Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Моя мама збирає в сезон горіхи з сусідніх дерев, і сушить, і в неї назбирується дофіга сушених горіхів, які вона намагається всі мені згодувати, і куди б я не йшов пробує всунути мені на дорогу пачку горіхів. Більше вона їх нікому не пропонує і сама теж не хоче.
Оце моя мама саме відвезла горіхи і привезла солодощі ))
Ну моя то задача нагадати. Що треба робити зарядку, щодня. Ти сама просила нагадувати.:перекур:
Та то ж коли розпочну :-) Але ти нагадуй, може мені стане соромно :угу:

А хто її вів? Може, нам теж таке треба :їжа:
Взагалі-то все ж треба не втрачати радість життя, он як Тюрин казав :)
Не бачу прізвище, доктор функціональної медицини, Анна Валеріївна. Про жкт, дуже корисне. Зараз йде, в мене є одне посилання "для подруги", можу надіслати.

Якшо за два місяці не стало, то уже все.
Та почекай, домовленість не така була. Спочатку я маю тиждень робити зарядку самостійно, а потім мені треба нагадувати. Якби не захворіла, то б робила, а так тільки два дні. Тепер мені треба знову налаштуватися, оце зараз відчуваю, що приходжу вже в норму, тож скоро.
Чесно кажучи, я вчора і сьогодні робила, поки ту лікарку слухала, але то трохи і легеньке, бо в мене в кімнаті немає місця.

Знайшла, може кому цікаво буде. Анна Міхайліченко. В неї на ютуб школа здоров'я.

Знайшла, може кому цікаво буде. Анна Міхайліченко. В неї на ютуб школа здоров'я.
А! Я її дивилася вже десь рік тому. :угу: Дяки за нагадування. От зараз дивлюся "як знизити холестерин" - нам усім це треба! :увага: Бо жерем все смажене :) Млинці і сирники :)

А! Я її дивилася вже десь рік тому. :угу: Дяки за нагадування. От зараз дивлюся "як знизити холестерин" - нам усім це треба! :увага: :) Бо жерем все смажене :) Млинці і сирники :)
Я подивилася, в неї коротенькі ці ролики, то якось не дуже діє як програмування. А оцей семінар - то більше години, і прямо так у мозок заходить, що от прямо зараз я б взялася виконувати.
Але ж завтра - то завтра, то прийдеться себе змушувати, бо перехочеться.

А! Я її дивилася вже десь рік тому. :угу: Дяки за нагадування. От зараз дивлюся "як знизити холестерин" - нам усім це треба! :увага: Бо жерем все смажене :) Млинці і сирники :)
Я тепер вирішила від смаженого відмовитися. Тобто я не так щоб дуже любитель, але оце в мами млинці всілякі, пиріжки...
Але вона (лікарка) мене засмутила тис, що майже нічого не можна їсти, я не знаю що вони там ходять. Виключити глютен. Ну, гаразд, я згодна, щоб поменше хліба, але якщо мучне виключити зовсім, та ще й пшеничну кашу і картоплю... І при захворюваннях жкт - ще й яблука-помідори-молочка-бовові. А що ж їсти? Про це вона не сказала, то інформація тільки за гроші :-)

От не люблю таки губи. Все одно ж видно, шо це не свої, а накачані. А вони, мабуть, думають, що їм вдалося всіх обдурити? Моє-моє, справжнісіньке :D
Так, я теж одразу звернула увагу, через що вона мене прямо відштовхнула, бо така негарна через них, що й дивитися їх не хотіла. Але таки глянула про всяк випадок, а там виявилося цікаво. Бо я багато з того знала, але поверхово - просто "не можна", а чому не можна - хз. А якщо не знаєш - значить можна ))) Ну і багато чого не знала. Тобто користь від перегляду є, аби ж сила волі була.

Сьогодні врубав у Spotify найвищу якість, плюс Айфон з навушниками RHA і слухав рок-хіти. Мене порвало в хлам.
Що може бути прекрасніше ніж якісний звук.

В мене зараз бажання оте печиво і цукерки викинути. Це щось ненормальне :іржач: Вона такого не радила, то воно само. Мабуть завтра мине, але досі було просто настрій взяти себе в руки та відмовитися, а це... чи розізлилася я на них :іржач: правда наїлася перед самим цим семінаром :)

Назад
Зверху Знизу