Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я підписана на поетесу Алю Хайтліну. Гарні вірші, не постила вам, бо пише рос, вона і сама росіянка, а чоловік, здається, український єврей, живуть за кордоном. І ось сьогодні я дізналася, що то та ж сама Аля, яка Кудряшова, авторка того пронизливого вірша "Мама на даче, кбюч на столе...". А я кілька років тому знов його перечитувала і подумала: цікаво як склалася її доля, вона ж той вірш написала ще молодою, а який талант!

Останнє редагування:
Я підписана на поетесу Алю Хайтліну. Гарні вірші, не постила вам, бо пише рос, вона і сама росіянка, а чоловік, здається, український єврей, живуть за кордоном. І ось сьогодні я дізналася, що то та ж сама Аля, яка Кудряшова, авторка того пронизливого вірша "Мама на даче, кбюч на столе...". А я кілька років тому знов його перечитувала і подумала: цікаво як склалася її доля, вона ж той вірш написала ще молодою, а який талант!
Знайшла. Не сподобалося :) Мені взагалі не подобаються багатослівні вірші, оце "розтікатися по дрєву". Тому улюблене - пиріжки&порошки, квітесенція сенсу :клас:

Хто вміє гарно віджиматись, признавайтесь. Як навчитись ...
Дуже погано віджимають. Були зламані обидві руки в кистях. Тому боляче. У планці стою зовсім мало. Тренер мені дозволяв робити віджимання з ******ими на підлогу колінами. Зате люблю присідати, випади і тд зі штангою.
Був у мене один тренер класний. Він міг одним гумовим м'ячем (розмір футбольного) завантажити мене так, що всі м'язи тряслися після тренування.

У Німеччині живе. Вона дуже добре пише. Одна з найкращих російськомовних поетес. Ще є Женя (Євгенія) Беркович, якщо не помиляюся. Трохи простіші вірші, але теж нічого.
Вона вірш, зокрема про пропаганду, гарний точний написала. Я собі його навіть зберегла.

Сьогодні бесіду за моїм столом у шпрахкафе вів Томас. Берлінець 78 років із ясним розумом і гарним почуттям гумору.
Він ще співає в хорі. Загалом активна людина.
Каже, що в кафе працює понад рік. Йому подобається слухати історії людських життів і вчити молодь німецької.
Навпроти мене була мініатюрна дівчина Rayan. Вона із Судану. Закінчила наш університет Каразіна за спеціальністю лікар.
Добре розмовляє російською.
Стажувалася в Харкові і через війну поїхала.
Вона вже працює, ніякої допомоги не отримує, хоча до закінчення шляху підтвердження і визнання диплома їй ще дуже далеко. Навіть асистент лікаря добре тут заробляє. А щебече німецькою вже добре.
І чоловік із Перу був. Який політехнічний закінчив. Тож харків'ян у кафе найбільше виходить. Але склад харків'ян інтернаціональний.

Металева ружка с губкою бобом. Він вдавлений на ній
Та я знайшов вже
Але то не то. Мені син дарував її. Я йому таку ж перед чемпом мира, а він мені перед війною зробив у польші та вислав
Капець. Може знайдеться ще .

Назад
Зверху Знизу