Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Он як класно Дениска сказав: коли би були дитиною, у вас була сміливість жити, нічим не парючись. Ви просто жили, і все, в моменті.
Чи згадайте себе в 16 років. Би були "тупі". Ну, ви були вже повністю пристосовані до життя і знали, як і за що платити, але у вас було відчуття "Я все можу!". Життя яскрава пригода і повна саме приємнощів! :D
Мені постійно кажуть що я як дитина. З цим проблем немає.:незнаю::D

Ну і я про те. Мало того що в нездоровий час, то ще з нездоровим раціоном. Казати не буду, бо знаю що буде історія - в мечеті розказали що так корисно. Догматики всюди однакові. А так то він добра людина.

Навіть якось тривожно за нього. Довго в нього ще це нічне життя продовжуватиметься?

Мій сусід мусульман поститься кожен день одним і тим же - бананами, йогуртом, і M&M-сом. Не хочу його розчаровувати що швидковуглеводна дієта його нікуди не приведе.:незнаю:
Я вчора подивилася у прямому ефірі лекцію про правильне харчування і образ життя, надихнулася, вирішила, що настав час змін, а сьогодні мама привезла купу шкідливої їжі :іржач:

Я вчора подивилася у прямому ефірі лекцію про правильне харчування і образ життя, надихнулася, вирішила, що настав час змін, а сьогодні мама привезла купу шкідливої їжі :іржач:
Ех, ну що ж, значить уже з першого числа час змін.

Не випускай маму з дому! :D

Ех, ну що ж, значить уже з першого числа час змін.
Та ні, я орієнтуюся на те, коли в мене є готовність. Але не все втрачено. По перше, сьогодні і завтра ще лекції, ще надихнуся, по друге, там є багато ж кроків, то дещо можна робити. Так навіть краще - поступово. Бо різко одразу перелаштуватися - то дуже важко. Але бачу зараз маленький зсув у своїй свідомості, який розпочався ще з тієї нашої розмови, тож буду поки що над цим працювати, це якраз найважливіше :)

Не випускай маму з дому! :D
Та це воно перший раз більш ніж як за рік виїхала на сусідній базар.
Вона і так у здивуванні як це я вертаюся зі станції з самим хлібом.

Та це воно перший раз більш ніж як за рік виїхала на сусідній базар.
Вона і так у здивуванні як це я вертаюся зі станції з самим хлібом.
А, зрозуміла. Мамо дорвалися та зірвалися :))

А, зрозуміла. Мамо дорвалися та зірвалися :))
Моя мама збирає в сезон горіхи з сусідніх дерев, і сушить, і в неї назбирується дофіга сушених горіхів, які вона намагається всі мені згодувати, і куди б я не йшов пробує всунути мені на дорогу пачку горіхів. Більше вона їх нікому не пропонує і сама теж не хоче.

Ні, ще не роблю, треба налаштуватися. І мені кашель заважає, це страшенно дратує. А коли я роздратована, то нема настрою щось робити.
Ну моя то задача нагадати. Що треба робити зарядку, щодня. Ти сама просила нагадувати.:перекур:

Моя мама збирає в сезон горіхи з сусідніх дерев, і сушить, і в неї назбирується дофіга сушених горіхів, які вона намагається всі мені згодувати, і куди б я не йшов пробує всунути мені на дорогу пачку горіхів. Більше вона їх нікому не пропонує і сама теж не хоче.
Так і бурундуком себе відчути можна :)

:жую: Класно, я б з задоволенням. Горіхами харчуватися дуже корисно. З"їв горіхів і яблук - взагалі супер. Там омега3, тут вітамини і залізо :їжа:
А які горіхи, грецькі чи фундук?

Так і бурундуком себе відчути можна :)
Мені сьогодня якась тваринка снилася. Вдома у когось живе. З пухнастим хвостом і дещо пласкою мордочкою. Я їі побоювалася гладити, а ну як вкусить :) Але ні, вона виявилася лагідною :)

Може, то скунси мене надихнули на такий сон, бачила смішне відео - сім"я скунсів біжить по дорозі. Вони чорні і ярко-біле на спинці. Ну дуже яскрава картина :іржач:

Я вчора подивилася у прямому ефірі лекцію про правильне харчування і образ життя
А хто її вів? Може, нам теж таке треба :їжа:
Взагалі-то все ж треба не втрачати радість життя, он як Тюрин казав :)

:жую: Класно, я б з задоволенням. Горіхами харчуватися дуже корисно. З"їв горіхів і яблук - взагалі супер. Там омега3, тут вітамини і залізо :їжа:
А які горіхи, грецькі чи фундук?
Фундук я не проти, він в нас на вулиці не росте, в нас волоські тільки. Я їх люблю тільки великі і сирі, щоб обиралися.

Але не все втрачено
:угу: Не все втрачено, я думаю, років так до... :rolleyes: Ну, якщо є тітка, яка в 70 років вперше зайнялася йогою і зараз веде курси, їй под 90, чи шо.. (колись в Ютубі бачила) :D - то, мабуть, приблизно такий вік і поставимо як верхню планку для змін :ги:

Назад
Зверху Знизу