Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як же добре вдома. Вкотре замислююся чому так. Тобто якщо відкинути те, що тут сама собі господар, є ще й інші причини. Чи фізичний комфорт- зручності, яких у мами немає, чи все-таки сама атмосфера. Ну чого я там так важко почуваюся?, не подобається мені в хаті, ніби емоційно тисне щось весь час.

У ваших колах Муля це класик жанру?
Вона найкращий пиріжкар з нас, але muzz не тому (якщо це була причина питання). Її у цьому вірші перший рядок, отже вона надихнула людину на написання вірша :)

Як же добре вдома. Вкотре замислююся чому так. Тобто якщо відкинути те, що тут сама собі господар, є ще й інші причини. Чи фізичний комфорт- зручності, яких у мами немає, чи все-таки сама атмосфера. Ну чого я там так важко почуваюся?, не подобається мені в хаті, ніби емоційно тисне щось весь час.
Це почуття вдома. У цьому почутті багато всякого. Часто ірраціональне, але дуже тепле.
Я зараз таке відчуваю у потерпілій бабусиній квартирі. Хочеться притулитися до дверей і стояти заплющивши очі та слухати тишу будинку, де я росла

Чи фізичний комфорт- зручності, яких у мами немає
А я думала, є.. :незрозумію: Ти немовби казала, що давно вже все поступово зробили - і воду провели, і с/в. До речі, як там молодята? Це ж те, чого у мами немає, і це офігенний плюс :)

я думала, є.. :незрозумію: Ти немовби казала, що давно вже все поступово зробили - і воду провели, і с/в.
Коли я кажу про зручності, то маю на увазі не воду і туалет. Хоча і тут є проблеми, бо насос постійно ламається, ще там якісь моменти. Але крім цього це багато чого. Ну от як наприклад, кухня надворі. Чи підлога, по якій постійно протяг. Це стара післявоєнна хата, трохи підлаштована під сучасність.

Ти шо, скопіювала повідомлення і читаєш?
Взагалі-то навпаки :ги: Читаю, потім скопіювала.
По моєму позавчора було.
Я спеціально читаю дня на 2 пізніше, щоб було що читати.

Думала, як же назвати жанр, який коїться в чаті. Вертеп, мабуть. :ги: (не в християнському сенсі :іржач: ). Усі виряджаються в якихось зухвалих персонажів типу чортів і дозволяють собі вирази, які, думаю, в реалі не говорять. Зауваж, тебе теж "засмоктало-понесло" :) Спочатку ти намагався достукатися до свідомості коллективу, однак все марно, простіше було махнути рукою і плисти за течією :)

Назад
Зверху Знизу