Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я готувала омлет в духовці 4 яйця 200мл молока. Сіль . Перемішати, запікати краще в скляній формі. От.

Хто вміє гарно віджиматись, признавайтесь. Як навчитись ...

А я сьогодні нарешті підняла очі та побачила парад планет. Правда мама намагалася мене переконати, що то супутники за нами слідкують. Був один, а тепер два :D

А я сьогодні нарешті підняла очі та побачила парад планет. Правда мама намагалася мене переконати, що то супутники за нами слідкують. Був один, а тепер два :D
Мама помилилася. Супутники літають клинами :D

Доброї ночі всим . Пішла доробляти англійську бо забула. Ех . Завтра застидають мене на уроці:D. Шо ж сказати. Проспала чи забула, світло ж е як на зло.

Я спеціально вдивлялася на захід, але там туман :( так що дивлюся тільки на фотках, що присилають знайомі.
Венера-Юпитер. :любов: Мале й велике щастя.

Мама помилилася. Супутники літають клинами :D
Мені це ще нагадує очі. Якби вони ще моргали, інфарктів мікарда б побільшало.

O-hf8kp-E_zYJH0exQJ4VihYQbkUXQbumVmLkyttzt3bE-CMsoYgPUXrvf_Ohh6zgrcEidfMqpUTdppBaCb1uklBmAgMJlitmRYW7pqqcj5aDN4BXuEUBAXp6vzwWaUv-s-EHeNEvhyDSgNWQvjhtOOpzdz3JXqb8uBZSymYM22ZDozgw59tl2A3SK62ZlV09uGORQwpSAHQ4RPr9Tw_YJstwaMrhXYwfQ3KOj7SkGzz137vlleS1effgURkmh1sTN_z8w9dwoyCSUQ_ZjnCHyUgiC8b83blpp0iWJYeG2MarXLLNnUjfzgO8kdeGKXAbddMjjOvxcgafTL0DfwZ0A.jpg

Назад
Зверху Знизу