Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:rolleyes:

А мені на оце :-)

1599541636_1.jpg
Я нічого не бачу.
Знов губляться повідомлення.
Так, виживемо ?
А мене здивувала картинка за блакитними дверима. Я не пам'ятала вже що вона означає, тож результат має бути об'єктивним. Бо зелену і червону двері я пам'ятала з минулого разу і те ж саме побачила знову, хіба що відчуття в зеленій інші.
А за блакитними було море. Тобто не так все погано в мене зараз.
Щоправда пригадався фільм, коли людина раптом потрапляю кудись (інший вимір чи ще щось) і не розуміє де вона. Ото і мене такі відчуття були. Невідоме місце, пустота, море, хвилі і їх шум. Сонце. Не погано і не гарно. Просто незрозуміло що відбувається. Ну, думаю, що зараз так і є - невпевненість що далі чекати.

Останнє редагування:
:клас: Уявити себе кішкою можу, дуже класне відчуття :) Взагалі бути домашньою кішкою чудово :-)
Але вона вже ж таки собою не милується :D
То було не просто уявлення. Це була саме техніка, і я була кішкою. Тобто одночасно ти розумієш, що ти людина, ти сидиш, виконуєш техніку, але одночасно ти відчуваєш себе кішкою, відчуваєш, як кігті шкребуть по дереву, відчуваєш як хвіст (якого нема насправді) рухається. Дівчина поряд розповідала як вона ходила і стрибала по залу :) Тобто ти не уявляєш, що це робиш, а відчуваєш як ти це робиш.
я не проходила, мені лінь :) Я краще подивлюся баскетбольчик, зараз Барселона грає :любов:
Не могла такого уявити, що тобі буде нецікаво :)

А тобі не цікаво побачити?

Але ідея ж має образ? Ти ж бачиш як буде виглядати малюнок? Скажи якесь слово, і кожна людина той предмет якось уявить, і вони будуть різні.
Да, ідея уже готова в образі, готова картина. Просто констатую що вона уже є. Там лишається тільки якісь деталі проробити.

А по "видінням", це все по факту ті ж думки, я напевно їх серйозно не сприймаю.

Ну, якщо не хочеться - то інша справа. То тобі просто нецікаво, а не "не можу".
А я нічого не уявляла, крім дверей, бо неважливо який той коридор, я його не роздивлялася.
Ні, насправді цікаво, але все із серії візуалізація це в мене не проходить.

А кіт сьогодні візуалізувався?:кот:
Вчора ввечері. Прийшов на вечірню перевірку з усіми, потім намагався проникнути в кімнати, але безуспішно, його всі виставляли в коридор. :D

ідея уже готова в образі, готова картина. Просто констатую що вона уже є. Там лишається тільки якісь деталі проробити.
Цікаво... Тобто в єдину мить приходить багатогранний образ. Дивовижно. В мене такого нема, я роздивляюся поступово. Як можна, щоб ти знав одразу про все в картинці?
От наприклад твій малюнок з літаком на планеті. Ти побачив просто якусь планету і поверхневий образ літака, чи одночасно всі кольори, розташування і інші предмети? Просто намагаюся уявити як це може бути одразу? Адже ми і звичайну картинку роздивляємося, переводять погляд з одного на інше. А якщо миттю поглянути, то це поверхневе.

Цікаво... Тобто в єдину мить приходить багатогранний образ. Дивовижно. В мене такого нема, я роздивляюся поступово. Як можна, щоб ти знав одразу про все в картинці?
От наприклад твій малюнок з літаком на планеті. Ти побачив просто якусь планету і поверхневий образ літака, чи одночасно всі кольори, розташування і інші предмети? Просто намагаюся уявити як це може бути одразу? Адже ми і звичайну картинку роздивляємося, переводять погляд з одного на інше. А якщо миттю поглянути, то це поверхневе.
Я не думаю коли це роблю.
В мене є такий список уже цілий, готових картин, яких ще немає відтворених.

Планету я навпаки не побачив, а просто став робити, там було техзавдання з умовами, а на базі програмного забезпечення просто відточуєш кожну деталь, поки вона не починає повністю влаштовувати. Я дивлюся день мені більше підходить, ніч, це різні кольори і атмосфера. До речі вона ще досі не закінчена, ця планета.

Я не думаю коли це роблю.
В мене є такий список уже цілий, готових картин, яких ще немає відтворених.

Планету я навпаки не побачив, а просто став робити, там було техзавдання з умовами, а на базі програмного забезпечення просто відточуєш кожну деталь, поки вона не починає повністю влаштовувати. Я дивлюся день мені більше підходить, ніч, це різні кольори і атмосфера. До речі вона ще досі не закінчена, ця планета.
Мені здається, що в тебе воно приходить так же, як в інших, просто ти не акцентуєш увагу на тому як це відбувається. Думаєш, що є повністю готовий образ, а насправді ці деталі з'являються в той момент коли ти про них подумав, але це відбувається так швидко, що ти думаєш, що вони були одразу :) Може так бути?
Ні, насправді цікаво, але все із серії візуалізація це в мене не проходить.
А ти можеш от прямо зараз уявити наприклад, якусь чашку? Яка вона?

Не могла такого уявити, що тобі буде нецікаво
Це приблизно те ж саме, що складати вірш, малювати картинку, писати оповідання, тобто творчість. А в мене краще виходить споживати творчість, ніж іі творити! :іржач:

Це приблизно те ж саме, що складати вірш, малювати картинку, писати оповідання, тобто творчість. А в мене краще виходить споживати творчість, ніж іі творити! :іржач:
Ні! Це езотерика :увага: тобто в даному випадку психологія, але тут воно збігається. І це ж про себе. Я думала, що всім про себе цікаво :)

Мені здається, що в тебе воно приходить так же, як в інших, просто ти не акцентуєш увагу на тому як це відбувається. Думаєш, що є повністю готовий образ, а насправді ці деталі з'являються в той момент коли ти про них подумав, але це відбувається так швидко, що ти думаєш, що вони були одразу :) Може так бути?
Хіба це важливо? Як казали у кіно "Голова предмет темний і аналізу не підлягає".
А ти можеш от прямо зараз уявити наприклад, якусь чашку? Яка вона?
Якусь невідомо яку ні, а якщо задати параметри то без проблем.

:незрозумію:

Це дивовижно: Лена і Самурай бачать, ви ні. Як воно працює? :rolleyes: Гаразд, заллю на хостінг, з якого усі бачать :)

image.jpg
Так, зараз видно.
То може і з конкурсу фотки не зникли? Ти дивилася ті перепости, що я робила? Там, де ми малювали: роман йшов і т.і.?

Хіба це важливо? Як казали у кіно "Голова предмет темний і аналізу не підлягає".
Неважливо, але цікаво :ги:
Якусь невідомо яку ні, а якщо задати параметри то без проблем.
Тобто якщо я скажу уяви свою, то зможеш? Або сусідську, або яку вчора бачив у магазині?
А сам ті параметри ти придумати не можеш.
Як от кажуть - не думай про слона. І людина зразу уявляє слона. То ти його не уявляєш, получається.
Обоже, може половина людей таких, а я й не знала! Може ви всі роботи?! Хелп!!! :іржач:
Сказати б, що уявляти можуть тільки візуали... Але ж ти маєш бути візуалом, бо як інакше ти малюєш? Нічого не розумію, але більше тебе терзати не буду :D
Хоча в реальному житті я б так просто від людини не відстала, я б почала досліди :ги:

Неважливо, але цікаво :ги:

Тобто якщо я скажу уяви свою, то зможеш? Або сусідську, або яку вчора бачив у магазині?
А сам ті параметри ти придумати не можеш.
Як от кажуть - не думай про слона. І людина зразу уявляє слона. То ти його не уявляєш, получається.
Обоже, може половина людей таких, а я й не знала! Може ви всі роботи? :іржач:
Сказати б, що уявляти можуть тільки візуали... Але ж ти маєш бути візуалом, бо як інакше ти малюєш? Нічого не розумію, але більше тебе терзати не буду :іржач:
Хоча в реальному житті я б так просто від людини не відстала, я б почала досліди :ги:
Звичайно всі люди роботи, давно уже ясно.
Бачила фільм з Кіану Рівзом, під анімацію стилізований? Там всі предмети мерехтіли постійно міняючись. Це така суперпозиція, якщо ти не задала його яке воно має бути, то його тисяча варіацій.

Назад
Зверху Знизу