Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Намалювала нейрографіку. Для мене це був дратівливий процес. Бо наставила кіл, то поки потім ті всі кути позамальовувала, вже ледве терпіла. Але покинути не могла, бо я не звикла кидати.

Намалювала нейрографіку. Для мене це був дратівливий процес. Бо наставила кіл, то поки потім ті всі кути позамальовувала, вже ледве терпіла. Але покинути не могла, бо я не звикла кидати.
А це треба одразу малювати, на кілька етапів розкласти не можна?

IMG_2374.webp

Лол. Напевно треба розвивати посидючість. Це медитативний процес, він навпаки впливає заспокійливо.

Забув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір. Спонтанний такий рух. Головне не зламати ручку. І потім з цього розчерка продовжити лінії в усі сторони.

Лол. Напевно треба розвивати посидючість. Це медитативний процес, він навпаки впливає заспокійливо.

Забув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір. Спонтанний такий рух. Головне не зламати ручку. І потім з цього розчерка продовжити лінії в усі сторони.
Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю. Зовсім не замислюючись. Починаю зазвичай з квадрата, потім поступово заповнюю його візерунком, орнаменом, іншими фігурами. Виходит такий собі намальований килимок, іноді навіть кітиці до нього малюю. Вони виходят завжди різними. Такий собі відбиток розмови

Я коли довго телефоном говорю - малюю, під рукою завжди є аркуш паперу. І ось у процесі розмови я на цьому аркуші малюю. Зовсім не замислюючись. Починаю зазвичай з квадрата, потім поступово заповнюю його візерунком, орнаменом, іншими фігурами. Виходит такий собі намальований килимок, іноді навіть кітиці до нього малюю. Вони виходят завжди різними. Такий собі відбиток розмови
Квадрат це відображення надійності і стабільності. Але в нього є кути, а всі кути треба згладити і перетворити на кола, в кола немає кутів, немає конфлікту.

• Це лайк!
Реакції: E.N
А це треба одразу малювати, на кілька етапів розкласти не можна?
Не знаю, я хотіла вже закінчити :)

Забув сказати, на самому початку треба починати розчерком по аркушу, ніби підпис ставиш, але типу викид накипілого на папір.
Дуже тобі дякую :іржач: тепер прийдеться переробляти. Але, власне, я почала з хвилястих ліній, думаючи про проблему, тож певні емоції в них теж вкладені :)

Напевно треба розвивати посидючість
З посидючістю все супер. Коли роблю те, що цікаво :) Але оці кути замальовувати - нецікаво. Це скоріше треба розвивати терпіння, от що треба, то треба :угу:

От якраз перед тим, як почати, почитала ще про нейрографіку, то там сказано, що це зовсім не те, що таке малювання, як ти описала, бо то процес бездумний, а нейрографіка - цілеспрямований.
Все ж спитаю, бо на мій погляд до обмеження у треді дотичне:
чи бачили ви "ляпаса", шо 3шмбр фаріонші відвісили ?
Так. Не бачу нічого спільного з моєю темою. Ляпас підтримую :)

Я цикорій попила. З сиром :-)
Іра, я вкотре намагаюся тебе зрозуміти :) Ось чому не кава? Цикорій же не має аромату кави! :незрозумію: Ну якщо б у тебе був підвишенний тиск, зрозуміла б, чому ні :угу: Або якщо б ти просто не любила, як кава пахне і смак теж не любила. Торі не п'є кави, навіть запах не виносить. - я її (так уж і бути), розумію, що ж поробиш :ги: А ти залишаєшся нерозгаданою загадкою, як Мона Ліза :)

Назад
Зверху Знизу