

Цикорієвий напій надає енергію та сприяє активності розуму та тіла. Вітаміни групи B надають заспокійливий вплив на нервову систему.

Також цикорій сприяє зниженню рівня цукру в організмі.

Я тобі вже на це питання відповідала :-)
А крім того (про що теж писала):
Користь цикорію
Ну писала :угу: Пам'ятаю я це все. Але це не відповідь на те, чого не кава. Якщо щось корисне - я його вип'ю теж. Але не замість кави, а просто іншого разу вип'ю, як пити буду :)
Може, відповідь така: "Кава мені так собі, не особливо подобається, тому між смаком-ароматом кави і користю цикорія я обираю користь"?

Цикорій корисний для людей із проблемами серця, гіпертонією, неврастенією, депресією, безсонням та мігренью.
Якщо у мене відібрати каву, тут же моментально і намалюються неврастенія, депресія, безсоння і мігрень :-)

Ну писала :угу: Пам'ятаю я це все. Але це не відповідь на те, чого не кава. Якщо щось корисне - я його вип'ю теж. Але не замість кави, а просто іншого разу вип'ю, як пити буду :)
Може, відповідь така: "Кава мені так собі, не особливо подобається, тому між смаком-ароматом кави і користю цикорія я обираю користь"?
Про каву тищуп'ятсот разів писала, що мені до неї байдуже. Чи ти думаєш, що мені страшенно кортить кави, а я замість неї п'ю цикорій? :-) Мені однаково що з цього пити, але цикорій корисніше. Крім того каву я інколи п'ю, коли захочеться :)

IMG_2374.jpeg
Це улюблене місце кота. Спинка крісла з подушкою :ги: Нормально намалював, я вважаю :-)

Про каву тищуп'ятсот разів писала, що мені до неї байдуже. Чи ти думаєш, що мені страшенно кортить кави, а я замість неї п'ю цикорій?
Ну так :-)
Мені однаково що з цього пити, але цикорій корисніше. Крім того каву я інколи п'ю, коли захочеться :)
Фух, тепер мені все стало нарешті ясно :)

От я сьогодні в Харків не змогла поїхати, бо денну електричку відмінили, а на вечірню не стала ризикувати, бо можна у метро не потрапити. Ото халепа. Знову з сумками на станцію дарма валандалася. Доведеться їхати завтра, і це мені дуже не подобається :хмммм:

Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю.
А я вивела з кола спілкування таких страшенно говірких :) Вона відбирають безліч часу життя. Навіть подружку дитинства вдалося перевести в режим спілкування короткими фразами у тг. :клас: Ну ладно, декілька разів на рік, так і бути, можна потеревенькати (на дн, новий рік там, тощо). Але ті щоденні розмови на 2 години кожен - цього вже нема, слава космосу :ги:

От я сьогодні в Харків не змогла поїхати, бо денну електричку відмінили, а на вечірню не стала ризикувати, бо можна у метро не потрапити. Ото халепа. Знову щ сумками на станцію дарма валандалася. Доведеться їхати завтра, і це мені дуже не подобається :хмммм:
Екстренно відмінили, тобто заздалегідь про це узнати було неможливо? :(
Та знов забудеш і будеш питати чому я не п'ю каву
Правда-правда, не буду :) :кава: :-) Я ж не забувала, а недостатньо усвідомила, як воно :)

А я вивела з кола спілкування таких страшенно говірких :) Вона відбирають безліч часу життя. Навіть подружку дитинства вдалося перевести в режим спілкування короткими фразами у тг. :клас: Ну ладно, декілька разів на рік, так і бути, можна потеревенькати (на дн, новий рік там, тощо). Але ті щоденні розмови на 2 години кожен - цього вже нема, слава космосу :ги:
Так, тг у письмовій формі рулить :D

Екстренно відмінили, тобто заздалегідь про це узнати було неможливо? :(
Я не знаю яке в них екстренне, якщо на сайті нічого не написано, а на вокзалі написано, і це вже триває не менше трьох тижнів. Я ж з Харкова так само до мами виїхати не могла.

Забув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір.
Намалювала. Ручку не ламала, бо не психувала :-)
Але дві картинку на одну справу - то має бути вирішена на вищому рівні :-)

Нема кому сайт вести. 🙄
Я теж так подумала. Бо на місяць зміни вони написали, а ось такі - незаплановані - вже ні. Хоча касирка сказала, що цю електричку відмінили у будні дні, і вчора її теж не було. Тобто не щось сталося та не встигли написати на сайті, а це тепер її графік.

Та що там роздивлятися?
Але ця легше мені далася, бо кіл менше, і цвітними фломастерами вже не малювала.
Найбільше мене дратує, що отим фломастером, коли зафарбовуєш кути, то обов'язково вилізеш за лінію, і доводиться рівняти. Тобто не сам факт замальовки кута, а оця акуратність. Я нетерпляча, я не можу отак все повільно і рівненько. Я через те і парикмахером не стала :-)

Я через те і парикмахером не стала :-)
Ой ні, це ж просто жах - бути парикмахером (перукар?) стояти весь день на ногах. Спина відвалюється. Хоча як у кого зовсім-презовсім здорова спина.. :) :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу