Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бот підкинув.
Стала слухати. Дуже корисно, - як отримувати радість від простого дихання чи ходьби.

Іра, тут майстер дуже похилого віку, то ж, може, буде викликати довіру :)

Думаю, так можна поправити навіть запущене здоров"я. Але ж можна не допускати :)
Що таке запущене здоров'я? Це поняття може включати в себе дуже багато. То що - всі болячки клізмою лікуються? Ви мене вибачте - звісно, очищення організму - це добре, та клізми - це не панацея.

У Дордоні на півдні Франції високо в горах в'єтнамський дзен-буддійський чернець Тхить Нят Хань заснував медитативний центр Plum Village. Ще його називають Тік Нат Хана, він автор більше ста книг, багато з них про дзен-буддизм. Цей центр, свого роду, буддійський монастир, який поділений на дві частини: жіночу та чоловічу.

Що таке запущене здоров'я? Це поняття може включати в себе дуже багато. То що - всі болячки клізмою лікуються? Ви мене вибачте - звісно, очищення організму - це добре, та клізми - це не панацея.
Це я скоріше пожартувала. Але ми не будемо доводити до такого, щоб потрібно стало перевіряти дієвість засобу :)

Бот підкинув.
Стала слухати. Дуже корисно, - як отримувати радість від простого дихання чи ходьби.

Іра, тут майстер дуже похилого віку, то ж, може, буде викликати довіру :)

Щоб викликати довіру, недостатньо самого лише похилого віку :-)
Може я його навіть і дивилася, бо я їх не дуже розрізняю :)

Ога. Не забувай про аскетичну казенну жрачку плюс максимально свіже морське повітря.:перекур::D
Ога. Не забувай про аскетичну казенну жрачку плюс максимально свіже морське повітря.:перекур::D
Не питаю де ти. Зовсім заплутали морським повітрям. Загадками говорите.

Цікаво. Просто ляжу раніше спати. Для мене сон це здоров'я
Оце правильно. Я вчора теж намагалася, але не заснула, тож довелося знову влізти в форум. Сьогодні раніше встала, тож знову спробую лягти раніше.
Ф'ям, хочу тобі повідомив, що я тепер не буду тобі відповідати в особистих після 12-ї. Бо починається розмова, мені перехочується спати - і привіт.

Є в когось інформація, як там Ганчубас? Пропав. Сподіваюся, у нього все нормально, наскільки може бути в його випадку.

Назад
Зверху Знизу