Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Будемо весь час мовчати чи розповідати якісь веселі анекдоти?
Почитала вчора "веселі анекдоти" від чатбота. :рл: :-) Сумне видовище, *душераздирающее* (с) (нема точного перекладу, мабуть розпачливе)

Вчора таке питання було в закритій жіночій психологічній групі. Історія: У пари троє дітей, найменшому 6 місяців. Чоловік займається бізнесом і має офіс в тому ж будинку, де вони живуть. Рік (!) тому переїхав жити у офіс. (тобто задовбало його все, "не так він уявляв собі сімейне щастя:-) ). Зараз жінка питає, що їй робити, бо чоловін прагне від неї виключно ****а. Допомогати не збирається. вислуховувати її скарги не збирається, при будь-якому контакті з ним намагається тягти у ліжко, і все.

Для жінки це, безумовно, зовсім не смішно, бо їй важко, а мені смішно :) Що робити?! :плачу:

Лена, твій рецепт я знаю: Няня. Рішає все. :ги:

Лено, не пам'ятаєш - метро працює до 21.30? Це час до якого можна туди зайти чи коли випускають останніх пасажирів?
На сайті метрополітену пишуть що до 21.30
Логічно припустити, що цей час до якого запускають пасажирів. Але як насправді не знаю, не їжджу в такий час зараз. Я б краще зайшла туди раніше:)

Вчора таке питання було в закритій жіночій психологічній групі. Історія: У пари троє дітей, найменшому 6 місяців. Чоловік займається бізнесом і має офіс в тому ж будинку, де вони живуть. Рік (!) тому переїхав жити у офіс. (тобто задовбало його все, "не так він уявляв собі сімейне щастя:-) ). Зараз жінка питає, що їй робити, бо чоловін прагне від неї виключно ****а. Допомогати не збирається. вислуховувати її скарги не збирається, при будь-якому контакті з ним намагається тягти у ліжко, і все.

Для жінки це, безумовно, зовсім не смішно, бо їй важко, а мені смішно :) Що робити?! :плачу:

Лена, твій рецепт я знаю: Няня. Рішає все. :ги:
Ну раз він навіть живе в офісі - вже напевно на няню заробив :D

Слухаю Звездную "Темна імперія". Виявилося доволі цікавою і незвично побудованою книжкою. Де таке бачено в жіночому фентезі, щоб героями були вже одружені? :ги: А де довга заплутана історія їх знайомства і відносин? :ги: (Ну, це не єдина гілка розповіді, є й початок знайомства у інших). Жінка в цій парі хоче займатися слідством по магічним вбивствам, чоловік, зрозуміло, не хоче, бо небезпечно.

Ну раз він навіть живе в офісі - вже напевно на няню заробив :D
Мене теж цікавить це питання :) Невже ж не заробив?! :незрозумію: А якщо заробив, так чого б вона ремствувала? :ги:

Там у неї не одна учасниця групи питала про це - не відповідає :) Мабуть, соромно за те, що таке просте рішення і не здогадалися.

Он у нас в Віршиках і Мікро є Люба Зубкова - живуть в пригороді Київа, нічого такого зверх-мілліонерського, двоє дітей - але няня є :) І молода мати, зрозуміло, почувається непогано :)

матвію сняться перегони
і газу тисне він педаль
аж раптом та стає пухнаста
куса й розлючено нявчить
©️
Geronimo

Я так колись намагалася намацати капці під столом :D Якісь кусачі капці.

Слухаю Звездную "Темна імперія". Виявилося доволі цікавою і незвично побудованою книжкою. Де таке бачено в жіночому фентезі, щоб героями були вже одружені? :ги: А де довга заплутана історія їх знайомства і відносин? :ги: (Ну, це не єдина гілка розповіді, є й початок знайомства у інших). Жінка в цій парі хоче займатися слідством по магічним вбивствам, чоловік, зрозуміло, не хоче, бо небезпечно.
Знайома назва. Можливо, я читала.

Назад
Зверху Знизу