Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Давай вже одразу гільйотину, щоб напевне :-)
Ти можеш сміятися, але в мене бабуся на клізмах дожила до 90 років. І померла не від старості, близька людина померла, вона від горя теж померла.
Ні таблеток, ні лікарень. Це їй не потрібно було. Періодами голодувала і клізми.

А таких і назв не знаю :-)
Знаю, звісно, але як назви.
Ну, брокколі - це ще можна, доступно купити. А ось з артишоками складніше. Я їх сама ніколи в продажі не бачила. Вважаються дуже елітним овочем :)

На смак кажуть, нагадує зелений волоський горіх. Тож, у кого їх багато, а у ваших з Айвенго мам їх як раз багато, то вам легко уявити цей смак :D

От не люблю таки губи. Все одно ж видно, шо це не свої, а накачані. А вони, мабуть, думають, що їм вдалося всіх обдурити? Моє-моє, справжнісіньке :D
Не дивилася. Що там? Курячу дупу на обличчі зробила? Чи вареники?

В мене зараз бажання оте печиво і цукерки викинути. Це щось ненормальне :іржач: Вона такого не радила, то воно само. Мабуть завтра мине, але досі було просто настрій взяти себе в руки та відмовитися, а це... чи розізлилася я на них :іржач: правда наїлася перед самим цим семінаром :)
Я тут зовсім зледащіла. Морозилка забита піцами. Вони тут дешеві. Зараз з'їла таку смачну і мучуся совістю тепер. Навіщо їла на ніч?
Краще б клізму))))

Ти можеш сміятися, але в мене бабуся на клізмах дожила до 90 років. І померла не від старості, близька людина померла, вона від горя теж померла.
Ні таблеток, ні лікарень. Це їй не потрібно було. Періодами голодувала і клізми.
Не буду заперечувати позитивний вплив клізм, але те, що дожила до 90 - не аргумент, бо є люди, які курили й пили, і теж дожили, з непоганим здоров'ям.

Ну, брокколі - це ще можна, доступно купити. А ось з артишоками складніше. Я їх сама ніколи в продажі не бачила. Вважаються дуже елітним овочем :)

На смак кажуть, нагадує зелений волоський горіх. Тож, у кого їх багато, а у ваших з Айвенго мам їх як раз багато, то вам легко уявити цей смак :D
Не знаю як в мами Айвенго, а в моєї - грецькі.
У мене такі ж емоції.. Тому я її тільки слухаю :)
У цьому семінарі її зображення малюсеньке у кутку, бо картинки на екрані. Та й що там на неї чи будь-кого дивитися? Ну, балакає людина, та й балакає.

Найкраще лікування це клізми та клістири. Ну й кров іноді пускати.
Думаю, так можна поправити навіть запущене здоров"я. Але ж можна не допускати :)

Мені здається, накращий засіб правильно харчуватися - це довго жувати. У нас, правда, терпіння не вистачить.

Назад
Зверху Знизу