Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я цикорій попила. З сиромДоброго ранку та кави всім, хто з добром![]()

Також добреЯ цикорій попила. З сиром![]()

А хто з бобром, тому капучіно.Доброго ранку та кави всім, хто з добром![]()
З яким сиром, з твірігом?Я цикорій попила. З сиром![]()
А бобр згоден?А хто з бобром, тому капучіно.

Бобер згоден на яблучне смузі.А бобр згоден?![]()
От kurwa бобер!Бобер згоден на яблучне смузі.

А це треба одразу малювати, на кілька етапів розкласти не можна?Намалювала нейрографіку. Для мене це був дратівливий процес. Бо наставила кіл, то поки потім ті всі кути позамальовувала, вже ледве терпіла. Але покинути не могла, бо я не звикла кидати.
Лол. Напевно треба розвивати посидючість. Це медитативний процес, він навпаки впливає заспокійливо.Намалювала нейрографіку. Для мене це був дратівливий процес. Бо наставила кіл, то поки потім ті всі кути позамальовувала, вже ледве терпіла. Але покинути не могла, бо я не звикла кидати.
Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю. Зовсім не замислюючись. Починаю зазвичай з квадрата, потім поступово заповнюю його візерунком, орнаменом, іншими фігурами. Виходит такий собі намальований килимок, іноді навіть кітиці до нього малюю. Вони виходят завжди різними. Такий собі відбиток розмовиЛол. Напевно треба розвивати посидючість. Це медитативний процес, він навпаки впливає заспокійливо.
Забув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір. Спонтанний такий рух. Головне не зламати ручку. І потім з цього розчерка продовжити лінії в усі сторони.
Квадрат це відображення надійності і стабільності. Але в нього є кути, а всі кути треба згладити і перетворити на кола, в кола немає кутів, немає конфлікту.Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю. Зовсім не замислюючись. Починаю зазвичай з квадрата, потім поступово заповнюю його візерунком, орнаменом, іншими фігурами. Виходит такий собі намальований килимок, іноді навіть кітиці до нього малюю. Вони виходят завжди різними. Такий собі відбиток розмови
Не знаю, я хотіла вже закінчитиА це треба одразу малювати, на кілька етапів розкласти не можна?

Дуже тобі дякуюЗабув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір.
тепер прийдеться переробляти. Але, власне, я почала з хвилястих ліній, думаючи про проблему, тож певні емоції в них теж вкладені 
З посидючістю все супер. Коли роблю те, що цікавоНапевно треба розвивати посидючість
Але оці кути замальовувати - нецікаво. Це скоріше треба розвивати терпіння, от що треба, то треба 
От якраз перед тим, як почати, почитала ще про нейрографіку, то там сказано, що це зовсім не те, що таке малювання, як ти описала, бо то процес бездумний, а нейрографіка - цілеспрямований.Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю. Зовсім не замислюючись. Починаю зазвичай з квадрата, потім поступово заповнюю його візерунком, орнаменом, іншими фігурами. Виходит такий собі намальований килимок, іноді навіть кітиці до нього малюю. Вони виходят завжди різними. Такий собі відбиток розмови
Так. Не бачу нічого спільного з моєю темою. Ляпас підтримуюВсе ж спитаю, бо на мій погляд до обмеження у треді дотичне:
чи бачили ви "ляпаса", шо 3шмбр фаріонші відвісили ?

Іра, я вкотре намагаюся тебе зрозумітиЯ цикорій попила. З сиром![]()
Ось чому не кава? Цикорій же не має аромату кави!
Ну якщо б у тебе був підвишенний тиск, зрозуміла б, чому ні
Або якщо б ти просто не любила, як кава пахне і смак теж не любила. Торі не п'є кави, навіть запах не виносить. - я її (так уж і бути), розумію, що ж поробиш
А ти залишаєшся нерозгаданою загадкою, як Мона Ліза 
Насипала, розмішалаДоброго ранку та кави всім, хто з добром![]()

Я з твірігомЗ яким сиром, з твірігом?
Дуже класне поєднання смаку кави, твіріга зі сметаною та джема
Ще класно з оладками чи млинцями. З оладками - це друга кава 

Стало відомо, що в Україні найближчим часом може повністю зникнути зима.