Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене осаяння бувають часто, особливо як спати ляжу :-)
IMG_2422.webp

бо мені снився пам'ятник Леніну. Ніби він впав і хотів мене схопити. Розмовляв зі мною, а я тікала :-)
У тебе дивовижні сни :)
Мені снилася подруга, яка знов тягла мене кудись поїхати (інше місто, страну), я збираюся, але так неохоче, що, звіичайно, нікуди не встигаю і з полегшенням зітхаю :) І як збираюся на танці. Ооо, тут я встигаю, будьте певні :-)

Обговорюють, кому платити на першому побаченні. Відповідь одного слухача: "Нехай перше побачення оплачує держава, в рамках програми поліпшення демографії" :іржач:

Іра, ти це читала? :)

Незримий Університет (Террі Пратчетт. Творці заклинань)

Епіцентр чаклунства Плоского світу розташований у місті-державі Анк-Морпорк. Як зосередження загадкових сил, у тому числі магічних книг, що витікають з найбільшої бібліотеки, Незримий Університет має масу специфічних властивостей. Наприклад, Незримим він називається тому, що видно лише тоді, коли сам цього забажає. Та сама бібліотека чарівних книг регулярно поглинає з кінцями студентів, що заблукали, а головний бібліотекар від постійного впливу магічних флюїдів перетворився на орангутанга (і його це влаштовує).

Може здатися, що цей заклад — не найприємніше місце на світі, але це не так. По-перше, зробити туди простіше простого, треба лише довести, що ти бачиш восьмий колір веселки, окторин (зауважимо, що його бачать або чарівники, або коти :кіт: :)). По-друге, обов'язковий курс лекцій складає лише тиждень. По-третє, основний обов'язок чарівників — не пропускати сніданок, другий сніданок, обід, полуденок та вечерю, а також кілька перекусів між ними. :їжа:

Іра, ти це читала? :)
Так, звісно, я всього Пратчетта читала. І не один раз :)

Попалося:
Тренди листтопада: "Їсти, молитися, малювати: мистецтво проти стресу та тривоги" :)
А мені сьогодні трапився цікавий допис сМалаш. Там про те, як хто поводить себе в стані стресу під час війни, так от я, мабуть, з тих, хто поринає у творчість.

Напевно, було вже таке тут, але підзабулося :)
74b92496967a5424e48f922d913e55a7.webp

Хто може побачити тут іншу тварину? :)

20067900_2166900580203342_453829554_n.webp

"Я хотів зʼїсти чебурек, але не було готівки і не купив. Так лишився без чебурека. Зате я дуже добрий." - вкотре читаю це повідомлення, намагаючись зрозуміти, як корелюють меж собою 2 перші і третя фраза.
Не виходить.

Тай і таке :-)

"Я хотів зʼїсти чебурек, але не було готівки і не купив. Так лишився без чебурека. Зате я дуже добрий." - вкотре читаю це повідомлення, намагаючись зрозуміти, як корелюють меж собою 2 перші і третя фраза.
Не виходить.

Тай і таке :-)
Мʼясо викликає агресивну поведінку.

Назад
Зверху Знизу